Bungalovy Kersko - rybářská rekreace

Adresa:
Kersko 464
Hradištko
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/s...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Bungalovy Kersko jsou malebné chatičky v zeleni borovicového lesa na břehu Labe v lesní obci Kersko. Návštěva zde potěší děti i dospělé, rodiny i svobodné stejně jako firmy a podnikatele. K vybavení patří klimatizace, internet i dětské hřiště. Každý bungalov má 3 pokoje po dvou lužkách, 2x WC, 2x koupelnu. Vše je úplně nové, po rekonstrukci 2007.
Bungalovy Kersko se nachází 15 minut od Prahy v romantické krajině Bohumila Hrabala a "Zahrádkářů Kerska" tak, jak je známe z filmu Slavnosti Sněženek.
Najdete je v krásném borovicovém lese přímo na břehu Labe s přístupem jak z obce Kersko (autem, pěšky či na kole), tak přímo od řeky Labe (lodí, pěšky či na kole).
V nově opraveném a otevřeném areálu (dokončeno 2007-06-30) jsou čtyři (4) překrásné dřevěné bungalovy každý s klimatizací i kuchyňkou, bungalov upravený pro prezentace, školení a společenské akce, a ob?erstvovací bungalov s výčepem, kde je k dostání skvělé Postřižinské točené pivo, limo, zmrzliny i další občerstvení a snídaně. Parkování je přímo v areálu pod dozorem vaším i bezpečnostní kamery.
Více o bungalovech
Pro malé i velké děti je zde pískoviště, prolézačky i malý bazén. Najdete zde i gril, ohniště a jak možnost společného posezení, tak terasu náležící každému z bungalovů individuálně.Podívejte se i do sekce výlety pro další nápady v okolí.
Každý bungalov má 3 pokoje, klimatizovanou kuchyňku s jídelnou, WC, sprchu a další koupelnu s WC náležící k apartmánu. Optimální obsazení je šest (6) dospělých osob, případně další dvě (2) osoby na přistýlce. K dispozici je i vlastní lednička, mikrovlnka a kuchyňka s vybavením.
V dosahu příjemné procházky najdete nejen potraviny, ale i slavnou restauraci Hájenka, kuželnu, minigolf, tenisové kurty a řadu dalšího vyžití.

Možnosti ubytování: stany, chatky

Sezóna: Od 1. března do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (36 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Stravování: snídaně.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, dětské hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

2,7 km - WOSTREY KEMP
5,7 km - Chalupa Písty
4,8 km - Penzion Na Statku
8,8 km - Penzion Nymburk
8,7 km - Penzion Na Vošverku

Rybářské revíry v okolí

2,7 km - Labe 20 (H) - MP
2,4 km - Labe 20 A - MP
6,3 km - LABE 19 - MP
7,3 km - LABE 19 A - ŘEHAČKA - MP
2,7 km - LABE 21 - MP
6,9 km - LABE 21 A –- TŮNĚ A NÁDRŽE* - MP
4,9 km - SADSKÁ - MP
2,6 km - VLKAVA 1 a 2 - MP
6,6 km - Mlynařice 2 - P