Soutěžíme s Kometou II

07.08.2010 - 31.08.2010
Vyhraj podepsanou hokejku, nebo vstupenky na hokej.zápas!
Hlavní výhra
Brankařská hokejka Sasu HovihoBrankařská hokejka Sasu Hoviho
Sponzor soutěže
Soutěž s Kometou Brno a Rybářskou speciálkou
A je tu další soutěž pro registrované členy MRKu. Kometa Brno a Rybářská speciálka pro vás připravili zajímavé ceny!

Soutěžní otázky:

Ty jsou tentokrát dvě a odpovídat můžete buď na jednu, nebo na druhou, případně na obě otázky. Každopadně jsou zde dvě tipovaní, takže budou 2 výsledkové listiny, ze kterých se bude losovat (vždy 1 výherce z jedné listiny).

Kdo má zájem o originální brankařskou hokejku Sasu Hoviho s podpisem a osobním věnováním(obrázek je orientační), ten by měl odpovědět na tuto otázku:

Tipujte, kolik druhů speciálních splávků tzv. lízatek máme v nabídce od firmy CRALUSSO ??
Nápověda: Pokud navštívíte web sponzora této soutěže (http://www.rybarska-specialka.cz), nebo prodejnu Rybářská speciálka v Brně na Kolišti, určitě se ke správně odpovědi dostanete.

Kdo má zájem o dvě vstupenky na první extraligový zápas Komety s Třincem dne 17. září, ten by měl odpovědět na následující otázku:

Jak se jmenuje legendární wobler NILSMASTER přezdívaný „Velká ústa“ nebo „Velká huba"? Nápověda: Pokud navštívíte web sponzora této soutěže (http://www.rybarska-specialka.cz), nebo prodejnu Rybářská speciálka v Brně na Kolišti, určitě se ke správně odpovědi dostanete.

Losování

Předpokládáme, že správných odpovědí bude určitě plno, takže výherce vylosujeme v týdnu po skončení soutěže v Plkárně tadičním způsobem: Bude zveřejněn zaheslovaný excelový soubor se seznamem soutěžících, každý na jednom řádku v náhodném pořadí. Soubor si stáhnete, ale zatím ho nemůžete otevřít - nemáte heslo. Potom vyzveme všechny registrované diskutující online uživatele MRKu, aby v Plkárně tipovali každý jedno číslo. Dvě tipovaná čísla s předem zvoleným pořadím (např. třetí a pátý tip) sečteme a výsledek určí řádek v souboru, na kterém je jméno výherce. Poté bude zveřejněno heslo, abyste si mohli přečíst, kdo na tom řádku je zapsán.

Pravidla

O co se soutěží

1. cenaBrankařská hokejka Sasu HovihoHokejka s podpisem a osobním věnováním Sasu Hoviho
2. cena2ks vstupenek na první extraligový zápas KometyZápas Komety s Třincem dne 17.záři, vstupenky na stání


Výsledky nejlepších

1.Roh1!ck
2.smaljoni

Diskuse k soutěži

Žádné zápisy.

[ Vstoupit do diskuse - 0 reakcí ]