S2H - veřejná diskuse

Diskuse k závodu a k online přenosům na MRK.cz
Autor diskuse: Martin M. - Profil , 8.10.2019 kaprařina - závodní sektor

Dědek - Profil | St 9.10.2019 12:27:43

Nedivím se, že se na takové vodě, která je u nás jediná, takový závod pořádá. Mě na něm vadí jedna věc, druhá mě udivuje a třetí mi je líto.
Osobně mi vadí osoba pořadatele, to je prostě hnus.
Udivuje mě, že MRS, jako spolupořadatel a uživatel revíru, nezveřejní svým členům, co z toho bude pro své členy mít. No a je mi líto, že spousta rybářských celebrit, dala původně od pořadatele závodu ruce pryč, pak obrátila a prodala se jako poslední děvka.
Poklona těm, co své slovo, svou morálku a poctivost udrželi.

Trol11 - Profil | St 9.10.2019 10:48:17

lojd >> vždyť je to výsměch obyčejným rybarum... ty tam nesmis postavit bivak(údajně příští rok zákaz aj tam kde to možné je) zasahovat do hráze, chytat přes noc a používat bojky. Chtěl bych vidět co by mne řekl porybny kdybych si v kamenech postavil takovou základnu jakou mají některé týmy... spolu s policajtama by mne vzali aj rodný list... hlavně ze jim rozdavali rybářské rady mrs, to asi kvůli tomu aby věděli co se všechno muže porušit když se zataha za ty správné nitky

ryba domácí - Profil | Pá 11.10.2019 8:59:23

Ono se to možná podle MRKu nezdá, ale závodníků a bivakářů a obrážečů soukromek je mezi rybáři zanedbatelné procento.
Někdo jim závidí, že můžou na Mušově a i jinde to, co je ostatním zakázáno.
Já se dnes na to dívám tak, že kdyby mi někdo řekl, že můžu týden mrznout v noci ve stanu, skákat po mokrých kamenech, nemýt se, jezdit v dešti, větru a ve vlnách na gumáku a obědvat z ešusu a to za lidových cca 40 tisíc pro tři, tak ho pošlu na vyšetření na blázinec.
Tohle s "normální" rybařinou nemá moc společnýho, vždyť je to úchylárna hraničící se sebepoškozováním :-))
A právě proto moc rád tyhle onlajny sleduju a všem fandím, ať si to užijí. A to jako fakt, bez ironie, ti lidé mají můj obdiv, já bych to nedal.

Carpkiller - Profil | St 9.10.2019 15:38:53

Fishky >> že jdu zrovna kolem....je vidět že s podobnýma závodama moc zkušeností nemáš....zkušený závodníci-kapraři vždycky pro rybu jezdí sami a to hned z několika důvodů,
za
a, sám si mnohem rychlejší - člun jede rychleji
b, sám ušetříš dost baterie -rychlejší cesta, menší váha-nižší spotřeba energie
c, když je jeden na vodě a přijde druhý záběr - druhý člen může pro rybu hned vyrazit, na břehu u prutů musí vždycky jeden zůstat - proto jezdí každý sám, pokud je možnost mít dva čluny - jinak by musel čekat
d, mě třeba i další ve člunu překáží - sám to zvládám lépe než ve dvou
e, pokud to bere jako třeba na balatonu, tak je naprostej nesmysl aby se pro každou rybu jezdilo ve dvou, protože ten jeden může odpočívat aby byl fit - nikdo na světě nevydrží týden nespat, takže každá volná chvilka na odpočinek či spánek je k nezaplacení, proto je nysmysl se s každou rybou vysilovat oba - takže úspora energie a sil závodníka

