pařená houska na feeder - zkušenosti na řece

Ahoj, jaké máte zkušenosti s používáním uvedené nástrahy na řece? V jakém období nástrahu používáte a na jaké druhy ryb? Foto ulovených ryb vítány.
Autor diskuse: Aja008 - Profil , 27.10.2013 feeder - nástrahy, návnady
9 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

Nchřenovák - Profil | Po 28.10.2013 19:19:33

Rybkin >> dneska jsem chytal na rohlík a candata jsem vytahl 70cm

NRK - Profil | Út 5.11.2013 17:49:12

SAHIB >> Ahoj.Ok tomu rozumim a závidim.Já jsem taky pacient,ale tohleto testování mám bohužel za sebou.Jakoby už není nic nového.K tomu asi dojde nakonec každý.Teda nemyslim,že jsem nejchytřejší,ale neumim si predstavit nějakou zázračnou novou bombu.S houskou,žížalou,bílim červem a bondulkou se dá asi odchytat vše.Ostatní je možná dobré,ale proč? Možná se pustit do vláčky,nebo mušky? Peníze a čas,to jsou ty záporný faktory.A potom manželka,děti.,,Tatínek je zase na rybách? a kdy pojedeme do té ZOO?"
Takže se to ve mně tluče a kradu si ty půldne a čtvrt dne jak se dá...................ach jo

NAja008 - Profil | So 2.11.2013 21:35:28

dneska zachutnal rohlíček tomuhle zelenému krasavci

Nmarius - Profil | Čt 31.10.2013 20:57:31 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Bílé pečivo je skvělé. Pro mě důležité, za delší čas jsem si "vyvinul" několik způsobů: rohlík rozdělím na půlky, jednu půlku ještě podél rozříznu, do "řezu"z mlýnku na koření čerstvě mletý anýz, badyán, skořici atd, zpět k sobě a pečlivě napařit. Tu navoněnou polovinu mezi dvě prkénka a chvilku /1 minutu max/ lisuji tak na 1 cm - hotovo. Mám tak několik "druhů". Lisovanou část trhat a píchat buď přes všechny "vrstvy", nebo opět rozdělím, sloupnu kůrku a mám jen ji či jen střídku, z druhé "neošetřené" části lze odštipovat, ulamovat, "lisovat" mezi prsty nebo jen lehce smáčknout střídku. Pro jistotu mám s sebou ještě lahvičku od nějakého spraye, kterou lze doplnit / od ženy- pořád na sebe něco šplíchají/,kterou 2x za rok doplním silným vývarem anýzu, skořice a hřebíčku/cedit přes plátýnko jinak ucpeš trysku/- to je můj "dip" nebo kdyby mi rohlíček uschnul a pro sichr ještě pár oplatek a zaručeně se pobavíte- není to na velké ryby, ale není to o moc horší než červi.- jistě - nevydrží to na háčku tak dlouho, ale na plavanou to tolik nevadí a rozhodně je to voňavější./důležité- rohlík co nejlepší- ne za 1 korunu!!/.Myslím, že teď právě začíná "královská doba rohlíku".

NChosé 2 - Profil | St 30.10.2013 20:44:56

Anýzový dědek >> To víš zkušenosti, u nás se ten rohlík, nebo houska ani nepotopí :-))

NLejboj - Profil | Út 7.1.2014 11:25:49

co pak dortovy oplatek, ale Karlovarske lazenske !! To je bomba. S tim cukrem, skorici a vanilkou uvnitr ! Ostre pro to lezou az na breh :)

NSAHIB - Profil | Út 5.11.2013 17:15:10

RK >>
Nazdar,
suchý triko mám:-))
Mě nejde o "masoryby" do krmníku na pekáč,...ani v nejmenším..-)
Jen prostě špekuluju co a jak,kdy na co,koumám sestavy,dělám si různý pokusy na vodě,kam jezdím nejvíc,dělám si zápisky,pak si to doma pěkně v klidu přes zimu projedu,"vyselektuju" to co tam býti nemá(snad),a na jaře začnu znova od začátku toho,co mám v deníčku napsaný,postupně to zkouším,..
Není to o tom,abych sekal každých 5 vteřin,já jezdím k vodě za zážitky a kochat se,hledám klid a rovnováhu,žádný spěch,chaos,honem - honem,ať mám co do báglu domů..Nemusím mít za 24h ani potah,stačí mi ,že jsem u vody a že si možu vyzkoušet co jsem chtěl,že se s rybka ma pokouším trumfonout jeden druhýho,a o tom v mým případku je rybaření,..-))
A když si občas vemu domů kousek na pánev(z 95%slizoun),3-5 kapř co mám,jsem spokojený..
nepotřebuju k mrybařině veleúlovky,a když na to skočí,tak skočí,když ho vytáhnu ,tak ho vytáhnu,..

NRK - Profil | Po 4.11.2013 14:04:07

SAHIB >> Ahoj.Já jsem zjistil ,že záleží jestli chytáš na žížalu,bílého červa,nebo housku. Je úplně šumák,jestli dáš na housku kořeníčko,nebo ne.To je placebo efekt.
Na čem si myslím záleží je krmení v zimě,Se šrotem si v prdeli,takže to chce investovat do komerce. Co jsem se narybařil s kámošem .který si vyráběl rohlíkové boilies a tu dipoval česnekem,tu magi a v podstatě to nebylo znát.Když to bralo,tak to bralo.Když ne ,tak ne. Dělat závěry z toho,že jsem si dal perníček na houstičku a chytil ploťku je nesmysl.Jedině kdyby to byl pervitin a dal sis ho sám.Neumim si predstavit,že budem chytat vedle sebe bez krmení a ty na housku,já na housku přelitou anýzem a bude to obr rozdíl.Tak to prostě není.A čím dříve k tomu dospěješ,tím dříve ztratíš iluze a přichází zkušenosti,které ti v důsledku berou radost z tajemna.takže vlastně vymýšlej,ale je to na hovno.Prostě vymyslíš nejakej nesmysl,chytíš pár rybek,vedle tebe sedící rybář nic a je to dipovanou houstičkou.Ne ,je to montáží a místem,tak je to v 90%.A proto nekdo chytá jenom na bondulku,červy a housku a je v suchym triku..........:)

Nstandas - Profil | So 2.11.2013 17:06:19 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Aja008 - >> málem bych zapomněl na zmzlinový kornout, má tu výhodu oproti housce že déle vydrží a můžeš ho mít vždy doma přichystán a kdykoli ho použít:-)

Nkubah - Profil | Po 28.10.2013 19:01:04

marmyš >> osobně používám obyčejnou housku z Lídlu - čerstvou, nepařím - kleštěmi mačkám kuličky u vody...

Nmarmyš - Profil | Po 28.10.2013 18:56:10

Chtěl bych taky podotknout--není rohlík,jako rohlík. Z některé pekárny jde a z jiné nestojí za nic.

NRybatorstr - Profil | Po 28.10.2013 8:29:29

Aja008 - >> Ahoj, on už ti kubah odpověděl hned v prvním příspěvku. Osobně na feeder nechytám, ale pařenou housku ( rohlík ) na řece používám velmi rád. Je to velmi platná nástraha a mě osobně vždy nachytala víc než kuku.
Samozřejmě, že se to na různých řekách může lišit - za mě je to prostě jedna z top nástrah.
Ať se ti daří :-))

Nkubah - Profil | Ne 27.10.2013 22:18:39

Celoročně výborná nástraha na všechny kaprovité ryby.