Jak na Lipně na štiku?

Petru zdar brzo pojedu na Lipno a chtěl bych tam chytat štiky... otázka je stručná JAK NA NĚ? poraďte tipy triky...
Autor diskuse: galloway - Profil , 12.8.2012 dravci - nástrahy, návnady

TomPol - Profil | Čt 31.1.2013 15:13:20

Taky se chystám na Lipno. Po několika letech, kdy jsem ho objížděl jen na kole, jsem se rozhodl zavítat k našemu moři s pruty a ulovit nějakého toho dravce. I otevřel jsem tedy MRK a bláhově jsem doufal, že po pečlivém pročtení 18ti stránek téhle diskuze získám alespoň obrysy představy "Jak na ně na Lipně...." Jediné co jsem ale zjistil, že voda to je vydrancovaná, místy snad těžká. Vodní sloupec je protkán stovkami šňůr a vlasců trollujících Rakušanů, zatímco břehy jsou obsypány bivaky WM lovících přes čáru pěticentimetrové oukleje - prý záleží na právním výkladu. No a někde mezi tím vším brázdí břehy a hladinu Lipna jakýsi neohrožený Lipeňák se svou statečnou partou hajných. Prý ani cvakajícího závěru pistole se nelekne a všem - ze břehu i z hladiny - měří stejným metrem. Padni komu padni.......... Dlouhu jsem přemýšlel jestli raději nenechám propadnout zálohu a nevydám se na prodloužený víkend někam jinam... Ale ne. Mám rád šarády.... A na Lipně se, jak vidno, pobavím dosyta... Ikdybych třeba nakonec o toho dravce nezavadil... Aspoň určitě potkám Lipeňáka......

nekut - Profil | Čt 31.1.2013 16:15:22

No - pánové, určité budou existovat nějaké nepsané dohody, co se týče lovu hostů z lodí. Vždyť je na tom postavená celá rekreační politika. Jezdím na Lipno víc nežli 20let. Ráčili jste si povšimnout jak najednou přestala lítat hladina na Lipně? Kde jsou ty časy, když jsme chodili od stanů skoro 30metrů k prutům. Dneska přijedu na tři neděle až měsíc, výška vodní hldiny se za tu dobu pohne o max 30centimetrů. Rozhodně to nemá souvislost se třením bílé ryby. Myslím, že dravci mají naději. Ono by to chtělo aby se udělaly nějaké studie, na zhodnocení vlivu sumce. Pro ty pitomečky, co tady horují za trofejní sumce bych doporučil aby si srovnali v hlavičkách úživnost vody na typu lipenské vody, nebo třeba Pádu, i některých nižinných přehrad u nás. Na to by ale měly existovat odborné ichtyologické studie, kdyby o to měl někdo zájem, určitě by se i peníze našly. Jestli je pravda, co se říká po Lipně, tak ve vykuchaných sumcích se nachází velké zastoupení candátů a okounů. Pokud na tohle tema je někde dostupná studie, rád bych si ji přečetl. Bez toho jsou naše debaty o ničem.

Flip - Profil | St 10.10.2012 19:10:05

Tarn >> Základním problémem bylo že se vyvraždila celá generační hejna dravců.Také to věčné jebání s vodou na jaře po výtěrech udělalo svoje. Je tam hlad.Nicméně si myslím že situace se pomaloučku zlepšuje- pomalu ale jisté pokroky jsou vidět.Rovněž fantastickej kus práce tam na horní části odvádí parta dobrovolné RS.Kdyby měli placenej ten čas co stráví na kontrolách, tak by byli v balíku.
Bohužel i po revoluci přetrvával názor že Lipno je vlastně taková bezedná studna ze které si každej může odnést a nikdy to nebude chybět.A najednou končáro.
Jsem toho názoru že by ke zlepšení situace a nejenom na Lipně stačilo jediné.
Aby každý kdo bude přistižen při nepravosti dostal flastr až se z toho posere aby příště neměl chuť něco podobného vůbec zkusit.Pro další by to zafungovalo i jako prevence.

lipenak - Profil | Ne 30.9.2012 17:58:37

priba >> kontrola na vodě je prováděna taky ale je to už náročnejší nebot motorový člun je na dálku slyšet a všichni sekaj latinu, hledáme řešení jak účinně provádět kontroly na vodě a myslím že to nebude dlouho trvat a kontroly budou plnit účel a je velmi pravděpodobné že se potkáme. jinak ten bordel v rakouské zátoce se nám letos hodně podařilo eliminovat . Víme že dobře co je potřeba ale chybí podpora z vyšších míst tak to děláme jak se dá ..

lipenak - Profil | Po 4.3.2013 8:37:52

Cloud >> tak kolego , sleduju chvilku tuhle debatu ,je to o ničem ,bud se smiř s omezením na Lipně takovým jaký je a nebo tam nechytej .. Žádná RS nebude řešit jestli tam máš koníka,nebo červa jakýhokoliv druhu ,, tady je o tom že německo ruský občani jsou ve vývoji vychcanosti o stupen výš než českej rybář a v obcházení našich předpisů a nařízení jsou mistři. Hlavní důvod vyjmenování živočišnejch nástrah byl ten že tito cizí občané chytali a drancovali candáty na játra , mořský plody a jiný další věci a v BP o tom nebyla zmínka .. Proto toto opatření. Lipenská stráž velice dobře ví jak a za co má trestat , nemusíš se obávat že za masokostního červa ,či nějakou larvu ti sebere noty.. Jinak když tě zajímá kolikrát RS se projela na bruslích tak ti odpovím že ani jednou , ale že RS 2x týdně projde celý jezero a všechny zátoky kde hrozí dírkaření tak to ti tady dám ted písemně,takže tyhle pohádky o dírách se šnůrama povídej těm co nemají přehled a nebo se zdrž komentáře .. Jaký je stav a co se děje v zimním období ti tady popisovat nebudu .. Jezero je pod stálým dozorem i zimě .. Lipno má v současný době dost kvalitní a schopnou RS a za celou dobu nebylo jezero tak chráněný a hlídaný jako poslední 3 roky . Spoustě rybářů tahle zpřísněná opatření vadí a tys jeden z těch co chce zvýšit počet schopný RS a tím jestě více zpřísnit kontrolní činnost , není nic jednodušího jeste více přitlačit na pilu a odvolat se na přání rybářů či rybáře.. Spolupráce s policii je na velmi slušné urovni a není potřeba aby policie kontrolovala rybáře ta má svých starostí dost.. Sítě a tenata se za poslední 2 roky neobjevují ,poslední ruská tenata byla nalezena v roce 2010, Že tam jsou boleni to se asi už nezmění , nadávat můžeš ale nic víc , prostě jsou součástí jezera tak to ber..proč nenadáváš nebo lepé řečeno neupozornuješ že je jezero plný kaprů násadáků , prostě jsou a hotovo.. měj se a at se daří.

Flip - Profil | Čt 7.2.2013 22:57:46

kospi >> je to bohužel pořád dokola,že ti slušnější doplácejí na ty druhé.Dvojí zákony bohužel neexistují a nikdo nemá na čele Kainovo znamení ke které skupině patří.
Na Lipně navíc platí zákony CHKO.
P.S. nikde to neříkej ale já osobně mám raději slušné bivakující kuličkáře co mají okolo sebe pořádek a rybu pustí než ty co sice dodržují denní doby lovy lovu,chodí spát domů ale pytlujou to hlava nehlava:-)

kritik - Profil | St 10.10.2012 14:35:26

Morus >> Pitchovina. Projeď si třeba takový Hněvkovice o nostopce. Plachta na plachtě, vožralej vedle vožralýho. Tady nejde o slušnýho a neslušnýho rybáře. Nonstop táhne rybáře z celý republiky a podle toho to tak vypadá. Na cca 25 kontrol 15 zápisů a 3-4 sebraný povolenky. O slušňáka skoro nezavadíš. Co mi řekneš k tomuhle??
Kořensko to samý.