Kopov - Profil | Pá 11.10.2019 1:05:13

Trol11 >> Taky si myslím,že je to výsměch rybářům a vlastně všem. Směje se Jakub i MRS. Vše co je běžně na téhle vodě zakázáno je najednou povoleno a jak je vlastně možný,že si někdo na svazové vodě zarábá svoje kačáky? Proč s tím blbincem netáhne na Katlov?
Ještě k tomu zabere celý dva víkendy který mohli byt letos pro mnoho lidí poslední možnost tam jet na ryby:( Jako by mu nestačilo od soboty do pátku..
Ono to vlastně celý není svou cenou startovnýho ani pro normální lidi-je to spíš taková reklamní kampan pro výrobce koulí a nebo nějaký zbohatlíky. A snad už ta šaškárna není ani pro Čechy-na stránkách není jediný Český slovo a moderuje to ta taky nějaká Anglická štěrbina.
Ale co tak jim to vlastně přejme ono se toho tolik nestalo-je kosa,ryby jim stejně nejdou a chytají se spíš náhodně. Někteří po té šaškárně procitnou a dojde jim že za to vajglovi dali cenu dovolené v Karibiku a půjdou na týden marodit. Někteří budou hrozní borci že se toho zůčastnily, nějaká koule dostane do katalogu přípisek-vitězná koule vajgl capu a bude se svím ovečkám nabízet za 600kč/kg :))) No a vajgl shrábne zarobený kačkyd da z toho nějakou almužnu MRS na děcka a bud ze zbytku zarybní další svoji vodu pro svoje fandy a nebo vyrazí s Éliškou někam na půl roku do džungle :))

stormandnature - Profil | Ne 20.10.2019 16:56:53

Marleso >> Diskuze je téměř ke každýmu většímu závodu. To, že tady většina řeší kraviny, tuhle diskuzi bohužel pohřbilo. Těšil jsem se, že se třeba zas dovím něco novýho, zajímavýho kolem závodu a rybařiny (kaprařiny) všeobecně. Nejsem kovanej kaprař, ale takový závody (nebo jiný větší akce) mě zajímají. Místo toho tady lidi řeší, že se na týden zavře voda, co z toho kdo má, měl by mít a nemá, komu by se čeho a kolik mělo dát a podobný hovadiny.

Willow - Profil | So 12.10.2019 12:14:14

ebselektro >> Ryby neumí číst a je jim fuck ,co máš za vercajk na břehu.Zato dobře nakroucený habr ukáže té tvé hobby pilce,kde má čert ocas.🤔

Obiš - Profil | St 9.10.2019 13:22:05

hraji >> Hraji.. se vší úctou k tobě... Když nechceš odpovídat,tak aspoň dělej,že tu nejsi.. Tohle tady se už fakt nedá ani číst..

MrKos - Profil | St 9.10.2019 15:02:25

Parádní diskuze a čilimníci vedou :-)

Uz někdo spočítal, kolik tun odpadavaciho olova zatim zustalo ležet na dně jezera? To je asi jediné, co by mohlo a možná i mělo cilimniky v zájmu ochrany přírody zajímat. Kapra dosadí nového , tam problém neni. Mozna stojí za zmínku ještě několik km nových pletenek urezanych o slavicky. Bravo hoši

Kopov - Profil | Pá 11.10.2019 12:47:20

jejenik >> A ne snad? Vagner je čověk kterej tohle nedělá rozhodně srdíčkem. Kdyby to byly závody v sumcích,tak tomu možná su ochotnej věřít. Ale kapr je pro něj jen zdroj příjmu. Je zatím zviditelnění se a peníze. Nic víc ani mín. A MRS mu to ještě umožní vidělávat na majetku kterej není jeho-tu násadu na které vidělává platily členové svazu kteří s tímhle ve většině nesouhlasí,ale nikdo se jich neptal. Jako člověk je to lháh a křivák-víz kauza Flajzar a další.
Lidi tu píšou o pálavě a jejich klenotech. tak na jaře až zadá do Pohořelic poptavku na zarybnění jeho dalšího rybníku,tak pohořelice zavřou dřív vrata do šestky a ty klenoty mu tam vytáhlé z 5tky do tření mu tam naloví.
Tak tomu člověkovi hodně fanděte a jezděte k němu at může pak třeba otevřít další vodu. Kolik si myslíte že těch velkejch kaprů v 5tce je? Tisíce? No a až na pětce nebudou tak se tenhle blbinec přesune k němu-najednou to pude.
Bohužel všechno souvisí se vším Proti závodům jako takovým toho zas toik nemám,spíš proti člověku co zatím stojí a proč to dělá. Lidi co tam jsou ho vlastně svou účastí podporujou.

