Autokemp Marina Labe - rybářská rekreace

Adresa:
Píšťany 3
Píšťany

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

Autokemp Marina Labe je klidný kemp přímo u Žernoseckého jezera uprostřed malebného Českého středohoří. Ideální poloha pro cykloturistiku, pěší turistiku, rybaření a pořádání soukromých i firemních akcí, pro které je možno využít i náš vlastní ostrov.

Kemp se nachází pár minut cesty od Prahy. Areál disponuje vlastním sociálním zařízením, sprchami, zahradní restaurací, ohništěm, vlastní písečnou pláží, brouzdalištěm pro Vaše ratolesti a elektrickými přípojkami. U nás si můžete zapůjčit šlapadla, lodičku s vesly nebo motorem a užijete si tak krásnou vyjížďku po jezeře.

Naší letošní novinkou je adrenalinový zážitek zvaný Flyboard, který si užijete pouze u nás! Jsme totiž jediní, kdo Vám tento zážitek poskytne.

Kemp Marina Labe je jak již bylo řečeno skvělým místem pro pořádání různých akcí. V letošní sezoně bychom Vám chtěli pozvat na tyto akce:

Sezóna: Od 1. května do 31. října.

Nejbližší město: Česká Lípa (38 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

3,1 km - Sulejovice - MP
3,2 km - Labe 6-7 – ÚN Střekov - MP
0,5 km - Labe 8 - MP
0,5 km - Labe 9 - MP
7,7 km - Labe 10 - MP
4,6 km - Ohře 1 - MP
0,5 km - Žernoseky - MP
10,2 km - Dlažkovice - MP
9,2 km - Luční potok - P
1,8 km - Milešovský potok 1 - P