Vyhlášení výběrových řízení SO LRU plavaná

Kategorie: Všeobecné

Sportovní odbor LRU plavaná při Radě ČRS vyhlašuje výběrová řízení na obsazení níže uvedených funkcí na období 2013 - 2016.

STÁTNÍ TRENÉR MUŽŮ LRU plavaná
STÁTNÍ TRENÉR ŽEN LRU plavaná
STÁTNÍ TRENÉR KADETŮ U14 LRU plavaná
STÁTNÍ TRENÉR JUNIORŮ U18 LRU plavaná
STÁTNÍ TRENÉR JUNIORŮ U23 LRU plavaná

Oddělení sportu a mládeže Rady ČRS


více zde:
http://www.rybsvaz.cz/?page=aktuality&lang=cz&fromIDS=&je_aktuality=ano

nebo

více odkaz ke stažení zde:
http://www.rybsvaz.cz/download/aktuality/userfiles/00000094/files/Vyhlaseni%20vyberoveho%20%20rizeni_VSECHNY%20kategorie.doc

mates202, 14.8.2012

Diskuse k bleskovce

Mrknato - Profil | Pá 17.8.2012 8:54:50

(o)_(o) >> Pan předseda ČRS je jedním z členů Rady ČRS, tedy tím subjektem, který bude v době platnosti nového OZ spolkem hlavním...... Názory pana předsedy, jako právníka jsou jasné, věcné, pochopitelné a často jdou i proti zažitým svazonázorům jak MO, tak i ostatním členům Rady, kteří své názory a proloooobovaná svazometodika vydávají za nepřekročitelnou svazomez.
Své dotazy jsem adresoval více členům Rady a tak mohu hovořit z osobní zkušenosti. Je asi jedním z mála svazoúspěchů, že předsedou ČRS se stal JUDr. Šíma a ne svazem nastrčený účetní p. PhDr. Brož, který se z Rady po neúspěchu svazovypařil.

Edit : evokuje to ve mě podobnost s postavou Benkrofta z fimu Vinetou..... s tím rozdílem, že se nestřílí, ale všichni si blahopřejí. (Mafiáni se zase líbou na čelo)....

(o)_(o) - Profil | Pá 17.8.2012 8:06:49

Mrknato >> Něco na tom bude, ale lepší by bylo položit dotazy přímo na svaz, pan Šíma je jistě uvede na pravou míru:-)
http://www.rybsvaz.cz/?page=vase_dotazy&lang=cz&fro​mIDS=

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 19:48:12

(o)_(o) >> Hele, jestli se nepletu, tak různé rybářské spolky, poříční jednoty byly v minulosti založeny z důvodu rybolovu a k tomu byly vybírány i příspěvky. Tyto spolky rozhodně nesuplovaly sociální rozměr, nezajišťovaly zaměstnanost, frončaft, nevychovávaly plánovitě mládež, nezávodilo se na x úrovních. Stav přírody, vod a ryb byl nedílnou součástí jejich činnosti. Nijak se to nemuselo vypichovat...

Po pohlcení těchto spolků NF se do jejich programu nabalil balast, který se táhne doteď. Dokonce i výmluvy jsou stejné. Dříve, když se neplnil plán výroby, tak se to vyrovnalo politickou výchovou, socialisticky převychovaneho rybáře. Dnes se úbytek původních druhů, když čilimník svazový na to sere, omlouvá zase medajlema, kormoránem a sociodemografickými studiemi.

No a jak koukám, tak o nových cílech svazu, a konkrétní náplni svazobalastu hlavních cílů už vůbec mimo SHMO nerozhodují rybáři, spolky, ale čilimník svazový a sněm, dvou vyšších složek. Kdo z členů rozhodoval o zařazení hlavních cílů jako je podnikání, akvadukultura, závodní ligy, mistrovství, průtok peněz rybářů svazem, volbě nového předsedy, statutu CS rybolovu....atd.

Kdo říká, že mu tyto "cíle" vychází ze srdce a on by je stanovil stejně, tak je .... nestojí mně ani za ta slova... Co brání závodníkům si založit vlastní závodní svaz? Kapraři si založili svůk kapr spolek, cca 60% MO si zřídili vlastní separé revíry, Rada revír Orlík bez členů, ale s profi milicema a luxusním zarybněním. Každej si uzobne, vyčadí co jde.... to jsou ty pravé cíle.

(o)_(o) - Profil | Čt 16.8.2012 17:25:37

kakr >> pro úplnost:-)
Ze Stanov ČRS :
Poslání svazu
Posláním Svazu je zejména:
...
8) Spolupracovat s českými a zahraničními orgány, organizacemi a institucemi, jejichž
činnost se dotýká rybářství a životního prostředí.
9) Svaz a jeho organizační jednotky mohou též provádět obchodní činnost v souladu
s obecně závaznými právními předpisy.