bubula - Profil | Pá 11.10.2019 8:27:52

V ČR se proste uspech neodpousti.

bjwir - Profil | Pá 11.10.2019 7:53:56

kyslík11 >> Hmm...proč asi, nebude to tím že je to mezinárodní závod a pokud ty rozhovory budou někde pouštět tak asi bude lepší prezentace v angličtině ? a týmy co přijedou mimo republiku si příště vezmou překladatele ? Sorry tohle je názor někoho kdo si myslí že naše republika je pupek světa a každej na ní čeká...Ne nejsme pupek ani světa a ani evropy , máme svou historii a na některé momenty máme právo být pyšní a hrdí . Nicméně nejedná se o lokální závody.. Vágnera nesnáším ale za tímhle vidím spoustu práce a běhání ...To se mu musí prostě nechat , dokázal si vyjednat podmínky a tímto hasne..A ikdyž se mi ty závody líbí tak z principu tam nepojedu..

Aiwen - Profil | Pá 11.10.2019 1:43:57

Achjooo. Ta ceska povaha dnesni...
Me by jen zajimalo zda by to tolik tady vadilo kdyby to poradal nekdo jiny. Za dalsi zakaz bivakovani je vyhlaska mesta nikoliv mrs... jak se tady nekdo rozciluje ze to maji dovolene.. jedine co je fakt pruser jsou ty mola s bivakama. To bije do oci i lajka.. a co se tyce porusovani RŘ... urcite to nebyla otazka 4minut tohle zorganizovat a uskutecnit. Vidim v tom spoustu prace a behani. A jedna se o zavody vcelku velkeho meritka, tak proc neudelat vyjimky? Nevidim v tom problem jak nekteri... spis si myslim ze nejde ani tak o zavody jak o to ze poplivat a zkritizovat umi kazda ku*da od klavesnice a jeste se u toho pobavi😊😊😊😊 mir 😇

Dodo677 - Profil | St 9.10.2019 17:35:31

Hlavně se tady spousta lidí neumí normálně bavit.....okamžitě arogantní chytračení, vnucování svýho světonázoru (rybonázoru) ostatním......
...bohužel někdy i lidi, který sem pokládal za normální.....

Fishky - Profil | St 9.10.2019 16:51:54

Oskarenko >> dobře, sice nechápu jaký čas ztratí, když mají asi jeden záběr za den, ale OK. Ono se dobře poslouchá, jak zakážeme ty srkačky, že jsou nepěkné a pak se na předimenzované sestavě oková ryba někde ve větvích a je ztráta času jí zachránit... no, co na to říct, i to je názor.

Caldas - Profil | St 9.10.2019 11:06:34

Trol11 >> Peníze vládnou bohůžel všude kolem nás a tohle je jen toho důkaz. Mrzí mě jen jedno, že hodně lidí říkalo, že se na tyhle závody vůbec nepřihlásí, jelikož nebudou podporovat určité lidi, nikdo si nestojí za svým názorem a teď je z toho ten nejlepší, největší a já nevím co dále, kaprařský závod v ČR. Všichni nyní všem tleskají a fandí. Chce se mi ***** velebnosti .

Trol11 - Profil | St 9.10.2019 10:20:55

Já zase doufal ze všichni vyhoří a aspoň polovina pomrzne... ať se tahle šaškárna už nepořádá

hraji - Profil | Pá 18.10.2019 14:50:15

fotojakes >> já nevím, co bylo řečeno na začátku, ale povolenky mít musí, ty si kupují za 500 korun kus. A co se týče těch peněz na děti, včera večer jsem byl na svazu zkontrolovat, kolik se toho dovezlo, a je toho plná místnost, v příštím týdnu musím udělat inventuru a sepsat to, abychom mohli nějak vymyslet, jak to rozdělit mezi kroužky.

Trol11 - Profil | Pá 18.10.2019 13:38:19

tohle je dobré :-)

drvoštěp - Profil | So 12.10.2019 7:52:20

Dodo677 >> Ale jelikož jsme čecháčkové, tak za chvíli se bude závidět tomu ,,ukrajinci" že má peníze za práci. Zažil jsem to u nás před lety. Chodil jsem naší MO kácet stromy a dělat prořezávky. Pak si pár Hujerů koupilo v Obi pilku a chtěli mě trumfnout. Tak jsem se na to jejich ,,soutěžení" vysral a mám klid. A nejlepší na tom bylo že ti Hujeři si ke mě ty jejich šmrdlátka dávali servisovat😂😂😂

Martin M. - Profil | Pá 11.10.2019 13:21:52

sindeji3 >> to je na prefikane kapry, kteri se naucili spravne navazane hacky zvednout a zase vyflusnout bez pichnuti a s timto vubec nepocitaji :)

Rohi - Profil | Pá 11.10.2019 10:26:19

Tomáš7 >> Pobyt u vody Tě bude stát tolik, kolik jsi ochotnej dát. Stačí nemít zalepenou hlavu tím, že se dá chytat jen na boilies a jen když tam nasypeš kila a kila... To stejné docílíš s partiklem, peletama a vším možným jiným. Vždycky taky není úspěch hned po příchodu do vody ládovat nějaký závratný množství krmení.

slukEEz - Profil | Pá 11.10.2019 8:47:27

Kopov >> Další závistivý masař??? Taky si to můžeš vyběhat a udělat tam mezinárodní závody. Jo jenže to už by nešlo jen kritizovat za monitorem jako teď, že? Jo a není to anglická štěrbina ale němka, která umí anglicky a není tupá jako ty ;)

Bady123 - Profil | Čt 10.10.2019 21:47:13

Myslim ze tohle mluvi za vse.

drlik - Profil | St 9.10.2019 13:04:15

Myslím si, že především vedení MRS mělo na svém webu sdělit bližší informace, včetně ekonomické oblasti. Aby se každý člen ptal na svém PS mi připadá jako zkostnatělé a navíc, PS jsou nezúčastněné a informace mají pouze předané.

xDanielS - Profil | St 9.10.2019 11:30:53

jejenik >> Závist je hlavně super argument. V podstatě vždy, když nejsou jiné argumenty, vytáhne se závist.

Dodo677 - Profil | Pá 11.10.2019 21:47:29

Rockwell >> ....mě to bylo řečeno tak že je pro mo lepší vybrat peníze za který se třeba i dá najmout firma/Ukrajinec....koupit nářadí....než aby na brigády chodilo x lidí který dělat ani nechcou/neumí a akorát tam kecaji a za každým nefakčenkem musí stát někdo kdo ho bude kontrolovat a ukolovat....což podle mě smysl dává protože bohužel vím jak většina lidí na podobných brigádách "dělá" (čti plní účast)

Dandys - Profil | Pá 11.10.2019 8:46:23

Tomáš7 >> Je to drahý koníček...ale zážitky k nezaplacení :)

Vaša - Profil | Pá 11.10.2019 1:26:38

Kopov >> s Eliškou už není a Claudia je Němka.

Dodo677 - Profil | Čt 10.10.2019 11:05:25

Dědek >> no to zase ne.....jenom by stačilo se ke druhým nechovat jako arogantní hovado a například v diskusi se nejdřív zkusit zamyslet nad tím co druhý nepíše a být i schopný akceptovat jiný názor.....
Nemyslím že je hned nutné někoho urážet atd.....
Typicky mě vadí spory kapraři vs. vláčkaři.....nemyslím že je problém vedle sebe fungovat pokud budou lidi alespoň trochu ohleduplní. Ale to je právě ten největší problém bohužel.....

MB - Profil | St 9.10.2019 20:08:21

a co RS byla tam? ….nevíte jestli se řešila nepřítomnost u prutů? dle některých fotek to mají celkem štreku .….:c)))

já vím už zase jdu no....:c)))

Dědek - Profil | St 9.10.2019 13:22:54

Marleso >> kéž bych byl takový dobrý cejnolovec, jako M.M. A vyznamenal se, mockrát :-o

Fishky - Profil | St 9.10.2019 13:07:35

drlik >> Svaz má zde své okénko, tak proč ho nevyužít, že? :)

Trol11 - Profil | St 9.10.2019 12:11:42

kakr >> ne, sprcha opravdu nemusí být... rybář něco vydrží. Ale kadibudka by zabránila všem těm pokladum co jsou pod hrází. Nebo, tobě se více líbí když je to tam všechno osrané?

bubula - Profil | Ne 20.10.2019 15:08:13

Marleso - a co je to hňup? Nevim, co si pod tim slovem predstavit. A ty jsi zjevne jeden z tech chytrejsich(tady) a rad to vysvetlis. Predem dekuji za vysvetleni.

TondaN123 - Profil | Ne 20.10.2019 8:24:38

Všichni řeší, že z této akce má někdo peníze. Proboha ať má nikdo si nedovede představit co to je zadřinu takhle obrovský závod zorganizovat aby byl na takové úrovni jako je. Spíše bych čekal že když už to je takové lákadlo a už to začíná být i značka prestižnějšich závodu a určitě jsme vetsina pro aby byli i další ročníky tak proč se nezačne něco dělat s k70. V současné době se z Dyje plní jen kaprodromy.... A myslím si že zrovna takovýto revír má mnohem větší potenciál než být zásovárnou trofejních ryb pro soukromé reviry.

judas.d - Profil | So 19.10.2019 18:30:46

všem co se nelíbí s2h tak doporučuji si to zkusit pořádat nějaké závody,kubu nemusím a vlastně ani ty závody ale vážím si té práce kolem toho.

stormandnature - Profil | So 19.10.2019 17:05:29

By mě zajímalo, jestli takhle taky remcaj Maďaři kvůli Balatonu nebo Frantíci kvůli Madine. Vlastně všichni a všude kvůli jakýmukoliv závodu.

Carlosman - Profil | So 19.10.2019 8:49:52

Sračky, sračky a zase jenom sračky.Divim se že vas to pořád ještě baví..

Creature fiends - Profil | So 19.10.2019 1:14:38

Danda05 >>Podmínky by mě zajímaly a ano pronajmul. Proč by ne já chápu že v Praze je to asi těžký ale u nás si lidi ještě pořád dokážou vyjít vstříc. Jestli ti jde konkrétně o to že tam rybář kterej má zaplacenou povolenku na rok nemůže tejden chytat tak uznávám že je to blbý ale aby si narokovali výtěžek z akce je trochu moc. Když máš roční permici do bazénu a je sanitární den kdy je zavřeno tak ti dá kazdej úplnou p..u ale ty si stejně zase něco najdeš k rejpnuti jako ze me nezajímají nejaky podminky atd. A mimochodem s tou silnici to snad není pravda ?

Creature fiends - Profil | Pá 18.10.2019 22:15:35

Danda05 >> to je jasný, dal jsem blbej příklad ale kdo chce tak to pochopí. Někdo tu psal ze to MRS pronajímat nesmí, tak proč by platil nájem. Zaplatil co musel a díky čau proč by dával něco někomu navic je to prostě kšeft. Závoďáci si zaplati co je bavi a nevim proc by z tech penez mel neco mit normalni rybar. Co maj lidi z toho kdyz je zavrena silnice pri rallye vubec nic a je to jakoby se rozcilovali ze jim Pech a Kopecky neplati naftu kdyz jim zavreli silnici na dva dny.Navíc jak psal hrají je toho plná mistnost

Rohi - Profil | Pá 18.10.2019 18:26:20

kubah >> Jak pracoval? Na svém jméně jakožto reklamní značce dělá celý svůj život, to okolo závodů si myslím také práci dalo... Zařídit a zaplatit lidi...
Jestli je to tak easy, proč to neděláš?

Trol11 - Profil | Pá 18.10.2019 16:42:52

Mne nejde o to o kolik se napakoval, on se tema penezama stejně jednou zadusí... mne jde hlavně o jedno. MRS je spolupořadatel a nikdo nedokáže na rovinu říct co s toho bude mít obyčejný rybář krom týdnu zavřené vody... všechny rybáře to určitě zajímá, tak by veškeré financování mělo být veřejne dostupné.

Creature fiends - Profil | Pá 18.10.2019 16:13:44

xDanielS >> Ahoj, když vezmu zdejší diskuze všeobecně tak na me závist kouká na každé druhé stránce ať je diskuze o sebevětším víš čem a ten Trolovo obrázek je toho názorný příkladem. Nebo řeči typu závodníci můžou a já ne. A nejhorší je že to píšou starý chlapy co by mohli mít rozum

Trol11 - Profil | Pá 18.10.2019 16:02:23

Ten obrázek jsem našel někde na fejzbuku.. a připadalo mne rozumné ho preposlat když se pořadatele všude chválí a ohánějí velkýma cislama :-)

metal - Profil | Pá 18.10.2019 14:58:49

Wono jde spíš o to, proč to neudělá svaz sám a netrhne na tom víc peněz, než jen nějaké všimné od pochybného člověka. ´Peníze by pak mohly jít kamkoliv, ne jen na zarybnění nebo do něčích kapes ..... Je to škoda, že se nechaji takhle zneužívat a hromada lidí tomu jen nadšeně tleská.

hraji - Profil | Pá 18.10.2019 14:09:19

Danda05 >> zarybnění D5 je a musí být zajištěno z tržeb za povolenky, bez ohledu na to, zda se závody konají nebo nekonají. Během závodů se z té vody nedostal pryč ani jeden kapr. Možná nějaký uhynul. Ale to není důvod pro to, vysazovat do D5 další ryby. Na zarybnění se použijí peníze z tržeb za povolenky pro závodní týmy, a nebylo jich úplně málo.

Creature fiends - Profil | Pá 18.10.2019 13:59:14

jejenik >> přesně chtěl jsem napsat to samý ale nezvládl bych to tak slušně

jejenik - Profil | Pá 18.10.2019 13:57:38

Trol11 >> super .. můžeš to dělat taky... ;-) a vyděláš, když je to tak jednoduchý.. ;-) a je z toho tolik rejže... ;-)

drvoštěp - Profil | Ne 13.10.2019 20:49:11

Trol11 >> Tak je jak moje stará. Pokud mám jiný názor tak mi přepne televizi😂

Karel K70 - Profil | Ne 13.10.2019 19:15:41

supinna >> I takové věci lidi zajímají,99.9% rybářů by si to prostě nemohlo dovolit,to tak prostě je .Nemluvím pouze o startovném,závody nejsou pouze o startovném ale i o dalších položkách.A to je člověk úplně někde jinde.Hezký večer. Prachy jsou vždycky na prvním místě,tak to taky prostě je.

supinna - Profil | Ne 13.10.2019 18:33:33

Refkař >> Škoda že to tady ve vláknu zas tak moc lidí nezájímalo. Zato kolik za to kdo utržil,nebo jaký měl ze závodu prebendy, to se probralo na výsost důkladně.

Refkař - Profil | So 12.10.2019 12:54:35

Takže závody dopadly luxusně doufám ze se z těchto závodu stane tradice která bude každoročně probíhat,co se týká chycenych ryb tak je to nářez co se vytáhlo!!!!Kluci co dávali on-line veliký dik !!!!

drvoštěp - Profil | So 12.10.2019 12:20:08

ebselektro >> Čti pomalu na co reaguji a píšu. Psal jsem že za chvíli budou závidět i tomu ukrajinci že má peníze. To samý jsem zažil i já. MO mi platila 100,- na hodinu. Z toho jsem si platil Phm a amortizaci pily. Ti Hujeři když byli přiděleni ke mě, tak si mysleli že bude furt kouřovka atd. Pak remcali že nestíhají atd. Tak si pár Hujerů koupilo pily s tím že si budou na určitých vodách dělat brigády sami. Jak to pak vypadalo nebudu ani psát. Když jim hospodář půjčil profi mašiny tak do měsíce byly u mě na servis. Pokud se nepletu dvě totálky pil a jeden křoviňák. Tož tak asi...

cechura09 - Profil | Pá 11.10.2019 21:49:31

Oskarenko >> Je čas začít přemýšlet, v kterých rukách končí mé peníze.

hraji - Profil | Pá 11.10.2019 15:21:42

Kopov >> zástupci většiny pobočných spolků sdružených v MRS to schválili, tím je rozhodnuto. Tomu se říká demokracie. Tebe se taky nikdo osobně neptal, zda chceš platit členský příspěvek 1250,- Kč, a budeš.

Martin M. - Profil | Pá 11.10.2019 11:31:33

prosim, venujte se zde pouze tomuto zavodu.

Bezďa - Profil | Pá 11.10.2019 8:54:32

Lidi, co tady blbnete. Vágnera taky nemám nijak v lásce, ale závody mě nevadí. Mušov mám rád, jezdím tam celej svůj rybářskej život a rád se podívám co tam dokážou "profíci".
Že jsou tam jiná pravidla na závody než na běžné chytání je přece logické. I když těch jiných pravidel tam není moc. Jen nonstopka a pak že můžou bivakovat. Některé názory že nejsou u prutů nekomentuju. Na 4 pruty jsou 3 rybáři a jeden musí vždy zůstat na břehu.
Mola jsou prasárna, ale jsou tam jenom dvě pokud se nepletu a věřím že si pořadatel ohlídá, aby po závodech nezůstala tam kde jsou a závodníci si je odvezou.
Tak dlouhé závody určitě nebude dovolená.

hraji - Profil | Čt 10.10.2019 19:59:21

Pedro1 >> tam kde je to potřeba, je to věcí organizátora, aby si to vyjednal, nikoliv závodníka. Já věřím, že má organizátor vše v pořádku.
Jinak si myslím, že všichni, až na tebe, pochopili, co jsem chtěl říct. Ale rozumím, že pokud uhyne při dostihu kůň, je to rozdíl, proti uhynutí oukleje. Předpokládám, že všichni žokejové mají od svého koně písemný souhlas s tím, že se závodu zúčastní dobrovolně a na vlastní nebezpečí. ;-)
A budeme se držet tématu.

suubaru - Profil | Čt 10.10.2019 18:16:38

Pedro1 >> ono to asi nebude tak jednoduchý si takovouhle věc pronajmout. Jde o to, že valná většina svazových vod je nejspíš v pronájmu od majitele a ten s tím určitě nebude souhlasit, protože to právě pronajmul nějaké MO. Pokud by ta voda byla v majetku MRS a ve správě to měla nějaká MO, tak ještě musí proběhnout schvalovací řízení atd......
No myslím si, že jen tak házet granátem na pronajmuté vodě určitě nebudeš moci...😊

Dědek - Profil | Čt 10.10.2019 18:05:53

hraji >> však bych chtěl vidět, jak ovládáš dva ropovody najednou :-)

hraji - Profil | Čt 10.10.2019 17:22:37

Pedro1 >> já vím, že se to těžko chápe, ale při automobilových závodech také platí jiná pravidla, než zákon o provozu na pozemních komunikacích a většina rozumně uvažujících to chápe. Asi nikoho nenapadne na Barum rallye trvat na dodržování rychlosti a dalších záležitostí. Já myslím, že toto je obdobný případ. Uzavřela se trať, na ní během závodu platí jiná pravidla. Skončí závod a vše bude zase jako dřív.

Pedro1 - Profil | Čt 10.10.2019 17:10:30

suubaru >> Fakt?Takže nemusí dodržovat zákon?Fajn,vezmu milion,pronajmu si od MO pětihektarovej rybník a udělám závod v lovu granátem.Soukromá akce,tak žádný problém,ne?

Fishky - Profil | Čt 10.10.2019 10:38:27

Dědek >> Podle průzkumů celých padesát procent mladých lidí v ČR vidí svou budoucnost pozitivně. Druhých 50% nemá na drogy peníze.

supinna - Profil | St 9.10.2019 22:23:38

Danda05 >> urbancarp to myslím napsal přesně. Mají dobrý produkty, tím pádem na ně chytá veký množství rybářů a samozřejme jsou mezi nima i ti zkušenější. Takže pravdu máte oba :))

Vaša - Profil | St 9.10.2019 21:08:56

Tak Keystile.cz-Mikbaits už mají pekelný náskok. Na 99,9% mají vyhru v kapse. Jsem zvědavý na kolik kg se jim ostatní týmy dokáží přiblížit. A neřešte tu pořád ty vaše sračky.

supinna - Profil | St 9.10.2019 20:06:55

Dodo677 >> Myslíš,že pár hrdinů od klávesnice na MRKu rovná se veřejnost ?

millihaus - Profil | St 9.10.2019 19:42:41

Myslím, že je to úplně v pořádku, že se takové závody pořádají. Pravidla jsou postavena tak, aby co nejvíce ochránila rybu, závodníci byly v bezpečí a dle on line přenosu se organizátoři starají i o pořádek a úklid. Za mě 1!!! Přeji všem hodně štěstí.😉👏👏

Dědek - Profil | St 9.10.2019 19:27:05

tomik1 >> Já myslím, že ty závody, jako takové, vadí málo komu...

