Horská bouda Zvonařka - rybářská rekreace

Adresa:
Strážné 32
Strážné
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Horská bouda Zvonařka je bouda roubeného typu, nacházející se v rekreačním středisku Strážné v Krkonoších (cca 7 km od Vrchlabí, 15 km od Špindlerova Mlýna). Bouda je vhodná zejména pro školy v přírodě a ozdravné pobyty, zároveň ale nabízí dostatek komfortu pro ubytování jednotlivců i rodin, pořádání víkendových nebo firemních akcí či svatebních oslav.

Při volbě typu stravování si můžete zvolit ze snídaně, polopenze nebo plné penze. Snídaně jsou formou švédských stolů. K obědu a večeři nabízíme výběr ze dvou hlavních jídel.

Kapacita boudy je 50 osob, s možností ubytování ve dvou, tří, a čtyřlůžkových pokojích. Umývárny se sprchami jsou společné. Sociální zařízení se nachází na každém patře.

V přízemí budovy je umístěn výčep, který Vám nabídne točené pivo, alkoholické i nealkoholické nápoje, pochutiny, ale také něco malého k pivu (dle aktuální nabídky, obvykle nakládaný hermelín, klobása, domácí tlačenka a utopenci). Z výčepu můžete projít do nekuřácké místnosti s TV a satelitem. Vedle je jídelna, kde se nachází stolní fotbal, kulečník a šipky. V celém přízemí lze zdarma využít bezdrátové připojení k internetu pomocí technologie wi-fi.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Prachatice (23 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,6 km - VLTAVA 33 - MP
17,1 km - VOLYŇKA 3 B - MP
17,8 km - BLANICE VODŇANSKÁ 7 - P
6,2 km - VLTAVA 33 P - P
4,4 km - VLTAVA 34 P - P
11,9 km - VOLYŇKA 3 P - P

Rybářské prodejny v okolí

Nenalezeny žádné prodejny

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry