Kemp Černá Louže - rybářská rekreace

Adresa:
Polesí 15
Rynoltice
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/l...

Kraj: Liberecký

Druh: kemp, ubytovna

Kemp Černá Louže se nachází v překásné krajině podhůří Lužicých hor. Leží v osadě Černá Louže (dat. r.1550), jež je částí obce Rynoltice (dat.) Rynolticemi (cca 1km.) procházíhlavní silniční tah z Liberce na Děčín. V Liberci je tato silnice přímo navazující na dálnici Praha-Liberec. (Motorkářům z Prahy a okolí doporučujeme spíše cestu Mělník - Dubá - Č. Lípa - Cvikov - Rynoltice).

K příjemnému pobytu je tu pro Vás připraveno:
-10 nově zrekonstuovaných chatek. V patře každé z nich je třílůžková lůžková podkrovní ložnice, v přízemí pak obýváček s dvoulůžkovou přistýlkou (rozkládací pohovka / kanape). 4 chatičky disponují vlastní koupelnou se sprchovým koutem, toaletou, malým boilerem a umyvadlem. Pro zbývajcích 6 chatek jsou zde připraveny nové společné sprchy s toaletami v jedné z částí hlavní budovy. Soušástí každé chatky je i veranda na příjemné posezení, třeba u kávy.

-Hlavní budova, ve které je prostorná recepce, jídelna pro cca 40 osob a kiosek, je dobrým zázemím pro trávení večerů u drinků či chuťovek z nabízeného sortimentu, hraní her, provozování hudební produkce a co si jen dokážete představit. V recepci, kde každý vyřídí vše potřebné ohledně pobytu, je i denní místnost a příjemné nekuřácké posezení. Jídelna slouží ve chmurnějším počasí a ve večerních hodinách jako vnitřní restaurace. Před kioskem s občerstvením je terasa s venkovním posezením. Pro ubytované nabízíme možnost stravování formou polopenze

-Součástí areálu je hřiště vhodné na nohejbal, malý fotbal, volejbal, tenis a pod. Ohniště k večernímu opékání a posezení též k dispozici.

Možnosti ubytování: stany

Sezóna: Od 1. dubna do 30. října.

Nejbližší město: Česká Lípa (24 km).

Vybavení: sprcha, WC, pitná voda, teplá voda.

Stravování: snídaně.

Volný čas: možnost koupání, ohniště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,8 km - Malá* - MP
5,6 km - Nisa Lužická 1 - MP
4,6 km - Panenský potok 2 - MP
6,6 km - Nisa Lužická 1 B - MP
5,1 km - Václavický potok 1 - P
6,1 km - Nisa Lužická 1 A - P
7,7 km - Nisa Lužická 3 A - P
4,6 km - Markvartický rybník v... - MP
7,9 km - Nisa Lužická 1 B* - MP
3,6 km - Panenský potok 2 B - MP

Rybářské prodejny v okolí

17,3 km - TROPIC LIBEREC
17,4 km - Hastrmánek v.o.s.
17,6 km - Ráj rybářů
18,1 km - Iva Šmídová - Combat
6,1 km - ŠEFČÍK-DOMÁCÍ, RYBÁŘSKÉ A...
13,2 km - Seibert a syn, s.r.o.
16,0 km - U raka - M. Halíř

Soukromé revíry v okolí

18,4 km - Hvězdov 2
10,8 km - Kunratice 2
10,8 km - Kunratice 1