Zavedem si cenzuru?

Asi budu během diskuze označen za přecitlivělého nebo alibistu, ale stejně mi to nedá.
Rubrika Můj lov by měla dle mého být o hezkých, popřípadě zajímavých, úlovcích a já si myslím, že fotka ryby na zakrváceném prkýnku popř. novinách hezká moc není. Takže se ptám cenzurovat či nechat být?
Pozn.: Sám několik ryb ( 10-15 ) během roku zblajznu.
Autor diskuse: JPB - Profil , 5.8.2009 všeobecné - ostatní
1 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NPavel FM - Profil | So 8.8.2009 12:05:38

Náhodně jsem narazil v Rekordech na tuto fotku. U některých by asi stálo za zvážení, zda cenzurovat či ne. Případně smazat a napsat autorovi, zda nemá lepší pro zveřejnění... Tato však není aktuální. Teď by se to míjelo účinkem.

NMalda512 - Profil | St 5.8.2009 13:43:05 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Programátor >> Nechtěl jsem nijak reagovat, ale nedá mi to. Proč napadáš JPB za jeho otázku nechápu. Pokud se ti líbí fotky ve stylu hromada krve, a koupelnové focení vykuchných ryb u zrcadla , a nebo mrtvoly obalené listím a blatem tak je to jen tvoje věc. Ale pokud rybaříš a chceš se pochlubit pěkným fotem s pěknou rybou tak bys měl mít trochu ucty nejen k rybě , ale i k lidem kteří budou tvé zaslané foto prohlížet. Co se týče zadání otázky tak mi přijde velmi dobrá. Nikoho v ní nenutí a ani nepřesvědčuje k nějakým závěrům. Jde pouze o konstatování. A nebo tato fotka je ti bližší?

NMatesPB - Profil | St 5.8.2009 9:50:59

Ono nejde o krev, ale hlavně o kompozici, najdou se i opravdu pěkný fotky.

Ntomfisherman - Profil | St 5.8.2009 7:00:39

Fotky z koupelen, ale i další se nemusí někomu líbit.
Např. tato fota, je to na cenzuru? Dle někoho ano, taková fotka je naprosto nepřípustná a pro někoho normální záležitost.
Mně se třeba tato fotka také dvakrát nelíbí.
Jinak je to foto, ke kterému jsem se náhodou dostal a jsou to kapři z Labe. Víkendové chytání ve dvou a kapři brali a ne zrovna malí!!