Penzion Zvoneček - rybářská rekreace

Adresa:
Vysoká Lípa 101
Jetřichovice

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

V Penzionu Zvoneček budete mít nejpůvabnější český národní park jako na dlani. Útulné ubytování promění vaši dovolenou v nezapomenutelné dny. Ke zpříjemnění Vaší dovolené zajisté přispěje i restaurace s výbornou kuchyní, kiosek s celodenním provozem, posezení v zastřešené letní terase a ochotný personál, který Vám pomůže vybrat právě ty nejkrásnější turistické trasy, které národní park České Švýcarsko nabízí.

Lokalita Vysoké Lípy patří mezi oblíbená výchozí místa výletů za památkami Českého Švýcarska. Mezi ty nejpopulárnější jistě patří Pravčická brána, Edmundova a Divoká soutěska, Hřensko, hrad Šaunštejn, Dolský mlýn a další (cyklo)turistické zajímavosti. V letním období obcí projíždí turistický autobus, který Vás zaveze i do vzdálenějších míst Českého či Saského Švýcarska.

Penzion Zvoneček je svou polohou vhodným místem nejen pro rekreaci rodin s dětmi, ale i pro vášnivé turisty (cyklisty). Krásný výhled do okolí jistě neocení pouze fotografové, ale i romanticky založené duše. Proto je náš penzion ideálním místem pro svatby, rodinné oslavy a jiné příležitosti. Svojí rozmanitostí si penzion oblíbily i firmy pořádající zde své teambuildingové akce. Velmi populární je i oslava závěru roku

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Česká Lípa (24 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,0 km - Labe 1 - MP
5,1 km - Ploučnice 1 B - MP
2,1 km - Chřibská Kamenice - P
7,3 km - Kamenice 2 A - P
2,1 km - Kamenice 2 B - P
9,8 km - Křinice 1 A - P
8,8 km - Markvartický rybník - MP
7,4 km - Havránek - MP
2,1 km - Kamenice 1 - P
5,0 km - Křinice 1 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry