Feeder Bait Sensor - máte s tím už někdo zkušenost?

Objevil jsem zajímavou novinku http://www.mlsport.cz/hlasice-signalizatory/feeder-bait-sensor a ptám se jestli už to někdo vyzkoušel?
Autor diskuse: lumiiir - Profil , 29.7.2011 feeder - náčiní, doplňky

Soulfish - Profil | Po 22.8.2011 10:38:07

rumi7 >> se zkušenostmi dole uvedenými souhlasím pouze částečně - opravdu dá rybě práci, aby to rozblikala do druhé barvy.

k upevňování - jak bylo doporučeno u návodu, ořízl jsem si váleček, baterii jserm podložil několika vrstvami papíru a (odzkoušeno na spro inspiration s nejtužší špicí) docela to fungovalo - záběr jde poznat dobře a při upevnění mezi první 2 očka to ani nepřepadává dolů - ani při záseku, ani samo od sebe.

rozhodně je to lepší než světýlko chemické. S klasickým diodovým světlem porovnávat nemůžu, protože nic takového nevlastním. nicméně já si nejspíš časem ještě 2 pořídím. Jsem s tím docela spokojen, až na tu změnu barvy. Co to udělá se špičkama je na delší testování - uvidíme tak po roce..po dvou...

Soulfish - Profil | Po 21.1.2013 17:28:52

tom.f >> Ahoj, nechytám v noci často, takže jsem to mohl zatím použít cca 20-30x, ale pořád to funguje jak má
mezi tím jsem začal používat i klasické diodové světýlko a jsem zvědav, které mi vydrží déle

výhoda bait sensoru je výměna baterky (zatím nevyužito) a změna barvy při záběru (využito mnohokrát), proto jej mám zatím radši

Soulfish - Profil | Út 23.8.2011 12:41:00

meteor >> jednak to svítí pořád stejně i po 8hodinách používání, na špici to pevně drží a když si spočítáš pořizovací cenu a těch (teoretických) 1000 hodin svítivosti a pak spočítáš kolik bys dal za chemická světla - tak by to mělo vyjít i značně levněji. třebas se mi povede ještě nějak zdokonalit nasazení na špici, aby se to jednodušeji rozblikalo i do druhé barvy.
U chemického světla záleží i jak dobře promícháš ty dvě chemikálie - tady nic takového není + můžeš to vypnout kdykoliv chceš (což s chemickým nemůžeš). Navíc to líp na těch špičkách drží.

Pašík - Profil | Út 16.8.2011 15:50:37

Jeden sem koupil .. a po cca 3 nocnich vypravach me to nijak neoslnilo
1 - UPEVNENI
na spicku se to pripevnuje tak ze svitici polokoule pod kterou je baterka se sroubuje do umelohmotneho protikusu ze ktereho leze takovy valec .. ten se natiskava na spicku a dotahnutim s ema upevnit ... dotahovat se to opravdu musi hodne jinak se to otaci ( zkouseno na Spro - inspiration). Aby to drzelo musi se to pomerne dorvat az se spice trochu prohne pod tlakem valce. Dalsi nevyhodou je ze drazku do kterych se to uchycuje jsou pomerne siroke .. takze to bud musite dat hodne nizko nebo se do toho obcas chytne vlasec.

2 - BLIKANI
aby se to rozblikalo je potreba s tim opravdu hodne zatrast .. osobne jsem vetsinu zaberu uspesne sekal aniz by se svetlo preplo z cervene na zelenou .. kolotoc zacne ve chvili kdy vytahujete sestavu ci rybu z vody .. pak to blika dokonale :)))

Ta svitivost co tam uvadi (1000 h) je lakava jen by to chtelo trosku poladit provedeni verim ze budoucnost to ma ale druhy si nekoupim ..Dobre take je ze se to povolenim zavitu da lehce vypnout takze to sviti opravdu jen pri lovu ..

HmmmmTakJooooo - Profil | Pá 29.7.2011 13:01:40

zbytecne :)))

Červené karty: HmmmmTakJooooo