Penzion Kovářská - rybářská rekreace

Adresa:
Hamerská 9
Kovářská
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

Penzion Kovářská se nachází v malebném koutu Krušných hor, nedaleko rekreačního a sportovního centra Klínovec.
Ubytování - pension Kovářská (Klínovec) nabízí ubytování v samém srdci Krušných hor. Samotná obec Kovářská s dlouholetou tradicí a kulturním vyžitím je obklopena překrásnou krajinou jako stvořenou pro pěší turistiku, milovníky cykloturistiky, ale i pro fotografy a jiné zájmové činnosti. Dávno zde neplatí představy o průmyslové zdevastované krajině. Ubytování v pensionu Kovářská nabízí možnost využít výborně upravené sjezdovky na Klínovci či v okolí Božího Daru, začínající lyžaře potěší mírné svahy přímo v Kovářské nebo v nedaleké Loučné. Samozřejmostí jsou desítky kilometrů značených bežeckých stop buď přímo v okolí Kovářské, kdy stačí přímo u penzionu nazout běžky, nebo v okolí Božího Daru.
Pohled z oken či terasy pensionu Kovářská nabízí překrásné panorama Krušných hor s Klínovcem v popředí a pohledy na malebnou krajinu v okolí Kovářské, Vejprt, Božího Daru a Chomutova, inspirující k výletům do okolí.
Několik hraničních přechodů v blízkosti pensionu Kovářská, nabízí možnost zajímavých výletů k našim severozápadním sousedům. Mezi ty nejzajímavější patří jízdy parní úzkokolejnou železnicí, které potěší vaše děti a vás dostanou do nostalgické doby našich otců a dědečků. Pokud si budete chtít odpočinout od turistických zážitku, navštivte letní vodní park v nedalekém Klášterci nad Ohří. Při té příležitosti můžete zaskočit na návštevu malebného zámku v Klášterci včetne krásné zámecké zahrady s výhledem na malebnou řeku Ohři. Nezapomenutelné zážitky vám může přinést návštěva Kamencového jezera u Chomutova, které je unikátním přírodním výtvorem.
Přinášíme Vám kvalitní a levné ubytování v pensionu Kovářská, nedaleko Chomutova, Loun, Božího Daru, Klínovce, Loučné, Klášterce nad Ohří či Karlových Varů. Záleží jen na Vás, zda využijete naší skvělé nabídky k lyžování nebo letní turistice. K návštěvě penzionu Kovářská Vás zve kolektiv připravený Vám poskytnout ty nejlepší služby v kterémkoli ročním období.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Chomutov (26 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

2,0 km - Penzion U Křížku
4,8 km - SportCentrum Klínovec
4,0 km - Horský penzion ARNICA
0,5 km - Penzion AVIONIKA
1,3 km - U POHODY
4,5 km - Penzion Medvídek

Rybářské revíry v okolí

5,2 km - Zátišák - MP
14,3 km - DALOVICKÝ POTOK 2 - MP
0,6 km - Ohře 10 - MP
7,4 km - Ohře 11 - MP
16,1 km - BYSTŘICE 1 - P
10,7 km - OHŘE 12 P - P
5,6 km - Černý potok 1 - P
15,3 km - Chomutovka 3 - P
15,8 km - Prunéřovský potok 1 - P
12,0 km - Prunéřovský potok 2 - P

Rybářské prodejny v okolí

11,0 km - Rybářské spektrum DUPIC
17,0 km - Rybářské potřeby P. Rabas
16,3 km - Bohuslav Bulíček-Prodej...
15,5 km - Ambož- Cykloservis

Soukromé revíry v okolí

16,0 km - Kfelský rybník
19,6 km - Farský rybník (Sumčák)