lipenak - Profil | Po 8.10.2012 18:48:02

kospi >> tady vůbec nejde o nějakej " spánek" ryb ale o to co se právě v těchto nočních hodinách odehrává za nepravosti v okolí Lipna. Auta za prdelí se pěchujou candátama chycených na rybičku , kapři nachytaní přes den a poschovávaní v natažených pytlých někdě v hlubší vodě se lifrujou ve velkým přes hranice do Aigenu apod .. Je toho dost co se odehrává od 24 do 04 o čem běžný rybář nemá ani ponětí protože s tím nepřijde do styku..

lipenak - Profil | Po 4.3.2013 12:46:49

Cloud >> jasný , nemá smysl to nijak rozebírat , je to takto daný a podle toho se pojede .. Ptáš se v čem je Lipno jiné , v dřívějších dobách Lipno bylo vyhlášenou candátovou vodou,jenže došlo k tomu že se spousta generačních ryb vymlátila a nový candáti nestačí dorůstat a na vybíjení těch zbytků se nám už nechce koukat . Na Lipně začala chybět potrava ,což je zpusobeno v posledních dobách kolísáním hladiny v době kdy se vytře bílá ryba . Nádrž zestárla a mizerně se na ní hospodaří a tlak rybářů je tak obrovský že prostě se muselo přistoupit k opatřením na ochranu dravců. Rozmohlo se obrovským způsobem i pytláctví a každý si začal kolem jezera dělat co chtěl bez ohledu na následky .. Od 2010 se zpřísnila ochrana jezera a rybolovu .. Nemysli si že na Orlíku se drancování candátů neděje , myslím že tam je to obdobné jak na Lipně ale Orlík patří Radě a ta se stará a dosazuje kvalitně , do Lipna ta dosazovací kvalita chybí tady se jezero a příroda musí postarat sama ,no my se snažíme tomu co nejvíce pomoci i za cenu toho že rybáři nadávají a nechcou ty opatření pochopit .. Já tě chápu nebot je to z tvého pohledu omezení ale na druhou stranu kdybys si na vlastní oči viděl né nárazově ale pravidelně jako já co se tady okolo nadrže děje , myslím že bys mluvil jinak pokud by ti na té vodě záleželo a věř že bys ty opatření schváloval taky.

lipenak - Profil | Čt 7.2.2013 21:18:24

nekut >> Jedinou drobnost ,prosím nezkresluj ,,,, Já Nikdy a Nikde nenapsal že nenávidím dědky ,to si prosím vyprošuju... Mám vůči masařině připomínky ale Zákon to umožnuje tak to respektuju .. Pokud si chytneš rybu až budeš se stanem v kempu tak si jí klidně vykuchej/v kempu vnitřosti neflakneš vedle stanuj/ a sněz , nezapomen uslechtilou hned zapsat .. ) Tobě se líbí bordel u vody ,tobě dělá dobře když si sedneš na flek a bude tam smrad z vnitřností a všude samé šupiny od rybáře co tam chytal před tebou a zpracoval si ulovek hned na fleku.?? Jak si představuješ pochopení pro "" dědky "" který má v pytli 5 kapříků 35 -38 cm ,, nebo pytel s cejnama který váží přes 20kg /podotýkám za dopoledne lovu/ ,, Snad se """ dědkovskýho "" věku dožiju ale věř ,že nikdy masařině nepropadnu ..

nekut - Profil | Čt 7.2.2013 20:21:39

lipenak >> Tak jsem zase prohrál, jsem mimo lajnu. Možná že je to dobře, udržovat lajnu mi nikdy nešlo. Prosím už přestaň ty dědky nenávidět, hele - candáty si už nechytíme, na rybičku přez 20 to moc nejde. Ty kapry jim přej, Flip to vidí dobře, tak to je. Navíc to určitě nesežerou sami, neviděj na kosti, ale mají děti, vnoučata, a to je obyvatelsto, které pořebuje zdravé rybí maso, aby byla populace tak ve formě, jako jsi teda ty. Jen si uvědom, jak se takový kapřík zhodnotí. Dostane za něj výrobce, podělí se prodej rybářských potřeb, funkcionáři mají na platy, semo tamo kapříci nedojedou kam mají, vzkvétá soukromý kšeft, lidi mjí práci, peníze se točí, pohraničí vzkvétá. A vy byste jim to chtěli vzít. Neboj, až dojde na lámání chleba, zodpovědní zjistí že ubývá peněz za povolenky a cizinci to nenahradí, no oni to nahradí, ale ne funkcionářům ČRS.
Dobře, teď vážně. Omezit odlov CA vzhledem ke stavu, jak se jevil po sečtení úlovků, jakýmkoli způsobem je dobře. Omezit vzhledem ke stavu odlov okouna mírou je také dobře. Vymýšlet zákaz zabití a vyvrhnutí ryby u vody je krávovina. Potrestat někoho za bordel u vody - a to že kaprařské party na rakouské straně v minulosti nechávaly po sobě bordel, jako skoro všude - slušní prominou - je stará věc. Ale když budu se stanem u vody, tak si nemůžu zabít, vykuchat a sníst rybu, protože budu muset zjistit, jak daleko od vody to můžu, tak to je síla. Taže vztahy mezi rybáři a jejich funkcionáři s RS se ještě rozvrtají. Jo - taky přidám jedno heslo z doby ne tak zdálené. 16. června nám končí candátová sezona. Nepiš mi prosím, že mě, nikdy jsem na jarní rabuňk nejezdil, nikdy jsem nenechal přez noc prut ve vodě, a ty candátky jsem nechytal ne proto že - jak jsi mi napsal - na nich nic není, ale proto, že považuji tahání candátků dle hesla - von tam někde ten větší bude - za vrchol rybářské a i lidské debility. No ať se daří. A ať se v tom boji s rybářema neutlučete. Chce to vidět cíl a zvolit prostředky. Trochu pochopení pro dědky, dáli pánbůh zdraví, budete mezi nimi, ani nebudeš vědět jak.

Flip - Profil | Čt 7.2.2013 15:36:46

mazar >> kde u vás?Koukni do RŘ pro letošní rok,který platí pro ČRS-podle něj si u vody můžeš klidně i rybu,vykuchat,a naporcovat bez ohledu na to aby bylo možné zjistit(pro případnou kontrolu)její velikost.Jinými slovy pokud budeš dostatečně zručnej a rychlej tak není ani problém pytlovat podměrečné ryby.Proto jsme se JČUS domluvili že na Lipně tahle skulina RŘ,kterou by potencionální pytlovači hojně využívali platit nebude.-je tam dost candátů na hranici míry a tak by to zbytečně někoho svádělo k nepravosti.

Flip - Profil | Čt 7.2.2013 13:12:28

šmudla007 >> pro takovou sortu lidí by se ten kapr musel vyjmout z řádu ušlechtilých ryb kam ostatně stejně nepatří ,páč ptám se co je na tomhle bahenním filtru ušlechtilého?Jinými slovy volně přeloženo kaprů(násaďáků) si nachytej co hrdlo ráčí-ty už se do té vody nějak dosadí.Pokud se týká K70 jsem pro to aby se to dodržovalo.

Flip - Profil | Čt 7.2.2013 7:30:41

P!F >> tvrdím pořád že stejně jako u ná stejně u vás by těm vodám pomohlo jediné-masařky pozavírat-ty nejhorší postřílet ,vodu vypustit a poslední zhasíná.A přejít třeba k zahrádkářům kde by ty naše klacky našly uplatnění jako opěrné tyčky:-)

kritik - Profil | St 6.2.2013 9:53:08

pájanb >> Přestaň chlastat, evidentně ti to nedělá dobře, MILÍ LOJZO :-))

lipenak - Profil | Út 5.2.2013 22:00:26

nekut >> Kolego nezlob se ale ted jsem koukl do zrcadla na ten svůj hnusnej ksicht a zjistil jsem že nevypadám jako zpravodajská ústředna co by měla podávat relevantní informace či dělat nějaký souhrny abys byl informován . Ještě jedna drobná připomínka ,ty chytáš na Lipně ?? ale ,, slyšel jsi od místních jak se drancuje ,,, tohle vyprávěj těm co žerou seno a těm co serou na střechu Černý věže..,,,,, Přestal jsem chytat cándáty,,, , protože s těch chudinků 40 nic není ...tak tohle přešně či v malinko jiné podobě slýchávám v pytuce tady u Lipna od pánů přešně tvého ročníku narození,,,,,,, ,zlatý časy Lipna jsou pryč, už nikdy si tak ty candáty nezachytáme a jaký byli pěkný ...už nám candátí sluníčko nezasvítí ,,,... ty bys zapadl do toho kolektivu plkačů jak kámen do vody. Víš proč to jde tak těžce, protože a ,,,ted bez urážky,,, všechny návrhy který mají tendenci omezovat tvoje ročníky na schůzích MO smetou /neodhlasujou/ viz . minulý rok u JČUS zákaz dochytávání do 7kg, Prostě ponecháš si 2 ušlechtilý ryby a končíš rybolov.. Víc nemá smysl nic rozebírat ,, Jo taky přeju at se ti daří ...

fais - Profil | Út 5.2.2013 15:26:20

nekut >> To jsem Vám svou reakcí způsobil nějakou urážku na cti, pokud ano, tak jste zřejmě něčím flustrovaný, jinak si to nedokážu vysvětlit. BC AV ČR je biologické centrum akademie věd, zde sídlí hydrobiologický ústav, který zde výzkumy provádí. Tyto výzkumné projekty jsou dlouhodobějšího rázu. Nejdříve je nutně posbírat data, vyvrátit hypotézy a následně interpretovat výsledky a ty prezentovat. Poslední ichtyologický výzkum zde probíhal v srpnu loňského roku, vyhodnocení a zpracování dat trvá i půl roku. Výsledky jsou zveřejňovány, každý ústav musí vykazovat svou činnost. To že nejste schopen se k požadovaným informacím dopídit, znamená, že by jste se měl asi lépe a více angažovat. Vyvozujete zde úsudky, které jsou pravděpodobně zažitě, ale zřejmě ani nemáte nejmenší potuchy, v jaké situaci a stavu se údolní nádrž nachází. Do role rekreanta jste se uvedl zcela výstižně, proto berte za vděk, snahu a činnost lipeňaka, Flipa a ostatních kteří se nemalou měrou, z vlastní iniciativy, podílejí na zlepšení dosud panujících podmínek, poněvadž jim aktuální status a kondice jezera není lhostejná. Jestliže to titulování bylo myšlené na mou osobu, potažmo na někoho jiného, tak si jej vyprošuji.

rybomil - Profil | Po 4.2.2013 10:39:08

Rytíř >> jj, taková vidina pro lidi. Má to projet a uvést hodně ! Uveze a projede to lejno, sežere to dost a když se to podělá, je to nářez, proto asi ten název ?
Relaizovaná fata morgana :§)))

nekut - Profil | So 2.2.2013 20:20:56

Na závěr, z mého pohledu, vzhledem k druhovému i početnímu zarybnění Lipna jsem přesvědčen o přemnožení jak sumce tak bolena.

chujar - Profil | Čt 31.1.2013 23:31:19

nekut >> taky mě zajímalo proč tak rychle ubývají dravci, zejména candáti a štiky, z Lipna...dával jsem vinu bolenům a masařům, ale na fakultě jsem se dozvěděl proč tomu tak zřejmě je...největší vliv na tom má vznik čističek, který zamezují trofii (úživnosti vody) a následném snížení zastoupení planktonu...Není plankton, nejsou planktonofágní ryby a dravci nemají co žrát (kromě sumce, který preferuje dospělce)!!! Na Lipně mám chatu v Hůrce a většina vycházek je na Lipno...když se vytře štika, tak ji je celkem dost vidět (štičky cca 5cm ale nemají co žřát tak se žerou navzájem nebo hynou!!!!

TomPol - Profil | Čt 31.1.2013 22:36:38

lipenak >> červen:) jsem tam jako na koni... Ne, teď vážně... To co jsem psal je potřeba brát s nadsázkou... Podle toho jak ty a taky většina ostatních situaci na Lipně popisujete, je jen dobře že došlo na "čistky", resp. se začalo (asi konečně) důsledně vymáhat dodržování pravidel... I já mám rád u vody řád:)

rybomil - Profil | Ne 14.10.2012 9:33:35

Flip >> někde už si to uvědomili, to co se řešilo na jaře bylo tak za 1000 - 1500,-, co projednávali těď za 3500 a pak za desítku ( borec toho měl víc- lov na vícero prutů, přes čáru.nezapsáno ) Teď je další z minulý soboty, jsem zvědaf kolik to bude ( tahle zpráva se rozšíří rychlostí světla ).
Pokud ale vím, je to příjem státního rozpočtu a obec potažmo z toho nemusí mít vůbec nic. Ale třebas v poslanecký kantýně díky těmto sankcím budou dál levný chlebíčky a chlast.

šmudla007 - Profil | Pá 12.10.2012 11:31:01

kospi >> Morus tady tvrdí že pro sumcaře by bylo dobré aby Lipno mělo non stop.. aby nemuseli vytahovat udice z vody na čtiři hodiny. dále tvrdí, že by bylo dobré kaprařům povolit non stop, že to je pro ryby dobré a bude více ryb jelikož ti co včil chytají non stop jsou pytláci a zavedením non stopu by už pytláci nebyly.
Však pouštět může aji včil za současných pravidel, to není nic špatnýho a candáty chytat nemusí vůbec(když prej berou jen na malé rybičky). Nejvíc si změny pravidel vymrčujou rybáři co s rybama sportují(ale kaprař si zaveze rybku jako by se nechumelilo, protože candát je na gril a kapr na focení viz důkazy Lipenák a kaprařské montáže s ouklejama).
Je správné brát všem rybářům co mají po půlnoci nahozeno papíry, ať je to martaň nebo pražák či místní chatař. Slušný rybář pravidla dodržuje, neslušnýmu sebrat papíry(ať pouští nebo bere, pravidla musí platit pro všecky stejně).

šmudla007 - Profil | Čt 11.10.2012 16:15:32

Morus >> Už ti někdo řekl, že sis zapoměl vzít prášky?
No kdyby na povodí nehejbali s vodou při výtěru bílé ryby = tak je candátů dostatek+ kdyby lidé dodržovali to chytání na rybku 20cm+. Zakážeš rybářům chytat candáty a pytlák nebude stačit nosit pytle od vody co mu rybáři blahoslonně nechajou.
Řešit se musí příčina a ne důsledky(ale povodí tam bílou rybu určitě nechce tak s vodou hejbají chválně aby se rybáři mezi sebou o posledního candátka poprali v blátě).
Neprosaditelný zákazy k ničemu nevedou, lov non stop a kecy že to pro ryby bude lepší(aby jako sumcaři nemuseli vytahovat udice, to sou argumenty jak ze školky).
Kdo chytá po zavíračce je pytlák a basta, jak jinak chceš rozlišovat slušné rybáře od těch neslušných? Táhne za lodí s motorem= sebrat pruty a loď potopit. Chytá na tři pruty( jeden přelomit o koleno aby měl jenom dva ..
Když pouštíš tak máš dodržovat pravidla dvakrát přísnějc než ostatní ne, stáhnout třeba o dvě hodiny dříve, nechytat dravce když je stejně pustíš atd atd?

zelí - Profil | Po 8.10.2012 22:19:02

lipenak >> neboj neurazim.Vim ze spousta Prazaku se chova u vody jak blbove,ale....to i ostatni nejenom Prazaci.

Ale jenom vymastenej Prazak muze vyrazit pytlacit na vyrabovany 200km vzdalené Lipno:-)))

Bláža - Profil | Po 8.10.2012 21:41:57

zelí >> Ale chtěj to změnit, ta voda pořád má co dát, ale musíš se k ní dobře chovat, a to dnešní "rybáři" jaksi zapoměli....

lipenak - Profil | Po 8.10.2012 20:44:45

Cloud >> tak malá ukázka KAPRAŘE pruty zavezený na 180 m.

Bláža - Profil | Po 8.10.2012 20:11:47

susik >> Vážné obvinění, to už není jen tak....

Jinak si myslíš, že když pouštíš, tak můžeš všechno? Kdo chytá po ukončení denní doby lovu, je obyčejnej pytlák, i kdyby byl jinak svatej.

lipenak - Profil | Po 8.10.2012 16:41:09

Morus >> když se to povolí sumcařům ,budou řvát kapraři že chcou taky .. Zcela na rovinu ti napíšu že 24h na Lipně by byla konečná ... Já nejsem zastánce 24h lovu na Lipně a po zkušenostech za poslední 2 roky jsem zásadně proti tomu a myslím že i většina členů lipenské stráže. Jedinou vyjímku kdy bych souhlasil a i členové RS tak by se musela zřídit profesionalní RS a to nejméně 4 členové ,nastavit řádná pravidla lovu 24h a né tento paskvil který existuje a dále aby začaly řádně fungovat tresty dle Jednacího řádu ČRS příloha 3 strana 21 a 22 .. což do této doby nefunguje a nebo fungovat nechce. Kdyby fungovaly tyto flastry a fungovaly řádně dozorčí komise u MO tak by si to káždý sakra rozmyslel ,nejdřív zaplatit pokutu v přestupkovém řízení a pak od MO dostat kárné opatření dle JŘ. ,Kdyby někdo pořádně dořešil evidenci cizineckých hostovaček a nedocházelo k tomu že si může koupit 2h po zadržení novou tak by vše taky vypadalo jinak.

chujar - Profil | Pá 5.10.2012 18:57:49

nevim no..Já tam jsem celý léto až do začátku podzimu a letos jsem neměl ještě ani jednu kontrolu...akorát přijel jednou pan Matulka podíval sem na mojí tyčovku a se slovy že mi ji veme, že je to proti RŘ, jsem ho poslal dopryč!! Pak přijel ke mně a slušně jsem mu vysvětlil, že tahle tyčovka může být, protože není přímo zabodlá do dna ale dole je ukotvena zátěží!!! Na tož něco zamumlal a nasedal do člunu...v té chvíli okolo nás jel nějakej borec s motorem a za sebou měl vláčák...skoro až neviditelně ho začal rychle stáčet a když jsem jim jenom naznačil že tohle je zřejmě proti RŘ tak na to jsem dostal velmi krásnou odpověď:" s tím my nic neuděláme, protože mu to nemáme jak dosvěčit, že vláčel za motorem!!! tak k čemu potom ta RS je?

lipenak - Profil | St 3.10.2012 17:52:59

Morus >> mohl jsi mít i 5 kontrol kdybys ted o prodlouženým víkendu chytal v noci, procházely jsme to tam 2x ))

lipenak - Profil | Po 1.10.2012 19:23:11

Flip >> to je to z čeho si se vždycky posral )))

Transalp2 - Profil | Po 1.10.2012 19:18:06

PS: Krumlovskej samoser ...)))

Transalp2 - Profil | Po 1.10.2012 8:23:04

priba >> Lipno si zaslouží hlavně pozornost svazových pohlavárů na poměr výtěžnost prachů za povolenky / musí být při té ceně obrovská / a zpátky do Lipna vynaložených prostředků na zarybnění a hospodaření .... Profi RS na tak velké ploše by se taky hodila a myslím snadno zaplatila . Nemám tušení kolik se na povolenkách vybere ale myslím v řádech milionů to bude ...

kritik - Profil | Po 24.9.2012 8:38:05

Morus >> Hmm... Poslyš, projdi si příspěvky kolegy Lipeňáka, nafocenejch ruskoněmeckejch partiček najdeš víc než dost a zcela určitě je nefotí z dálky a neobchází...... Kecy jedný báby.
Koneckonců, tuším, že ti odpoví sám :-))

Transalp2 - Profil | St 19.9.2012 14:55:12

Flip >> poslední pravou jsem viděl v 90 letech . Teď už jsou tam jen mutanti bez zubů zkřížený s násaďákama . Mám pocit že se jim říká Boleni ?