Carp show Moravia 2014

Pro všechny příznivce a ty, které zajímají informace o 8.ročníku Carp show, která se už tradičně uskuteční v Břeclavi v sobotu 18.1. 2014
K programu více v otázce, ale máte se opět na co těšit :o)
Pořadatelé opět Českomoravský kaprařský spolek společně s Carp clubem ČR
Autor diskuse: Kocháč - Profil , 29.11.2013 kaprařina - ostatní

Která přednáška byla podle Vás nejlepší?

A) Jakub Vágner26%

B) Vlasta Vápeník8%

C) Josef Konopásek5%

D) Tamas Hartmann 6%

E) Tomáš Blažek8%

F) Dragon baits - Franz Tuli5%

G) Kratěnovi34%

H) Erik Carptracker4%

I) Imothep baits5%

Od 22.1.2014 hlasovalo 85 čtenářů.

fera.pavlik - Profil | Ne 19.1.2014 13:06:05

bedna v triku

fera.pavlik - Profil | Ne 19.1.2014 13:10:16

bedna v triku strana 1

syrus - Profil | So 18.1.2014 20:19:28

Poprosil bych pana Blažka aby do svých videí nedával zvuk hlásičů,protože sem usnul a málem mě trefil šlak jak mě to vzbudilo.Ještě že sem nevystartoval k prutům.:)))
Jinak parádní akce a pohodový lidi.Super.

Ivo - Profil | Čt 5.12.2013 14:20:43

TWIN 69 >> kdes byl, když jsem psal tenhle song...??? :-)))

Zindys - Profil | Ne 19.1.2014 13:21:15

Tak mám ještě fotku Bednovýho druhýho trička

Zindys - Profil | Čt 2.1.2014 22:21:18

Kocháč - >> Čau, chce se k tomu přesunu diskuse do vedlejších prostor "krátce" vyjádřit i Bedna, ale už není na MRKu registrovaný, tak mě pověřil jeho tiskovým mluvčím a mám sem jeho vyjádření hodit za něj. Cituji:

