První letošní výprava

Konečně zase u vody

karlosivo - Profil, 20.4.2012

Uživatel je autorem nebo spoluautorem tohoto videa.

Diskuse k tomuto rybářskému videu

steeldragon - Profil | So 12.5.2012 11:56:35

Tomson_:Proč ubožáci?Já jsem z Mostu a k němu bych životě nejel...Tak si ty drsný ubožácky kecy nech.

Tomson_ - Profil | Po 23.4.2012 21:04:49

Parádní video..,. z těch ubožádků co na tu povolenku nemaj, proto nadávaj, si nic nedelej...

Špek - Profil | Ne 22.4.2012 13:15:38

karlosivo >> Zdravím..Já bych to taky neřešil. video je dos dobrý a vše co k tomu patří tak má... Rejpalu a zarytejch svazováků si nevšímej.... Pokaždé se jedné či druhé stzraně něco nebude líbyt... Přeju hodně zdaru a Petrův zdar

karlosivo - Profil | Pá 20.4.2012 20:38:06

já se vždycky těším na ty reakce srdcařů co nachytaj vždycky a všude a nesnášej soukromý vody.
Klucíííí i ze soukromáku se jezdí bez ryby, ale já už si tohle forum nedovedu představit bez VÁS.
Mě je váš názor zcela u ............kdybyste chytali na poli je mi to fuk :)))))))))))))))) je to zcela vaše věc.
PS : kdyby to s tím srdcem neklaplo volej 150 , nebo ČRS

arnošt - Profil | Pá 20.4.2012 11:30:13

Co k tomu dodat?Krásný místo,super chytání,nový,i když menší molo... Tahle voda je prostě skvělá a chytat na ní je vždycky jako svátek kaprařiny.A že je to voda soukromá???A co na tom,mokrá a studená je jako všude jinde... :))

NICKLOTERS - Profil | Pá 20.4.2012 11:06:51

karlosivo - >> Ve vší slušnosti mě se z tohodle revíru dělá špatně u srdce......Nemám absolutně nic proti soukromým revírům ...ba naopak ale jezero Vrbenský je pro mne profláklá sprofanovaná komerční voda plná ryb které se nedobrovolně několikrát za rok objeví na břehu......To radši budu sedět u Sázavy nebo Lužnice ...v klidu v krásný přírodě a sám......ale budiž..je to každého rozhodnutí kde stráví svůj rybářský víkend...Byl jsem se tam podívat hned na začátku ale ne na rybách..jen se mrknout co se to bude otvírat za do nebe nejslavnější soukromou vodu....cpali tam zrovna ryby které měli objednané od soukromých sportovních rybářů....na druhé straně tyhle rybáře vypláceli.....Ale video je dobrý slušná muzika a krásný ryby a zacházení s nimi ......ten kdo má málo času a nechce si rybu vysedět v romantické přírodě ????? ..tuhle variantu příjme s tím že byl na revíru který ho nadchnul hlavně tím že si vážně slušně zachytal....

šmudla007 - Profil | Pá 20.4.2012 10:51:29

dneska když rybář neumí nahodit, musí mít tři pruty, bojku aby věděl kam házet..no úroveň rybáře jde rapidně dolů.
Bivak je zakázanej, zavážení je zakázaný, bojky se nesmí dávat, jednom na dva pruty, jesetery nikdo nevysazuje, kapry nikdo nenechá dorůst do 70ti cm.. zlatej soukromák pro takovýhle "takyrybáře".
Svazovky jsou takovýmhle rybářům dobrý akorát pro doplňování stavů utýraných trofejních kapromilášků(když už kapr má hubu rozpíchanou tak že nemůže přijímat potravu,nestíhá doplňovat sliz otřený o trička kaprokamarádů a spáchá sebevraždu).