Školní I. a II. - svazové revíry?

Kategorie: Všeobecné

Dnes jsem si chtěl zachytat na nějakém rybníku u nás v okolí, volba padla na chabařovické školáky. Slyšel jsem sice, že údajně velkej by měl být soukromej, tak jsem se raději podíval na stránky svazu a i tam volal, ale nic jsem se nedozvěděl. Když jsem ale přišel k rybníkům, odchytl si mne jakýsi pán s tím, že oba rybníky jsou soukromý a že jestli chci chytat, tak si mám zaplatit 380 Kč za denní povolenku. Tímto bych tedy chtěl upozornit rybáře, kteří nejsou přímo z Chaba či to také nevěděli jako já, že už oba rybníky nespadají pod svaz, ale má je soukromník.

Elgorn, 1.4.2010

Diskuse k bleskovce

Elgorn - Profil | Čt 25.11.2010 17:06:39

Uzavírám tuto diskuzi z těchto důvodů:

nemám čas moderovat, což se zde projevuje dost
urážkama lidí, kteří napsali jen svůj názor
jasná reklama ještě jasnějšího majitele školáků - foxxe
navíc tato otázka byla založena ohledně majitele revíru, respektive pronájemce, což je dávno vyřešeno

Vzkaz pro paní Olgu, velice se Vám omlouvám, že jsem dopustil, aby mohl někdo jako foxx Vás urážet, chyba je na mé straně.

2 foxx: Pane Dobíhale, určitě si s Vámi ještě promluvím osobně, tím si buďte jistý, nejsem totiž nějaký anonymní uživatel. A reklamu na pro Vás pronajaté revíry si dělejte jinde, ne zde na diskuzi.

Děkuji Všem, kteří do této diskuze přispěli rozumným příspěvkem a trochu vyjasnili, co se v Chaba stalo. S pozdravem Elgorn

foxx - Profil | Po 22.11.2010 23:20:47

Olga1 >> Jo milá Olgo tak to opravdu nevím. Prodávám, jak jsem nakoupil. Informace je to nepodložená a z druhé ruky, takřka jedna paní povídala, ale na takové je sumík zavedený ne?! Tak, že s podrobnostmi nemůžu sloužit. No a co se týká té reklamy, no tak to máš recht, malinko agituju, ale to už holt ke mně patří jako k tobě patří vyvracet, co tu napíšu, s tím asi nikdo nic nenadělá. :) A upřímně asi ne všichni na této linii si myslí, že je tento web určený k pomlouvání liščího jezera a potažmo pana Dobíhala. Možná se tu také najde někdo, koho to zajímá a kdo si to rád prohlídne a uvítá to. A přece musíš uznat, že tuhle diskuzi nesledují jen tři lidi (ty, zajda a sumík), kteří pomlouvají, jak se jim to zrovna hodí, ale taky lidi co se seberou a přijedou se podívat a udělají si svůj názor. Neboj, pro tebe ani pro ty ostatní pomlouvače, jsem to tam nevkládal, já vím, že ve vašem případě je to házení hrachu na zeď. :) A abych dostál svému, tak tady je další reklama http://ct-akvarius.webnode.cz/aktuality/ já vím ty ani ostatní z toho nic nemáte tak vás to asi neosloví, ale ty děti, kterých se to týká, z toho měli asi velkou radost. To víš, dneska ti nikdo zadarmo nic nedá jen ten blbej a proklatej Dobíhal, furt rozdává nějakejm juniorskejm kaprařům. Měli by jste ho tu za to pořádně zdrbnout (jako když poslal do Chaba pro místní rybáře povolenky) to přeci slušný lidi nedělaj ne?? :( Jo a vlastně ještě něco . . to bylo taky pro děti a dokonce i pro postižený. . . fuj to je taky na potrestání a pomluvy vid?? http://www.liscijezero.cz/cs/fotogalerie/ocekavany-​zavod-deti-chabarovicky-kaprik-povedl-se jo jo jen mu naložte, co von si to vlastně dovoluje pořádat zadarmo dětskej den s rybařením na svojem legálním revíru. . pro děti a ještě postižený!! A co že?? Von jim dal taky poháry. . ???!!! no to snad ne, to je normálně na kriminál. . . co von si to dovoluje!!? Co dodat? Jste všichni chudáci (sorry zase se opakuju) . . . od klávesnice je každej chytrej a geroj!! Zavolejte mu vy hrdinové, napište, přijďte mu to říct do očí, . . hm ale to chce trochu víc než jen si večer otevřít láhev dobrýho červenýho a od compu pomlouvat, že?? Tak to asi radši držte . . . pusy!! Jelikož lidi tyhle diskuze čtou a pak budete za hloupý! Zdraví foxx