"Ono je trochu scestné, připomínat, že moc lidí se neptalo přednášejících na různé dotazy, protože prakticky se pořád vše točilo okolo kaprařiny a na co se chceš ptát dokola o kaprařině, pořád vychází články těch, co tam vystupovali a mnozí z nich byli, anebo jsou prodejci, a když se chceš na něco zeptat, napíšeš většinou na jeho stránky.
Ale pokud máš takovou kontroverzní osobu, jako je Jakub Vágnerů mělo by to být uděláno i formou dotazů. Pokud prostě nebudeš mít při dotazech za sebou publikum, nedonutíš Jakuba odpovědět. A to vím.
Nakonec i Jakub by konečně mohl vysvětlit mnoho lží, anebo polopravd, kterých okolo něj panují a popřípadě některé věci přiznat a omluvit se. Získal by si tím daleko víc uznání, než vyhýbání se dotazům jednotlivců. Je to prodejce jako mnoho jiných a v té branži bohužel prostě ty lži jsou na denním pořádku. A tak různé úlety jsou pochopitelné, ale je třeba se prostě k nim postavit jako chlap a přiznat si je, popřípadě omluvit se za ně a takový lidi si zasluhují od druhých určitě větší úctu či obdiv, než ti co se jen před otázkami schovávají a nebo jak to do teď Jakub předvádí,utíkají.
Veřejné přiznání chyby je pro mě daleko větší hrdinství,než chycení kobry za ocas.
Pokud se k tomu Jakub postaví čelem a vydrží přednášku s dotazy i v tomto duchu, klobouk dolů, ale pokud uteče jako malý kluk od dotazů na tělo, bude prostě zesměšněn a potvrdí to co si o něm mnoho lidí myslí, že je víc komediant jak rybář.
Anebo ať do této diskuze, lidi píší, na co by se rádi Jakuba zeptali a pak to při přednášce tlumočte a je. Samozřejmě, pokud bude nějaké osočování či obviňování, tak k tomu ať je přiložena fotka, anebo nějaký důkaz, řeči jedna paní povídala, bych nechal, protože ty vedou vždycky jen k hádkám a urážkám. Budou důkazy, bude vyjádření. A bude jednou pro vždy jasno. Uspokojíte ty za klávesnicí i ty v sále."
Spolek jako takový prosazuje jistou etiku chování a pokud to, co je Jakubovi vyčítáno, bude pravda,měl by se spíš od něj distancovat,než jej podporovat.A proto si myslím,že ta diskuze v hlavním sále, by tam být měla.
Toť můj názor.
Mě totiž vše okolo Jakuba strašně připomíná kariéru cyklisty Lense Armstronga.Dokázal to co jiní ne a proslavil se jako nejlepší cyklista všech dob.Jenže,aby se stal slavným,dopomohl si dopingem a to je špatně.Nikdy se nemusel přiznat a prošlo by mu to,ale vystoupil a řekl,jak to bylo a po tom co tímto vyvolal strašný poprask a chtěli po něm sponzoři peníze zpátky atd.
si všichni mysleli,že je tímto navždycky odepsaném,ale po chvíli se mu dostávalo naprosto jiných reakcí od běžných lidí než veškerá média předpokládala.Lidi si ho začali ještě víc vážit a vyjadřovat mu ve všem podporu.A začal se propírat systém a nátlak na cyklisty od sponzorů,majitelů,médií na úspěch atd.atd.
A s Jakubem je to stejný,aby se stal slavným,přeháněl míry ryb,chytal na deset udic v chráněné ptačí zóně,dovezl si sumce od někuď někam,a co já vím co vše mu je ještě vyčítáno a tak si myslím,že k tomuto by se jeho vyjádření a následná diskuze hodila.Vyjádření a hlavně ta následná diskuze,protože přečíst nějaké vyjádření bez následné diskuze je vždycky jednostranné a to by nezamezilo jednou pro vždy této veřejné přestřelce.‘Pokud by někdy někdo měl a nebo má,něco proti němu,může jet teď do Břeclavi a vyříkat si to a pokud s tím někdy vyleze tady za klávesnicí,můžou už ho všichni poslat k šípku,protože prostor na to měl.Ať už osobně v Břeclavi a nebo nehrdinsky v této diskuzi,kde by to potom bylo přetlumočeno v Břeclavi,ale tam nemá právě ten prostor pro tu diskuzi,ale jen prostor pro vyjádření,ale to už je jen jeho věc."


PS: Znovu opakuju, že to není z mojí hlavy, jen kopíruju to, co mi poslal Bedna, abych zveřejnil za něj. Že se kvůli jednomu příspěvku znova registrovat nebude. Konec hlášení. :))

Kocháč - Profil | Čt 2.1.2014 18:00:19

Tady máte plnou hubu keců a ve finále budete sedět jak zařezaní maximálně ze sebe nějakej hrdina vykoktá pár slov.
V minulosti jsem byl na Jakuba nasranej hodně moc, ale až člověk trochu dospěje, tak si uvědomí, že nic není jen čornobílé. Na jednu stranu asi občas koupí nějakou rybu i ze svazovky, viz. nedávno sumatra z Bílovic, ale na stranu druhou udělal pro podporu rybářského sportu víc než kdokoliv jiný. Děcka díky němu pouští ryby a ví o tom, že se nemusí všechno sežrat. No a pokud se nám podaří navázat spolupráci a vyzískat podporu pro naše akce s dětmi, tak mi bude stačit ke klidnému svědomí, že mu řeknu osobně, že se mi toto počínání nelíbí, ale přikládat pod hranicí určitě nebudu.
Viděl jsem jednu jeho přednášku před lety a ať má mezi chyťa pus´táky dejme tomu horší renomé, tak byl dobrej a přednáška stála za to.

