Ohlédnutí předsedy SÚS Dušana Hýbnera

Kategorie: Všeobecné

- o zadržení povolenek 2 funkcionářů
- o návrhu zvýšení cen povolenek a členských poplatku vs RIS
https://www.crs-sus.cz/1/1548/ohlednuti-predsedy-sus

Martin M., 1.7.2022

Diskuse k bleskovce

xmac - Profil | Po 4.7.2022 23:01:23

tomvec >> Myslím, že ne každého. Znám několik lidí, kteří nějakou tu funkci dělají proto, že je to baví a chtějí být něco platní. Podle mě, jak člověk začne dělat všechno jen pro svoje blaho a nic pro okolí (a je jedno co dobrého udělá i kdyby sebral papírek) stává se z nej něco neužitečného a zbytečného.

tomvec - Profil | Po 4.7.2022 22:19:22

xmac >> člověk co prezentuje nějakou funkci se chová jak papaláš, protože moc korumpuje absolutně.

xmac - Profil | Po 4.7.2022 22:03:35

rampet >> Myslím, že v prohlášení se píše, že to složení funkcí nepřijal předseda. Takže zbytek výboru to asi ještě ani neřešil. Každopádně je to zbytečné selhání, kdy by člověk co prezentuje nějakou funkci měl být opatrný na své vystupování.

aleš vavřina - Profil | Po 4.7.2022 19:04:27

rampet >> vyvozeni osobni odpovednosti by bylo pocinem jednoznacne kladnym a v dane situaci i jedinym vhodnym, pro svaz mohou pracovat klidne dale jako radovy clenove - v tom jim nikdo branit nebude a po uplynuti nejake doby se o funkce mohou uchazet znovu.
Co se tyce "mafianskych praktik" tak ty jsou dnes bohuzel vsude, tedy tam kde jsou penize nebo jine osobni benefity, ty praktiky do spolecnosti vclenili, spise vkorenili jeji predni predstavitele a i "bezny radovy clovek" dnes uz "z toho chce neco mit" - neni prece blby a kdyz jinym to prochazi....."...lidi jsou dneska hrozne nenazrany,..." - cop. Hranari
Radost mi to nedela, spise naopak, ale "ciste" dnes uz jsou asi jen novorozene deti.

rampet - Profil | Po 4.7.2022 18:30:54

Mrknato >> Mně osobně není po chuti žádné takové chování, pokud tohle má být metou pro budoucnost, tak potěš koště.

Mrknato - Profil | Po 4.7.2022 17:14:27

rampet >> Myslíš si, že by takhle nachytali Dr. Macha, nebo jiného předsedu? To by je museli nejprv omámit a pak to nastražit...... Co vím, tak na jednoho předsedu už cosi někdo stražil a nemyslím si, že toto byla vendeta. Tady ve Štiříně žádné omámení nebylo.... Zajímavé by bylo, kolik toho ve Štědroníně vypili, o tom zkazky nehovoří....)))

rampet - Profil | Po 4.7.2022 16:59:47

aleš vavřina >> ať volají,mají na to právo,nebo snad ne?

Ať už se tam stalo cokoliv a jestli to bylo sehrané či nikoliv,jestli v tom byl cizí zájem či nikoliv,tak podstatné je, že je to venku na veřejnosti.Jestli od toho někdo očekával pochvalu nevím,mám na to svůj osobní názor odkud vítr vane,ale je to vstyčený varovný prst pro nás ostatní,protože jestli se už takhle mezi sebou začíná prát vrchnost po vzoru mafiánských praktik,tak nás nic hezkého nečeká.

Tak či onak si ti schůzující vstřelili vlastní branku a jestli mají kousek cti,tak vůči členské základně vyvodí ze všeho osobní odpovědnost.
Když ne,tak je to jen vhozená rukavice do ringu a lituji každou RS,která podobné jednání bude muset probírat s případným hříšníkem,členem.

likin - Profil | Po 4.7.2022 16:54:17

rampet >> Tak kluci, nějaký pitomec nás natočil na kameru. No, tak uděláme akci vlk a koza. My to nabídneme ( nebudeme rezignovat) a vy to nepřijmete, pohoda....... No a protože okolo toho budou pindy, tak vydáme prohlášení, že nikdo nic neviděl, protože seděl zády k vodě, tak přineste panáky, ať to zapijem....

rampet - Profil | Po 4.7.2022 16:53:14

kakr >> to mi nemusíš říkat,konstatuji jen to,co oficiálně zaznělo v prohlášení. Spíše ve frašce.

aleš vavřina - Profil | Po 4.7.2022 16:47:46

rampet >> po odvolani z fce volaji mnozi radovi clenove - zbytecne se v tom babras. Od klavesnice PC pod nic nerikajicimi prezdivkami / nicky nikdy nic slusneho nevzeslo. Ono se do klavesnice busi mnohem lehceji nez sevystupuje s vlastnim nazorem pred dalsimi lidmi a jeste hure se smysluplne receny nazor obhajuje.

kakr - Profil | Po 4.7.2022 16:46:24

rampet >>
Kecy, kdyby chtěli odstoupit, tak jim v tom žádný výbor nezabrání.

Mrknato - Profil | Po 4.7.2022 16:38:38

aleš vavřina >> Ono to má ale jiný rozměr. Při tomto nepovoleném lovu u toho byl předseda STČ ÚS, potíratel přestupků a kandidát na předsedu ČRS, a dále výkvět činovníků STČ ÚS a dovolí si takto lovit. Přestupek je jedna věc a morálka těchto pánů a také RS věc druhá. Nejednalo se běžné WaM rybáře. Nikdo se neomluví, nestydí se, nikdo neodstoupí....... Dát něco k dispozici, to mohli flašku. Právě díky účasti na členských schůzích má establišnent svazu takové to zastoupení.....