Olga1 - Profil | Po 22.11.2010 21:01:10

foxx >> Myslím si, že těch lumpáren tady prasklo až dost, ale docela mě zajímá na které akci se mohl Sumík dožadovat povolenky??? Cituji:
" A co, jsem se ku podivu nedozvěděl?? Prý na nějaké akci. . snad výlovu rybníka v okolí Teplic tento ambiciózní mladík požadoval zdarma volnou povolenku na rok 2011 za to, že prý obrátí své útoky na tento revír na netu, jako to udělal ten suron 13. Byl prý odmítnut, jak také jinak?!! Sauron změnil názor sám a dobrovolně, né za žádné slevy, po té co u lišáků byl, platí jako každý jiný." Konec citace.
Jistě je tím asi myšlena brigáda rybářů, myšleno svazových rybářů. Jen mě nejde do hlavy kde se tam mohl vzít někdo významný z Liščího jezera u koho se měl té povolenky dožadovat. Mám pocit, že je to trochu jinak a zastírájí se tímto tvrzením úpně jiné lumpárny na které tu bylo v minulosti poukázáno. S tou reklamou měl Sumík samozřejmě pravdu, když tak koukám na poslední zápis foxxe.

foxx - Profil | Po 22.11.2010 17:38:54

Olga1 >> Zdravím vás všechny ve spolek :), tak ani politik to pro tebe Zajdo a ani PAN Dobíhal pro tebe sumíku nejsem. I když by to asi nebylo špatné mít svůj rybník a tak. :)) Zajdo promiň jestli, že jste se Sauronem kamarádi tak se za svůj výpad omlouvám, měl jsem pocit, že je to trochu jinak. No, a že sumík opustil debatu se ani nedivím, asi bych taky vyklidil pole, kdyby na mě praskla taková lumpárna, a s negativní reklamou to asi nebude mít co dělat. Paní Olgo a vy máte naprostou pravdu, zima a zvláště prý ta letošní bude opravdu dlouhá. A to zvláště pro nás pro rybáře! :( No, ale nezoufejte na Liščím jezeře v Chabařovicích připravují zimní sezónu, tak to snad nějak přežijeme :) více na odkazu: http://www.liscijezero.cz/cs/novinky/zimni-lov-na-d​irkach-sezona-2010-2011-zacina-1-12-2010

Olga1 - Profil | So 13.11.2010 20:12:24

Dne 10.listopadu jsem obdržela soukromou zprávu od sumíka, kdy mě informoval o opuštění této debaty. V textu uvedl, že negativní reklama je také reklama, kdy tím vlastně poukazuje kde se vykupují velké ryby a svojí reakcí v této debatě dává směr všem ziskuchtivým rybářům.
Na závěr mě nabídl, že o prázdninách vezme mého vnuka na pár dní k vodě( což jsem s vděkem přijala). Dostala jsem od něho jeho číslo telefonu. Dnes jsem mu volala a informovala jej co tu o něm píše pan foxx. Odpověděl, že je mu to jedno a není potrefená husa aby na takové nesmysly vůbec reagoval. Docela jej potěšilo, že jej v této diskuzi bral pan foxx za soupeře, protože jak uvedl si myslí, že to je Dobíhal sám. Píši to aby to někdo zase nepřekrucoval k svému prospěchu.
Zima bude dlouhá, tak budu tuto debatu sledovat dál, protože jsem od přírody zvědavá.

zajda f - Profil | Pá 12.11.2010 11:32:55

Mimochodem i přes již pokročilou noční hodinu, jsem neváhal a telefonem, k jeho velké nelibosti vzbudil správce liščího jezera Kubu. No co jsem „štamgast“ a můžu si to dovolit. Probírali, jsme mé rozhořčení nad nejnovějšími příspěvky v této diskuzi na mrku, a to hlavně mistra „sumíka“. A co, jsem se ku podivu nedozvěděl?? Prý na nějaké akci. . snad výlovu rybníka v okolí Teplic tento ambiciózní mladík požadoval zdarma volnou povolenku na rok 2011 za to, že prý obrátí své útoky na tento revír na netu, jako to udělal ten suron 13. Byl prý odmítnut, jak také jinak?!! Sauron změnil názor sám a dobrovolně, né za žádné slevy, po té co u lišáků byl, platí jako každý jiný. Ale sumíkova zášť za poslední týden tedy pramení nejspíš z jasného faktu, že když nechcete platit tak holt budu pomlouvat. Toto tvrzení je nepodložené faktem. . !! jistě že to klučina zapře, ale už chápu proč se řady těch, co pomlouvají něco co po letech funguje, naprosto bez důvodně neustále plní. Dle tohoto příkladu nejde o princip nebo o ideály, ale o prachsprostou slevu! No tak to mě docela zaskočilo sumíku. Do dneška jsi byl pro mě v této diskuzi soupeř. No od nynějška tvé mnohdy osobní útoky už nebudu brát vážně. A jestli, že chceš chytat na liščím jezeře zadarmo, tak ti kamaráde místo podobných praktik zbývá zajet tam jedině ve středu. Protože ve středu se tam chytá zadarmo
http://www.liscijezero.cz/cs/novinky/kazdou-stredu-​​chytani-zdarma
a to všichni, myšleno i ty!! I když bude asi lepší, aby si na povolenku uvedl skutečné jméno a o přezdívce „sumík“ se radši nezmiňuj. Zdraví Foxx


Něco tak směšného jsem již dlouho nečetl. Nejsi náhodou nějakej politik-)).

zajda f - Profil | Pá 12.11.2010 8:22:31

foxx >> Kdo je trochu mimo mísu jseš asi ty neb já nepotřebuji útočit a už né na saurona neb si myslim, že jsme kamarádi a můžem si říct cokoli z očí do očí a věřim tomu, že i při neshodných názorech stále zůstanem kamarádi.Tak zdar ty bludičko a jako dárek k vánocům si nech vytetovat Liščí jezero třeba na zadek-)).

foxx - Profil | Pá 12.11.2010 1:41:34

kurell >> Mimochodem i přes již pokročilou noční hodinu, jsem neváhal a telefonem, k jeho velké nelibosti vzbudil správce liščího jezera Kubu. No co jsem „štamgast“ a můžu si to dovolit. Probírali, jsme mé rozhořčení nad nejnovějšími příspěvky v této diskuzi na mrku, a to hlavně mistra „sumíka“. A co, jsem se ku podivu nedozvěděl?? Prý na nějaké akci. . snad výlovu rybníka v okolí Teplic tento ambiciózní mladík požadoval zdarma volnou povolenku na rok 2011 za to, že prý obrátí své útoky na tento revír na netu, jako to udělal ten suron 13. Byl prý odmítnut, jak také jinak?!! Sauron změnil názor sám a dobrovolně, né za žádné slevy, po té co u lišáků byl, platí jako každý jiný. Ale sumíkova zášť za poslední týden tedy pramení nejspíš z jasného faktu, že když nechcete platit tak holt budu pomlouvat. Toto tvrzení je nepodložené faktem. . !! jistě že to klučina zapře, ale už chápu proč se řady těch, co pomlouvají něco co po letech funguje, naprosto bez důvodně neustále plní. Dle tohoto příkladu nejde o princip nebo o ideály, ale o prachsprostou slevu! No tak to mě docela zaskočilo sumíku. Do dneška jsi byl pro mě v této diskuzi soupeř. No od nynějška tvé mnohdy osobní útoky už nebudu brát vážně. A jestli, že chceš chytat na liščím jezeře zadarmo, tak ti kamaráde místo podobných praktik zbývá zajet tam jedině ve středu. Protože ve středu se tam chytá zadarmo
http://www.liscijezero.cz/cs/novinky/kazdou-stredu-​chytani-zdarma
a to všichni, myšleno i ty!! I když bude asi lepší, aby si na povolenku uvedl skutečné jméno a o přezdívce „sumík“ se radši nezmiňuj. Zdraví Foxx

foxx - Profil | Pá 12.11.2010 1:07:16

b.gun >> . . . . .že k vodě najede tlupa mongolů s křovinořezy, kterými totálně zdevastují okolí vody jen proto, aby se jim pohodlně chytalo, a následně se tam na x dnů usídlí s tím, že potřebují ryby pro "Liščí jezera"?A jen tak mimochodem, nepsal jsem o svazových revírech, ale o vodách, na kterých není vyhlášen rybářský revír . . . . . . . . .

Vážený pane b.gun i přes to, že stojíte na straně těch, co plivou na revír na kterém, jsem si letos zachytal jako už za posledních několik let nikde jinde, musím i přes, zřejmě nepochopenou a tudíž bezpředmětnou kritiku pana a mistra co všude byl a od všeho má klíče ve svých max. 16 letech sumíka, s vaším názorem souhlasit!!! Je potřeba zmínit to, co asi už všichni víte, že k majiteli této vody v současné době, mám hodně blízko, ale vaše nařčení mě rozhořčilo. To co popisujete je nepřípustné!!!!!! Vyzívám vás, pokud máte ke svému tvrzení v této debatě jakýkoliv i sebemenší důkaz tak ho prosím zveřejněte!! Proto, že to co popisujete je nepřijatelné, alespoň z mojí strany!! A to co majiteli řeknu si za rámeček v takovém případě nedá! Pokud, ale takový důkaz nemáte, tak se vší úctou a pokorou, jděte do prdele a podobné, přiblblé příspěvky, si prosím v budoucnu rozšiřujte ve vaší hospodě mezi kumpány co vám podobné hovadiny nejspíš sežerou. Děkuji a jsem s úctou foxx

foxx - Profil | Pá 12.11.2010 0:47:14

zajda f >> Zajdo ty vůbec v téhle diskuzi moc nemyslíš viď (viz tvůj útok na saurona 13)?? Spíš jen papouškuješ názory druhých a podporuješ bludy, o kterých taky moc nevíš že?? Ok nic se neděje to dělá hodně lidí za to se nemusíš stydět to je skoro normální. :) zdraví foxx