Jak jsem psal, myslím si, že tady má spousta lidí max plnou hubu anonymních keců. V reálu to bude jinak. debaty budu mít na starosti já, jsem na Vás zvědavej :o)))

-bedna- - Profil | Ne 19.1.2014 13:30:52

Ještě přidám pohled na letošní setkání a musím jen chválit a chválit.Sice jsem moc přednášek nestihl,ale na kterých jsem byl stáli opravdu za to.
Jak Kubu nemusím,tak je fakt,že jeho přednáška byla nejlepší,je v tomto směru profík v každém coulu.
Ne,že bych Kubu musel či nemusel, kvůli těm jeho kiksům,ale já spíš nemám rád v jeho podání ty emočně přehrávané filmy,já mám radši ,klasický výpravný dokumenty.A jak jsem neviděl ani jeden jeho film dokonce,kdyby si přednášky nahrával na video,tak si to rád koupím a vím,že bych se na to do konce dodíval.
Ale co na něm obdivuji,tak je to, že je pořád na něm vidět,že jej to baví.Já bohužel tento dar nemám,abych měl nějaký svůj sen a šel si zatím.Já vyznávám prostě jiný priority a asi nikdy jsem takový sen ani neměl,spíš jen touhu,ale to ještě hodně krátkodobou.:-)
Prostě a zkrátka, přes to všechno,je to vyjímečný člověk a nevím o nikom jiným ,kdo by v tomto směru byl tak zapálený.
A jak se tu někde probíraly ty Jakubovi přednášky ve školách ze státního rozpočtu,tak musím říct,že zaplatit Jakubovi přednášky ve školách bylo asi to jedno z nejlepších rozhodnutí,který na tom ministerstvu rozhodli.
Pak jsem stihl ještě Tomášovu přednášku a taky dobrý.Štve mě to Hofiho video,že jsem ho nestihl,práci tohohle klučiny mám fakt rád a dělá ji přesně podlemého gusta,a těšil jsem se i na Kratěnovce,ale tu už jsem bohužel nestihl,už mě doma čekali rodičovské povinnosti,tak jsem mazal dom.:-)
Jinak jsem byl opravdu více méně pořád v debatě s kamarády, přáteli a jinými spřátelenými dušemi v rámci duchu,proč tato akce je.
Hoši dík a za rok snad zas!

Pavao - Profil | Ne 19.1.2014 13:04:10

Pár fotek z akce.

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:41:14

lufvkgv

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:39:59

něco z příprav z pátku

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:39:18

ligozg

-bedna- - Profil | Ne 19.1.2014 12:30:31

Petrův Zdar vydry.:-)
Dlužím vám výsledky ankety o nejoblíbenější výrobek, týkající se návnad a nástrah,kterou jsem tam, původně jako vtípek, zavedl.
Nejdříve mělo jít o neoficiální vyhlášení jen u toho stolku, kde byla anketní nástěnka,protože jsem si myslel,že moc lidí tam hlas nedá,lépe řečeno nikdo,že si všichni budou myslet,a dost lidí si správně i myslelo,že je to zas nějaký můj vtípek,a tak už jsem měl nachystány ceny pro třetí, druhé i první místo pro výrobky té či oné firmy,které by bylo samozřejmě smyšlené.
Ale jakmile jsem viděl,že je v hlasovací krabici celkem dost hlasů,tak mě přišlo blbý to vlastně pojmout jako legraci a tak jsem poprosil Miru Ševelu z Carp-B a Karla Nikla (touto cestou jim ještě jednou děkuji,máte to u mě) o nějakou cenu a udělat to vyloženě jako tombolu,protože by to asi hodně lidí naštvalo,hlavně těch mě neznalých,a byla by škoda,aby z této supr akce odcházeli naštvaní a tak jsem prostě narychlo za improvizoval a vypil si to až do dna,na podiu.:-)




Oficiálně výsledky výrobků jsou tyto:

