For Fishing 2018

- redakce

Největší rybářský veletrh FOR FISHING otevře své brány již tento čtvrtek. Co na vás letos čeká? Zeptali jsme se manažera veletrhu Michala Sedláčka.



Co jste letos pro návštěvníky přichystali?

Na návštěvníky čeká historicky největší veletrh. Devátý ročník veletrhu zaplní celkem pět hal letňanského výstaviště PVA EXPO PRAHA. Na výstavní ploše 16 000 m2 se představí 201 vystavovatelů z 12 států světa. Ke koupi tak budou produkty od více než 1000 rybářských značek.

Čeká na návštěvníky i nějaká novinka?

Ano, novinek bude stejně jako každý rok spoustu. Za zmínku stojí přívlačová aréna, v kterou se letos promění Hala 6. Všichni příchozí rybáři a rybářky uvidí obří prosklené akvárium AQUA DEMO o rozměrech 8 x 3 metry plné ryb, ve kterém budou po celou dobu veletrhu probíhat prezentace rybářských firem. Na výstavní ploše přes 1000 m2 se tak představí firmy, které preferují lov dravců.



Budou haly opět rozděleny na prodejní a neprodejní?

Ano, i letos budou haly rozděleny. Celkem čtyři haly budou prodejní a jedna neprodejní. Na své si na veletrhu přijde opravdu každý – zastoupeny budou všechny rybolovné techniky.

Michale přiblížíte nám náplň jednotlivých hal?

Hala 2 bude univerzální, zastoupeny budou všechny rybolovné techniky. K vidění zde bude expozice Jakuba Vágnera, která bude letos poprvé prodejní. Hala 3 nabídne na 4000 m2 kaprařiny od A do Z. V Hale 4 se představí mimo jiné firma FOX se třemi velkými expozicemi věnovanými kaprařině, přívlači, plavané a feederu. Nově bude veletrh doplněn o Halu 7, kde se budou prezentovat například firmy Hobby-G, Egerfish, Zico, SPORTS.SK, MRK.CZ, Monfish a další. Hala 6 bude věnovaná přívlači.



Představí se i nějaké nové firmy, které jsme v minulých letech na veletrhu neviděli?

Nováčkem na veletrhu bude firma PURE FISHING, která představí značky JRC, GREYS, CHUB a PENN. Nově se představí například i firmy Urban bait, Moje přívlač, Rybářské potřeby ABOS, Milo Brno a další.

A jak je to se zahraniční účastí?

Účast zahraničních vystavovatelů je letos rekordní. Dorazí celkem 30 zahraničních vystavovatelů z 12 států. Jmenujme za všechny firmy FLAGMAN, LLC Snegir, HARISON.PL, RYBÁRSKE POTREBY TORNADO nebo Madiks Ltd.

Připravujete pro návštěvníky i doprovodný program?

Ano, jako každý rok se mohou návštěvníci těšit na zajímavý doprovodný program, který bude probíhat po celou dobu veletrhu. O své zkušenosti se podělí rybářské osobnosti z Čech i zahraničí – například Jakub Vágner, Karel Nikl nebo Radek Filip. Připraveno bude i oblíbené rybářské kino. Seznam chystaných přednášek najdou rybáři na http://forfishing.cz/program. Za zmínku stojí i návštěvnická soutěž o člun Elling s motorem Parsun v hodnotě 36 000 Kč, který do soutěže věnuje firma Boat Store. Anketní lístky budou k dostání na informacích.



Kde mohou návštěvníci koupit vstupenky na veletrh?

Vstupenky jsou k dostání v předprodeji Ticketstream za zvýhodněnou cenu 165 Kč. Návštěvník se tak vyhne frontám u pokladen. Na místě jsou lístky v prodeji za 200 Kč. Parkovné vyjde na 150 Kč. Veletrh bude pro návštěvníky otevřen ve čtvrtek a v pátek od 10 do 18 hodin, v sobotu od 9 do 18 a v neděli od 9 do 16 hodin.

Autor: redakce

Diskuse k článku (1283 reakcí)