Prut Delphin Etna Carp

Prut Etna carp 390 3lbs je maksi,alebo tvrdsi? Da sa snim hadzat na vatsie vzdialenosti? Dakujem
Autor diskuse: pavelgb1 - Profil , 2.3.2013 kaprařina - náčiní, doplňky

ontário - Profil | So 28.5.2016 19:18:36

Foto pre Molca

Rybar.Honza - Profil | Út 24.5.2016 7:51:19

backlead >> Já jsem tuto závadu objevil hned po rozbalení prutů doma, ještě před první vycházkou k vodě. V pohodě jsem ho vyreklamoval a poslali mě nový.

backlead - Profil | Ne 22.5.2016 15:55:44

Delphin & FIN >> Před 3 týdny jsem si koupil 2 pruty na malé vody. Jednalo se o Etna Carp 3m 3lb. V pátek jsem je jel poprvé vyzkoušet. Dnes odpoledne, když jsme končili po 3 denní rybačce jsem se zděsil, na obou prutech jsem při balení zjistil poškození . Ulomené a prasklé keramické vložky naváděcích oček a to u obou prutů! Keramika je poškozena - oloupaná i uvnitř oček po vnitřním obvodu, kde bych musel rýpat nožem abych to dokázal poškodit. Pruty jsem převážel v polstrovaném děleném futrále s dalšími pruty. Jakékoli spadnutí, bouchnutí či jiné mechanické poškození silou během rybaření vylučuji (pro případné rýpaly). Etny jsem kupoval z důvodu převážně kladných recenzí uživatelů, sem tam nějaké mouchy mají - křivé vyvázání, různé délky apod (což jsem u prutů této cenové relace byly i ochoten nějak v malé míře tolerovat, ale toto mě tedy dostalo.Pruty mám vždy zaopatřené jako v bavlnce. Nikdy se mi to u žádného jiného prutu nestalo!!!, a že mi jich rukama prošlo. Chci se zeptat, setkali jste se s tímto v nějaké větší míře při reklamacích? Vím, že nějaké případy byly. Má smysl vůbec ty pruty reklamovat, nebo se to svede na špatné zacházení? Opravdu vůbec nevím jak k tomu mohlo dojít, je to na obou prutech a vždy pouze na naváděcím očku, nevěřil jsem vlastím očím. Ještě jednou uvádím, že vylučuji jakékoli mechanické poškození mou manipulací. Přikládám foto a děkuji za vyjádření.

Delphin & FIN - Profil | St 20.1.2016 10:03:32

Radi by sme sa k tomu vyjadrili :) Včera vznikla táto dezinformácia a zakladajú sa ďalšie a ďalšie témy. Pravda je taká že sa jedná o prút s trnovou spojkou- je to typ spojky kde to NESMIE dosadať v zmysle diel na diel. Musí tam byť táto medzera- tá sa neupravuje farebne, je totiž vybrúsená na holý blank schválne. Je to z dôvodu že pri častom vyťahovaní dielov sa jednotlivé časti jemne obrusujú. Ak by tam nebol priestor na hlbšie zasunutie, prút by nemal správnu pevnosť v spoji a časom by klepal. Takže ešte raz- musí to tak byť a všetci čo máte trnové spoje (je jedno či od našej značky, alebo od konkurenčnej) to tak máte schválne. Niekto robí tie medzery širšie, niekto užšie, ale byť tam musia. Pre porovnanie prikladám aj fotku Impaly, kde je spojka riešená iným spôsobom a tým pádom tam nevzniká tento priestor. Je to ale len iný typ spoja a funkčné sú oba. Takže určite nič nebrúste :)

janci1994 - Profil | Út 19.1.2016 19:38:20

Chcem sa spýtať dneska mi prišli Delphin Etna carp 360 cm 3 diel a je to správne či do mám reklamovať ?

lukas157 - Profil | Po 29.4.2013 21:42:40

walleyeSVK >>

lukas157 - Profil | Po 29.4.2013 21:41:35

walleyeSVK >> tak dobre....posielam par fotiek, ale je to fotene doma v omedzenych podmienkach...lepsie fotky urobim v stredu na rybach a snad v lepsej kvalite a dam ich sem