1. Carp Servis Václavík(boilies BOSS 2)
2. Mikbaits Boilies(boilies,pikantní švestka)
3. LBB (boilies lobobaits)-tady hlasovali všichni anonymně a tak jsem uvažoval o diskvalifikaci,ale že nebylo co vyhrát, tak jsem to pro poprvé prominul
4. Dragon bajte (boilies Pure Venom)
5. Jet fish (pelety)

Dále bylo ještě 14 výrobků od různých firem po jednom hlase.Celkem bylo vhozeno 67 hlasů



Neoficálně měl na třetím místě skončit výrobek plovoucí boilies,na druhém místě výrobek PVA a za první místo jsem měl nachystaný tento diplom,který bych vystavil u nástěnky a vylosoval někoho kdo by měl to tričko,zasmáli by jsme se a bylo by.
Jenže ten zájem byl větší než jsem čekal a tak jsem to poupravil jak jsem psal.





























Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 11:05:34

:o)

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 11:03:33

....

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:55:39

Jakub dovezl balíky časáků, dávali jsme je volně k odběru

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:52:28

Jakub hodně dobrý

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:50:55

Nasypu sem pár fotek.

Kocháč - Profil | Čt 2.1.2014 22:36:54

Zindys >> V pohodě. Pozdravuj Tovačovskýho mrgéla :o)
Pochopil jsem, i svým způsobem souhlasím, ale vypuštění debat z hlavního sálu bylo záměrné. Kdo má jakýkoliv dotaz, může se po dobu následující přednášky zeptat osobně ve vedlejší místnosti, hned vedle sálu, kde budu já jako moderátor diskuse. Jednoduše nám to ušetří čas a budeme schopni odprezentovat více přednášek. Zcestné to jistě není, protože jsem u těch trapných chvil, kdy dával Tydla každý rok možnost otázek z publika, byl. Ztráta času. V místnosti, kam se vejde pár desítek lidí bude dost času pořešit případné dotazy. A je jedno jestli s Jakubem nebo jiným přednášejícím.

Jakuba beru jako člověka co za sebou vleče i sporné okamžiky své kariery, ale dost zásadně převažují pozitiva a přínos pro rybařinu minimálně v podobě její medializace a přístupu jinak než chyť a sežer. Když bude jeho počínání impulzem k tomu, aby vytáhl od počítačů třeba jen 10 děcek, tak mu osobně ty krpy odpustím. A tuším, že jich vytáhl už několikanásobně víc. Tečka

Mýdlo končí :o)))

Kocháč - Profil | Po 30.12.2013 15:17:29

Myslím si, že člověk vždycky rád ušetří nějakou korunu za poštovné, proto se nabízí objednat si u vystavujících firem případné požadované zboží předem a tím si i zaručit, že bude na Carp show k zakoupení. Co si budeme vykládat, zboží jsou tisíce druhů a vše s sebou vystavovatelé míti nebudou. Už jen ty spousty značek co zastupují. Proto máte-li zájem o konkrétní věc, napište vystavovatelům a jistě se domluvíte a ušetříte si tak zbytečné náklady a zklamání z chybějícího zboží.

Zde je seznam asi ne všech vystavovatelů, kdo chybí, klidně se může připsat:

Carp servis Václavík.......eshop@carpservis.cz...777 003 061
Carp-B .........................obchod@carp-b.cz...773 147 728
Carpfanatics..................obchod@carpfanatics.c​z...608 713 001
Karel Nikl......................objednavky@nikl.cz...777 227 827
Mikbaits........................michal@mikbaits.cz.​..602 440 325
DH-Baits.......................dalibor@dhbaits.cz..​.602 292 057
Imothep baits.................dradosovsky@seznam.cz...774 536 614
Imperialbaits..................blazek.imperialbaits​@seznam.cz...776 590 032
Kimot........................... kimot@kimot.sk...903 236 718
Sportcarp......................odvarka@sportcarp.cz​...606 631 285
Vasr.cz........................ mart.nespor@seznam.cz...737 118 870
J.F.T.c.z........................77429292
KULTA...........................info@airtex.cz...77​6 118 660

Pítrs - Profil | St 11.12.2013 19:34:44

Zdravím všechny... pánové. Uvědomme si, že Carp Show byla vždy klubovou akcí. Nikdy jsme neměli ambice srovnávat se s kýmkoliv, ať už to byl kdokoliv. Jen jsme před 8 lety udělali něco, co nás oslovilo a dávalo nám smysl. Tehdy žádné takové akce nebyly. Vyjma Kapří pohody a podobné akce na Slovensku, která byla v plenkách. Překvapil nás obrovský zájem a víte o tom, že 1. CSM 2007 moderoval Standa Berkovec člověk známý z moto světa a z TV Nova? DK Delta v Břeclavi od té doby i když je to stará stavba kapánek zmodernizoval. Letos jsme přišli s novým formátem přednášek a věřím, že se máte na co těšit i na expozicích. Osobně jsem zvědav na Jakuba, roky jsme se neviděli, udělal kus práce. Těším se na kluky nejen z CC a ČMKS, přijede i Luděk Černý a přál bych si, aby se ukázali i další kluci, kteří naše řady opustili. Moc si vážím spolupráce s Carp Clubem, která je díky Petru Kochovi těsnější a pevnější. Kus práce dělají kluci, kteří nejsou vůbec vidět ve svých organizacích ale i venku u vody. Nevěřili byste, jak málo lidem se chce dělat něco navíc. Všem, kteří se ukázali a zanechali stopu ať už v CC nebo v ČMKS patří dík, za kus práce…

Kocháč - Profil | St 29.1.2014 17:22:29


Ondřej Macků-Maca - Profil | Po 20.1.2014 20:30:40

Přednášku jsem zase neviděl ani jednu (za 7ročníků, kterých jsem se účastnil, jsem zažil jen jednu přednášku a při tý jsem byl ještě přednášející), takže nemůžu hodnotit jejich úroveň, ale pátek byl tradičně super :-) Jediný návrh na změnu pro příští rok je posunutí začátku na 9tou hodinu (po pátku se špatně vstává). Tak zas za rok :-)

hrubdo - Profil | Po 20.1.2014 16:28:18


Minuta z Jakubovy přednášky :-)

fera.pavlik - Profil | Ne 19.1.2014 21:21:13

ještě Kochy na obchůzce

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 13:01:46

dtdtrhs

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 13:00:56

...

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 13:00:21

.

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:59:33

Peťa

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:59:04

Tydla

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:58:22

Mira

-bedna- - Profil | Ne 19.1.2014 12:55:30

Ferda nemá břuch.A to,že když si na chvíli sednul a nejmenovaný výrobce vyskládal na jeho košily své zboží v domění,že jde o výstavní plochu, byl a je jen omyl a následně se vše vysvětlilo.:-):-):-)

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:49:32

Luděk Černý(Lc1) >> :o)

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:44:05

uzgug

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:43:21

oguzg

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:42:21

kgctkhv

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:41:43

oufguogz

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:40:47

lbl

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:40:23

lbůiuiů

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:38:39

jzj

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:37:10

ut

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 12:36:25

jgkugz

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 11:02:42

Přednáška p. Vápeníka o focení. Diskuse s ním pokračovala po přednášce snad dvě hodiny :o))

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:59:55

.

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:58:40

,,

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:57:51

.

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:57:05

,

Kocháč - Profil | Ne 19.1.2014 10:56:37

něco z výstavního sálu

ksanda - Profil | So 18.1.2014 22:11:20

Jedine co me na Carp show zklamalo byla prednaska Dragon Baits cekal jsem trosku neco jineho treba predstaveni vyrobku jako novinky na trhu a ukazku jak funguji atd., ale misto toho jsme se dovedeli, kde pan Duli vsude po svete byl, ale zadne podrobnosti vubec nic nerozvedl jen vyjmenovaval mista a sem tam to prolozil nejakou ulovenou rybou na spatne upravenych fotkach... :-( a co me teda nejvice dojalo, kdyz prednasejici rekl byl jsem jako prvni rakusak na Hejlove na platne jedna fotka vody a dale nic nedoplnil a plynule pokracoval dal hned na jine misto ve svem vyctu navstivenych reviru... :-D

Co me naopak velmi velmi potesilo bylo video od Hofiho, prednaska od Tomase Blazka a takova ta top tresnicka na dortiku celeho dne na teto super akci bylo nezapomenutelne vypraveni a video Kratenovcu to byla proste pecka myslim, ze to muselo zaujmout kazdeho kdo byl v sale :-)

Švec - Profil | So 18.1.2014 22:09:55

Kocháč >> hlavně že nehonil Erika :-)

Zindys - Profil | So 18.1.2014 21:15:35

Akce super, díky organizátorům za ni. Užili jsme si hodně srandy, jak ve vlaku, tak přímo na CSM. Rád jsem po dlouhé době potkal pár lidí a nějaké i poprvé. Nej přednášky Kratěnovi a JV, i když jsem původně moc nadšenej nebyl, že tam bude, ale musím uznat, že jeho přednáška byla v pohodě. I ostatní ale byly dobré. Takže za rok zas. :)

hrubdo - Profil | So 18.1.2014 17:47:20

Hezké přednášky,super organizace.Díky a příští rok se snad zase sejdeme. :-) Tady je pár fotek http://hrubdo.rajce.idnes.cz/carp_show_moravia_2014​/

D.ChoChy - Profil | Pá 10.1.2014 17:27:16

Pes je sice dobrej, ale neni nad chutnou myšku. (to na tý špejli) :)

Petr Havlíček - Profil | St 11.12.2013 15:33:16

ksanda >> já tam už taky párkrát byl a vždycky se mě tam líbilo.
A že by mě vadil pozůstatek komunistické architektury? To mě teda nikdy ani nenapadlo ani ve snu.

Tohle nikdy nebude akce pro tisíce lidí. Proto i seznam firem bude tomu odpovídat. A ten prostor pro výstavku tohoto typu je dostačující.

Sám jsem pár podobných (menších) srazů organizoval a proto vím, jak je těžké udělat to v tomto rozsahu. A kluci to dělají dobře. Já bych nic neměnil.

Kocháč - Profil | St 11.12.2013 14:48:11

ksanda >> Jedná se o 8.ročník a prostory mají pořád dostatečnou kapacitu a nemalým plusem je i domácí prostředí, kdy už víme co a jak. Vždycky jde udělat něco líp, ale druhý ročník se pojal právě takto a posunula se akce k Praze do Jesenice a byl to debakl. Možná špatná prezentace, ale to už je dnes jedno. Nemáme ambice konkurovat výstavám typu For fishing nebo BVV. Hlavním nosným prvkem je kombinace přednášek v sále o slušné kapacitě s výstavou firem. Zvládnout větší prostory by bylo dost náročné a my to děláme bez osobního zisku jako koníček a co se vydělá, jde do Víkendu mladých rybářů. kde zaplatíme pro děcka tábor včetně jídla a ostatních nákladů. tato akce nám vynese prostředky na udržení spolku v chodu, jeho provoz a děti.
Osobně bych se nerad stěhoval jinam. Máme věrné fanoušky v regionu hlavně Jižní Moravy a neradi bychom přišli právě o ně a zbytečně soutěžili s For fishingem. Navíc vždy přijede i dost kluků ze Slovenska. Břeclav už má vlasně 8 letou tradici a rád bych tam byl za sebe i na ten 9 a kulatý 10 ročník :o))

TWIN 69 - Profil | Čt 5.12.2013 14:13:32

Dojeďte z Čech fšeci na Moravu.Tam sa nabócháte,ale na vrata.