Tomáš7 - Profil | St 9.10.2019 18:47:42

Dodo677 >> tady se hlavně část lidí baví těma ho...ma. Tohle přeci nemůže brát zdravý člověk vážně. Ve své podstatě jde o bobek, který nám účty nezaplatí, manželku nenaladi a stejně tu lidi do sebe jdou na krev.

supinna - Profil | St 9.10.2019 17:41:55

Velké poděkování Fishkimu a Hubkinovi, že alespoň něčím připoměli o čem je zadání vlákna. Jinak klasicky debata o nčem.

RAFAN 1 - Profil | St 9.10.2019 17:40:05

To je jak bulvár u pána X o 💩

RAFAN 1 - Profil | St 9.10.2019 17:37:38

judas.d >> někdy mě to tady baví jak tu někteří pláčou s melou hovna🤟😂

Oskarenko - Profil | St 9.10.2019 16:09:54

Carpkiller >> Soulasím. Je jasné, že Fishky na podobných závodech nikdy nebyl.
u.

MrKos - Profil | St 9.10.2019 15:38:21

Fishky >> nebud naivní. Rubrika v poradně se sice jmenuje Moravský rybářský svaz, ale vystupující cilimnici v ní zásadně za nic neodpovídají a v podstatě tam ani nejsou.

Přečti si stanovy, vole :-))

kakr - Profil | St 9.10.2019 14:02:21

FRANK71 - 9.10.2019 13:55:40 >>
Na rozdíl od tebe nekradu z MRKu fotky a nepoužívám je k bonzování....

Trol11 - Profil | St 9.10.2019 13:20:11

Marleso >> jaké nenávisti, jakého zla ? Je něco špatného na tom, ze lidé chtějí informace ?

Fishky - Profil | St 9.10.2019 13:19:20

hraji >> tak číst ještě umím a diskutuješ tam ty s Kakrem jménem svazu, vidí to všichni... takže říkáš, že to si tady jen vy dva honíte body, že to se svazem nemá nic společného, jo? :)) a jinak jsi v pohodě? :)))

Obiš - Profil | St 9.10.2019 13:16:59

hraji >> Tak to okénko zrušte... Bo je uplně na howno...

kakr - Profil | St 9.10.2019 12:03:17

Trol11 >>
Vedle kadibudky by mohla být sprcha, pochopitelně s teplou vodou:-))

jejenik - Profil | St 9.10.2019 11:56:01

cechura09 >> Já už jsem tady na mrku zjistil, že nejvíce lidi dokážou komentovat jen negativně... lezou do diskuzí jen aby mohli někoho, nebo něco zkritizovat. To jim jde totiž doma od počítače nejlépe.. ;-)
A odvoz ryb ze svazovek do soukromých rybníků? No, každej, kdo má soukromej rybním ať si sáhne do svědomí.. ;-).

Trol11 - Profil | St 9.10.2019 11:33:48

Peníze co za to dostanou tak investovat a udělat něco pro rybáře...určitě by nebyl problém po 100 metrech udělat dvojmista a každých 300m hajzlbudku. Do toho porybneho který by kontroloval pořádek po rybářich. Za ten pronájem dostali určitě pěkné peníze které by vystacili na cely rok údržby a plat porybneho

drlik - Profil | St 9.10.2019 11:21:29

S těmito závody překousnu mnoho věcí. Co však nepřekousnu, je zablokování rybolovu pro řadové rybáře prakticky po celé přehradě a navíc na celý týden. Týmů je jen pár, tak mi není jasné, proč nebyl vyčleněn třeba 2km úsek a zbytek zůstal volný.

Fishky - Profil | St 9.10.2019 10:12:19

m5ko >> Na co mapku? První místo už je jasné, teď už se hraje jen o ten zbytek :)