Dotace MŠMT určená pro mládež na rok 2018

Kategorie: Všeobecné

Český rybářský svaz, z.s. byl i v roce 2018 úspěšný se žádostí o dotaci na práci s mládeží. Jako jeden z mála spolků a sdružení, obdržel dotaci v plné požadované výši 1,235 mil. Kč. Tato dotace byla přiznána na víceletý projekt s názvem „Rybářský svaz pro děti a mládež 2018“, připravený pro roky 2017-2020. Částka, kterou ČRS na projekt získal, byla rozdělena Odborem mládeže Rady ČRS dle schválených kritérií jednotlivým územním svazům. Ty rozdělí dotaci v souladu s projektem místním organizacím na letní tábory, práci rybářských kroužků, víkendové a volnočasové aktivity pro děti, vzdělávání vedoucích kroužků a soutěž Zlatá udice.

Zmíněné prostředky představují vítané a citelné posílení vlastních financí, které vynakládá Český rybářský svaz na činnost mládeže (ČRS organizuje téměř 30 tisíc dětí a mládeže do 18 let). V loňském roce se do čerpání dotace na tento projekt zapojilo celkem 71 složek ČRS, podpořeno bylo 109 akcí, z toho 23 dětských rybářských táborů, které splnily požadavky MŠMT. Odbor mládeže předpokládá, že i v letošním roce bude o dotaci stejně velký zájem.

Zdroj: https://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality%2Faktuality&page_menu=&lang=cz&fromIDS=&test=&menu_id=&aktuality_tabulka=aktuality&aktuality_id=623&aktuality_zac=0&aktuality=rozbalit

MAXXSKATER, 18.4.2018

Diskuse k bleskovce

Žádné zápisy.