Kocháč - Profil | Čt 5.12.2013 11:51:01

Právě potvrdil pan Vápeník ze Sportcarpu přednášku o focení :o) Mám z toho radost :o)))

Kocháč - Profil | Čt 5.12.2013 9:45:47

Myslím si, že nás napadlo, tedy konkrátně pjecedu Fejdu, ideální řešení jak neomezovat počet přednášek a tím pro mnohé i úroveň Carp show. Postupem času se nám daří vyzískat další zajímavé osobnosti do programu, mimo jiné účast dnes potvrdil Josef Konopásek, který tento rok vybojoval v JAR titul vícemistra světa ve feederu. A v jednáních jsou další zajímavé osobnosti.
Abych se vrátil k inovaci a novince Carp show. Spoustu času tratíme při otázkách a diskusích ve velkém sálu. Chápeme, že mnozí by se rádi zeptali, ale mluvit do mikrofonu před plným sálem se jim ekluje. Z toho důvodu bude systém přednášek realizován oficiální přednáškou aktéra v délce 45 minut a po skončení přednášky se vystupující přesune do vedlejší místnosti sálu, kde bude probíhat po dobu následující přednášky ve velkém sálu diskuse a tam bude prostor k vyzískání odpovědí, případně podpisu v komorní atmosféře opravdu jen zájemců o debatu.
Tímto ušetříme spoustu cenného času a budeme schopni nabídnout podstatně více informací než v minulosti. Věřím tomu, že tuto možnost oceníte.

A stále pracujeme na programu a daří se vyzískávat nové tváře a zajímavé přednášky do programu. Postupně se zaplňuje i výstavní plocha a vypadá to tak, že budeme nuceni otevřít i pódium, aby se všichni vystavovatelé vešli. Josef Konopásek bude mít mimojiné v prostoru výstavních ploch i svou expozici a představí Colmic a spoustu dalších značek, které na našem trhu zastupuje.

Kocháč - Profil | So 30.11.2013 20:42:22

Ivo >> Ivoši, dneska už je to víceméně o setkání lidí kaprařů. Program někoho může nadchnout, někoho už po těch letech nudit. Jde spíš o tradici a setkání. Lidi si povykládají mezi sebou co zažili od té minulé. Představí se naše a zahraniční firmy a návštěvníci mají možnost získat informace, kontakty a něco nakoupit. A co se týče volby jihovýchodního cípu republiky, je to jednoduché. Jižní morava je troufám si říct kaprařinou prorostlá víc než většina jiných krajů. Sám jsi byl svědkem debaklu, který jsme zažili u Prahy. Chtěli jsme být tenkrát blíž všem a byla to chyba. Návštěvnost současného místa a po 7 ročníků neklesla pod cca 600 lidí. V Jesenici u prahy to bylo pár desítek. Na Břeclav mají navíc celkem blízko kluci ze Slovenska :-)

Ivo - Profil | So 30.11.2013 20:11:30

Škoda, že je ta show na opačné straně mého bydliště...Rád bych se podíval na to co se v kapradině od roku 1996 změnilo :-))))))

Kocháč - Profil | Pá 29.11.2013 19:22:49

Program ještě není ucelen, ale už teď si troufám tvrdit, že se ten leden s carp show lépe přežije.
Otec a syn Kratěnovi - Sportcarp
Jakub Vágner - nový formát časopisu Kapr a ne jen to
Dragon baits a Franz Tuli (Německo)
Imperial baits Tomáš Blaźek - největší kapr?
Tomas Hartmann (Maďarsko) - stavěné pruty Century
Dalibor Hašpica DH baits
Imothep baits - nový film
Erik Carptracker - člen Nikl týmu - jiný úhel pohledu

A připravujeme další......

Mangan - Profil | Pá 29.11.2013 18:51:24

Kubík Vágnerůj to si děláte srandu toho jste měli spíš angažovat jako borec na konec.