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 15:05:42

(o)_(o) >> Ano, máš pravdu, ale proč ta kosmopolitní hesla nenechat jen ve formě hesel, stejně jako to dělal bolševik při budování komunismu. Žvanil o tom, ale komunismus nebudoval. Mnozí komunisti nebyli zdaleka takoví blbci, které nám vodili na provázcích před očima...... Stejně tak to dnes dělají i politické strany. Hesla a praxe není totéž. Nikde.

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 15:01:49

Ladineeek >> Bohužel i shoda na tom, co je hodnota, není pro každého to jisté. Podívej na bolševiky, pro které byl prototypem tvůrce hodnot dělník a rolník, nebo na rudé Khméry, kteří také upírali tvorbu hodnot inteligenci...... Rybář a to jak svazový, tak i lovící jako nečlen svazu přispívá úplně stejně. Platí. O tom, kam peníze půjdou, nerozhoduje zákon, vyhláška, vůle členi, ale jen a jen "mafie", která se skrývá za "vyšší cíle a cíle dle stanov". Pokud někdo přispívá více, např na soukromý revír MO a ta zase odsává prostřekky z územních revírů, není parazit? Je to daleko horší parazit, protože se modifikoval, stejně jako mnohé bakterie (paraziti) na účinky penicilínu.

(o)_(o) - Profil | Čt 16.8.2012 14:52:25

Mrknato >> Těch x kosmopolitních bodů stanov drží existenci svazu nad vodou. Jen s prvním bodem by stát svaz finančně vyždímal jako houbu. Jen můj názor a rozhodně ho nikomu nepodsouvám.

mates202 - Profil | Čt 16.8.2012 14:50:11

Turňa >>
Hoj,
to jsi to tedy nastartoval
ale i já si myslím, že to zas tak nákladné není a reprezentovat se přece musí? nebo ne?

Ladineeek - Profil | Čt 16.8.2012 14:47:07

Mrknato >> Klidně. Parazita si představuji tak, že je to "tvor" který nevytváří žádné pozitivní hodnoty, jen žije z úsilí druhého, bla bla bla......... víc snad dodávat nemusím.

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 14:38:31

Turňa >> Někdy stačí jen silněji srazit paty, sjednotit krok a jiskra ... je tu.....

Turňa - Profil | Čt 16.8.2012 14:36:20

Já jsem věděl, že to tu nastartuju, Petrův!

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 14:34:49

Ladineeek >> Tak přispívej, ale dobrovolně, cíleně a třeba i víc. Určitě tím pak nebudeš živit "parazity".....

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 14:33:11

(o)_(o) >> Spíš naopak..... Nevím kolik ti je let, ale my, protřelí nástrahami bolševika, pokud jsme s ním nebojovali, ale to za nás dělal Havel a pár "kotelníků", jsme cizelovali životočichopisy bolševických poskoků. Jak podporujeme lidově demogratycké zřízení, jak se zapojujeme do činnosti NF, proč ještě nemůžeme rozvinout své síly jako kandidáti KSČ, jak se věnujeme práci v uličních výborech, jak a kolik jsme posbírali druhotných surovin, kolik špiónů západu jsme odhalili apod.
Tady jde o ryby. Žádný frončaft, sociální služby postiženým, žádné suplování výchovy mládeže, žádné podnikání s řízenou ztrátou, žádný závodění, overfishing,.... stačí a bohatě bod č.1 a i to je dnes přecenění vlastních sil.......

Ladineeek - Profil | Čt 16.8.2012 14:28:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Osobně mi vůbec nevadí přispívat na této věci, spíše naopak, jen houšť. Na rozdíl od toho mi vadí živit statisíce parazitů...to mi fakt vadí!

(o)_(o) - Profil | Čt 16.8.2012 14:21:55

Mrknato >> Hold v tom poslání svazu asi něco chybí.

Mrknato - Profil | Čt 16.8.2012 14:02:23

hraji >> Zase přeháníš. Tvoje vrozená slušnost ti brání ucházet se o placené místo státního trenéra, protože jak říkáš, svazopracuješ, svazozávodíš zadarmo. Dobře a rád. Tak tě všichni znají a mají tě rádi.....

hraji - Profil | Čt 16.8.2012 13:54:34

Mrknato >> jak je tvým zvykem, ihned jsi od výběrového řízení zakormidloval do svých oblíbených vod svazoprostoru. Ale máš smůlu. Náš revír nemá s výběrovým řízením nic společného. Tak se dál užírej závistí a nepřejícností.