Penzion Švihák lázeňský - rybářská rekreace

Adresa:
Rudé armády 37
Velke Losiny
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Ubytování Jeseníky penzion Švihák lázeňský
Švihák lázeňský - penzion pro rodiny s dětmi - Vám nabízí možnost příjemného ubytování v krásné horské přírodě oblasti Jeseníky.
Jeseníky vám mohou nabídnout vše, co od dovolené či výletu do hor očekáváte. Jeseníky a jejich podhůří jsou horským rájem. Naleznete zde mnohé přírodní unikáty, historické památky i technické zajímavosti.

Ubytování v rodinném penzionu, kterým nepochybně jsme, má několik podstatných výhod oproti běžným hotelům. V prvé řadě vám můžeme nabídnout pohodovou atmosféru rodinného typu. Je přeci příjemné se i na dovolené cítit jako doma.
Náš penzion je nově zrekonstruován a má pro Vás připraveny pokoje o různém počtu lůžek. Všechny pokoje jsou vybavené novým nábytkem, vlastní koupelnou, TV, Wi-fi internetové připojení v penzionu je zdarma. Některé pokoje mají více místností pro Vaše pohodlí a soukromí.

U nás máme rádi děti, a proto jsme na ně a jejich rodiče při rekonstrukci pamatovali. V penzionu je Vám k dispozici společenská místnost s dětským koutkem se spoustou hraček. Velká zahrada zase nabízí zábavu pro děti na čerstvém vzduchu. Zatímco si děti budou hrát, Vy se můžete věnovat odpočinku, nebo grilování v zahradním altánku.
Jeseníky jsou jedno z nejhezčích míst také v zimním období. Hory jsou protkány stovkami značených běžeckých tras, v blízkosti je několik desítek lyžařských areálů, sjezdovek a vleků. Nejmodernějším novým areálem je skiareál Kouty se šestisedačkovou lanovkou, skiareál Šindelná, Přemyslov, Červenohorské sedlo a další.

Ať už jste přijeli do Jeseníků za relaxací nebo aktivním odpočinkem, věříme, že ubytování v našem penzionu pro vás bude příjemným zážitkem a budete se k nám rádi vracet.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Šumperk (9 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,7 km - Desná 1 - MP
3,1 km - Desná 1 A - MP
9,4 km - Benátky 1 A - MP
9,2 km - Branná 1 - P
5,6 km - Desná 2 - P
6,7 km - Desná 3 - P
10,7 km - Krupá 1 - P
1,6 km - Losinka 1 - P
3,8 km - Merta 1 - P
10,7 km - Morava 23 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry