Ženy na rybách

Jste pro, aby se u vod objevovalo více rybářek?
Autor diskuse: Fishboy - Profil , 29.11.2009 všeobecné - ostatní

mirkac - Profil | Út 8.12.2009 20:54:09 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Miss rybářka ? Já osobně bych dala hlas jedné, ale asi by se vám to nelíbilo. Asi před necelým měsícem jsem vyrazila na Labe a za hodinu přijela k vodě stará paní na kole, na nosiči starý vercajk, co mám doma po tátovi, za chvilku měla vybaleno a to bych vám přála vidět, co se dělo. Tahala rybu za rybou a měla z toho vždy velikou radost, všechny ryby hnedle pouštěla zpět. Dověděla jsem se, že je paní už 75 let a chytá odmala , že je velmi nadšená rybářka a chodí za každého počasí a stále ji to moc baví. Mne to hrozně moc potěšilo, že jsem ji tam potkala, na té vodě jsem byla poprve, ale jak budu moci, pojedu tam zas , už jen proto, abych ji zas viděla. Sama chytám už 37 let a moc si přeju, aby mi to vydrželo taky tak dlouho.To je pro mne miss.....

oskus - Profil | Út 8.12.2009 19:25:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ono záleží kdo co má doma.Pokud je to semetrika tak je chlap rád že vypadne.:-)) Ale to není můj případ .Mamina se mnou taky občas jezdí a ted ji budu dokonce kupovat i lehátko aby nemusela spát na matračce .

yvana - Profil | Út 8.12.2009 19:21:41 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak jsem si přečetla z chutí odpovědi od vás chlapů rybářů na váš názor co se týká rybářek,já chytám už dobře 25let,ale nikdy jsem neviděla ženskou,která jde od vody a nechá za sebou bordel,to za prvé,další názor že si dou chlapi odpočinout od ženských,no já si chodím odpočinout od mužských,ale málokdy se mi to podaří,každou chvilku si vedle mě dřepne rybář,nebo přijedou na lodi,ale stahujou se ke mě,že nosím štěstí,ale skoro vždycky stejně nachytám víc než oni,někdy to vezmou dobře,ale hodně je uražená jejich ješitnost,jen ať je co nejvíc rybářek.

Takira - Profil | Út 8.12.2009 19:13:04 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Fishboy >> Jasně,i krásné (nejen) dívky k vodě patří. Hlavně lovkyně.

malsy - Profil | Po 30.11.2009 9:29:06 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Na ryby jezdím s manželkou, která loví naprosto samostatně a často nachytá víc jak já. Nyní jsem odkázán na invalidní vozík a bez její pomoci se k vodě sám nedostanu. Nikdy jsem nepozoroval nevhodné reakce kolegů rybářů na její přítomnost u vody. Já sám ženy rybářky nebo jako doprovod rybáře vidím u vody rád, pokud se umí v přírodě přiměřeně chovat a není to jenom fligna, aby muž mohl lovit na čtyři pruty.