Rekreační zařízení Račí údolí - rybářská rekreace

Adresa:
Uhelná 126
Javorník
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/o...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Jsme společnost Račí údolí, která provozuje penzion a chatky s celkovou kapacitou 156 lůžek v panenských a turisty doposud málo známých Rychlebských horách. Raci v potoce dokazují, že zdejší voda a vzduch patří k nejčistším v České republice. Areál je možno využít především pro rodinné rekreace, turistické a cyklistické rekreace, dětské letní tábory, ozdravné pobyty, sportovní soustředění, školy v přírodě, adaptační a sportovní kurzy, školní výlety. Můžeme pro vás uspořádat svatbu, oslavy všeho druhu či firemní akci. Pořádáme semináře, kurzy, relaxační a silvestrovské pobyty a jiné akce jako je "Řezbářské sympozium", srazy motocyklů. Rekreace je možno objednávat od dubnu do října. Přes zimu individuálně. Areál má celkovou ubytovací kapacitu 156 míst. Z toho je 68 míst ve zděné budově, kde jsou dvoulůžkové, čtyřlůžkové a více lůžkové pokoje. Čtyři pokoje mají vlastní sociální zařízení, ostatní mají sprchy a wc na chodbě. Dalších 88 ubytovacích míst je ve dřevěných čtyřlůžkových chatkách, které jsou v těsné blízkosti budovy. Chatky jsou v provozu pouze pro letní pobyty. Do chatek je nutné vzít si vlastní spací pytel. Budova je vytápěna. Sportovní zázemí: k dispozici je malé travnaté hřiště na fotbal a volejbal, asfaltové hřiště na házenou, košíkovou, volejbal, nohejbal a tenisový kurt s antukou, který jakožto jediný je za poplatek. V teplých letních dnech oceníte venkovní bazén. Pro méně náročné je k dispozici petanque, stolní tenis či ruské kuželky. Odpočinout si můžete na louce plné lučního kvítí, v indiánském týpí, při masážích nebo u lovu pstruhů v naší sádce. Nabízíme vám také možnost netradiční rekreace v podobě jízdy na koních, cykloturistiky v horských i rovinatých terénech, potápění v blízkých lomech. Tipy na výlety: Zámek Jánský Vrch (3 km), Čertovy kazatelny (2 km), zřícenina hradu Rychleby (4 km), Tančírna Račí údolí (0,5 km), krytý bazén Javorník (3 km), rozhledna na Borůvkové hoře (8 km), Nýznerovské vodopády (15 km), Otmuchowská jezera v Polsku (19 km), jeskyně Na Pomezí (25 km), lyžařské středisko SKI Zálesí (9 km) a mnoho dalších.
Odbočku do Račího údolí naleznete na komunikaci Jeseník - Javorník, 1 km před Javorníkem. Až do areálu vede asfaltová cesta.

Sezóna: Od 1. dubna do 31. října.

Nejbližší město: Jeseník (22 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

11,9 km - Kemp Habina
6,2 km - Lovecká chata
17,7 km - Penzion Slatina
14,9 km - Kozí farma U Nýdrlů
9,0 km - Alfapenzion
17,3 km - U Bartošů
2,7 km - Ubytování U Ivana - Javorník

Rybářské revíry v okolí

8,4 km - Žulovské Kamenolomy 1 A - MP
11,9 km - Červený potok 1 - P
5,4 km - Javornický potok - P
5,5 km - Račí potok - P
7,0 km - Skorošický potok 1 - P
18,1 km - Staříč 1 - P
13,9 km - Vidnávka 1 - P
9,9 km - Stříbrný potok 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry