Medium feeder kolem 4000,- Kč

Rád bych si pořídil nějaký medium feeder spíše s parbolickou akcí. Nejčastěji chytám na středním toku Berounky, občas Vltava a stojáky. Zatím uvažuji o Mivardi-Professional, máte s ním nějáké zkušenosti?, nebo se v této cenové relaci dá pořídit nějáký lepší prut? Děkuji za odpovědi.
Autor diskuse: detektivstika - Profil , 15.12.2008 feeder - náčiní, doplňky

bombardák - Profil | Út 16.12.2008 11:54:39 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

detektivstika >> určitě se dá pořídit nějaký lepší proutek a při tebou nasazeném finančním limitu, by to mohlo skončit akcí, s názvem - no problem. vždy, ale bude záležet na tvém pocitu a hlavně tvém prvotním okouzlení. osobně jsem se k podobnému kroku a následující, okamžité akci vedoucí k zakoupení podobného proutku, odhodlal po dnu chytání na zapůjčený Speed Master v délce 3,66m od f. Shimano. je to opravdické Medium a akce proutku je nejen skvostná, ale svou lehkou parabolou úžasně příjemná na zdolávání většiny lovených ryb. je opravdu prodlouženým nervem, jak správný feeder má být a vhodně zvolenou sadou 3 ks. výměnných špiček, je opravdovým universálem. navíc, můj zapůjčený spíďák byl osazený navijáčkem Technium MgS 2500 , což byla prostě - naprostá dokonalost. kmenový vlasec 0,16mm, kombinovaný páternoster s lehkým krmítkem a ke všemu ryby byly, až neskutečně žravé. snad díky sv.Petrovi,snad radosti s mlžného oparu letního rána, jsem nepromarnil žádné zaťukání a po chvilce předem prohraného souboje, jsem bratříky, kapříky pouštěl spět.. všechno krásné jednou skončí, ale pro mne navíc, zbyl pocit krásného úspěšného lovu a láska na první pohled...přeji úspěšný nákup a hlavně, pozdější radost z vybraného proutku.

Milhauz - Profil | Po 15.12.2008 21:19:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

detektivstika >> Pokud chceš parabolu poradil bych ti asi Garbolino Super G ale to přesahuje tvůj limit cca o 1500Kč, jinak super parabola jsou B.M a Nexave od Shíma.Do tvého limitu by zapadal Speedmaster, ten je v médiu hodně jemnej.

Rybkin - Profil | Po 15.12.2008 21:18:35 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

detektivstika >> Jemný proutky v mediu dělá Shimano já třeba používám Speedmastra ten je hooodně měkoučkej