Horská Chata Mečová - rybářská rekreace

Adresa:
Horní Bečva 0498
Horní Bečva
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Horská turistická chata Mečová nabízí levné ubytování v Beskydech jak pro jednotlivce či rodiny s dětmi, tak i pro větší skupiny, školy v přírodě apod. Chata je situována nedaleko střediska Martiňák a nabízí krásný výhled do údolí a na protější úbočí hor. Chata je vhodná pro ubytování v Beskydech jak v létě, tak i v zimě. V letních měsících zde naleznete ideální podmínky pro cykloturistiku, v zimě všichni příznivci lyžování v Beskydech ocení 250 m vzdálený lyžařský vlek, na který dojedete od chaty už na lyžích a běžecká trať mezi Pustevnami a Martiňákem v délce 8 km.
Ubytování je zajištěno ve 14 útulných pokojích dvou cenových kategorií (sociální zařízení je buď samostatné na pokojích nebo společné na chodbě). Na chatě mohou hosté zdarma využít ubytování s tělocvičnou a hřištěm, dále hrát ping - pong a stolní fotbal. Pro školy v přírodě v Beskydech nabízíme dostatečné prostory a příjemné zázemí pro dětské aktivity.
Součástí chaty je malá tělocvična, jídelna s barem a kulturní místnost s galerií a TV. Vaše levná dovolená v Beskydech na turistické chatě Mečová je tak příjemnou alternativou pro rekreační pobyt v každém ročním období.

Přístup k horské chatě je z hlavní silnice směr Martiňák, asi po dvou kilometrech chůze nebo jízdy kolem malé pily odbočite za můstkem vpravo do stráně na lesní cestu a po pětistech metrech jste již na chatě viz. přiložené mapy.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Vsetín (24 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,3 km - BEČVA VSETÍNSKÁ 4 A - MP
16,7 km - Lubina 4 B - MP
0,9 km - BEČVA ROŽNOVSKÁ 2 - P
16,3 km - Bečva Vsetínská 3 - P
7,1 km - Bečva Vsetínská 4 P - P
8,9 km - Bystřice Valašská 1 P - P
6,4 km - Čeladenka 1 - P
11,7 km - Lubina 3 - P
13,2 km - Ostravice 4 - P
4,6 km - Ostravice 6 - P

Rybářské prodejny v okolí

20,0 km - Rybářský sport U PRCKA –...
17,8 km - Rybářské potřeby
13,0 km - HENDS Products

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry