Möhwaldova bouda - rybářská rekreace

Adresa:
Žalý 7
Benecko
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Möhwaldova bouda Vám nabízí příjemný pobyt v krásném místě Krkonoš na Benecku, jen 6 km vzdáleném od města Vrchlabí, 20 km od Špindlerova Mlýna a pouze 2 km od známého rekreačního střediska zimních sportů Herlíkovice.

Svou polohou mimo turistické centrum Vám Möhwaldova bouda nabízí nerušenou rekreaci v Krkonoších s možností horských túr či odpočinku.

Spojení až k samotné chatě je možné autem nebo autobusem. Bouda má vlastní letní parkoviště s parkováním zdarma a hlídané zimní parkoviště za poplatek, které je umístěno u autobusové zastávky (cca 800m), odkud je zajištěn odvoz zavazadel do chaty.

Okolí nabízí možnost výletů, a to buď pěšky, autobusem nebo autem. V okolí se nachází známá turistická centra Špindlerův Mlýn, Jánské Lázně, Harrachov, Pec pod Sněžkou, Dvůr Králové, a je jen na Vás, která z nich se během pobytu rozhodnete navštívit.

Na Benecku zastávka cyklobusu.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Liberec (39 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

7,2 km - Jizera 12 - MP
6,6 km - Labe 38 - MP
11,5 km - Čistá 1 - P
8,4 km - Jizera 11 - P
5,9 km - Jizera 12 P - P
7,7 km - Jizera 13 - P
7,5 km - Labe 38 P - P
3,4 km - Labe 39 - P
3,7 km - Labe 39 A - P
6,4 km - Malé Labe 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

4,7 km - Hobby-g
17,1 km - FANZY SPORT
17,0 km - J + R
16,8 km - Jiří Řehák

Soukromé revíry v okolí