Candát - Jak ho upravit

Ahoj, včera jsem si chytl svého prvního candáta a chtěl bych jej žene připravit. Candáta jsem zatím vykuchal, ale ted nevím co dál :-(. Mám jej nějak oškrabat, nebo stáhnout z kůže nebo ho upíct i s kůží.

Děkuji za rady ;-)
Autor diskuse: Sikulam - Profil , 25.6.2013 dravci - ostatní

aminn - Profil | Po 28.10.2013 19:07:32

V jednoduchosti je síla :sůl kmín citron a určitě na másle

Angler76@ - Profil | Ne 27.10.2013 13:30:27

Urcite kuzi nechat,posledni candour co jsem jedl byl na grillu,filety s kuzi jsem nechal 2dny nalozene v cesneku,k tomu spetku soli a drceneho kminu,zabalene do alobalu spolecne s kouskem masla,platkem slaniny a koleckem citronu jsem to nechal cca 20min na grillu a lepsi rybu jsem nejedl:-)Podobne jsem uz delal i okouna,jak uz je tu psano xkrat candat ma vynikajici maso samo o sobe takze s tim korenim opatrne,Dobrou chut!

Lauri - Profil | Út 25.6.2013 11:01:34

Ladineeek >> jj tady je ten obrázek, tak chlapci, kdopak ví co je na obrázku?
Ladineeek: jáááá,jááááá vím soudruhu
Soudruh: dobře, budeš tedy RS
:))))))))))))))

Colombo - Profil | Út 25.6.2013 10:07:17 - SKVĚLÝ ZÁPIS!