Penzion, vinný sklep a café Bárta - rybářská rekreace

Adresa:
Kozí hrádek 1
Mikulov

Kraj: Jihomoravský

Druh: kemp, ubytovna

Penzion, vinný sklep a café Bárta, bývalý Penzionek Pod Kozím hrádkem, najdete přímo v centru Mikulova. Pro návštěvníky máme připraveno komfortní ubytování, vinný sklep ze 17. století plný pěkných vín a letní kavárnu s parádním výhledem i espressem.

Penzion Bárta hostům nabízí po všech stránkách příjemné, komfortní a levné ubytování v srdci Mikulova ve dvoulůžkových, třílůžkových a čtyřlůžkových pokojích i v několika apartmánech (celková kapacita i s přistýlkami je 35 lůžek). Ubytování v penzionu je určeno pro všechny - jak pro zájemce o individuální turistiku, tak i pro firemní klientelu, která upřednostňuje ničím nerušené prostředí.

Posnídat je možné v kavárně připojené můstkem, ale pokud jste při večerní degustaci podali nadstandardní výkon, přineseme vám vaši snídani na pokoj. Přímo v penzionu lze (samozřejmě zdarma) uložit jízdní kola do uzamykatelné místnosti a uchránit je tak před nenechavými prsty.

Nad bývalou pekárnou, kde praděda Bárta pekl své vyhlášené rohlíky, se náramně vyjímá letní terasa. Jako na dlani je z ní vidět mikulovský zámek, který je po setmění osvětlen, a když otočíte hlavou, vzhlížíte najednou ke Kozímu hrádku, který je snad ještě blíž. Jen útulné prostředí, mikulovský genius loci a překrásný výhled, to by bylo málo. Našim hostům nabízíme především vynikající italskou kávu rodiny Pavinů a další speciality včetně kávové bábovky Panettone nebo hitu horoucích letních dnů, kávové ledové tříště. Mikulov je ale rozhodně místem, kde se vyplatí kávu doplňovat vínem. Jsme proto zásobeni zhruba třiceti různými šaržemi přívlastkových vín z mikulovské vinařské podoblasti a pěti odrůdami sudových vín, která vnikala pod taktovkou Ctirada Králíka, básníka, sklepmistra ZD Sedlec a uznávaného odborníka na víno. A pozor, na každý den vybíráme několik lahví, ze kterých sestavujeme vinné degustační menu

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Břeclav (18 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,3 km - Dyje 4B - MP
8,0 km - Dyje 4C - MP
9,1 km - Dyje 4D - MP
8,2 km - Dyje 5 - Novomlýnská nádrž - MP
10,5 km - Dyje 5A - MP
10,0 km - Dyje 7 - údolní nádrž Mušovská - MP
8,7 km - Dyje 7A - MP
10,9 km - Dyje 7B - MP
12,0 km - Jihlava 1 - MP
8,7 km - Dyje 4C/1 - MP

Rybářské prodejny v okolí

10,8 km - Gutman team
15,9 km - Rybářské centrum Hustopeče
0,6 km - RYBÁŘSKÉ CENTRUM
10,8 km - Rybářské potřeby
0,8 km - Rybářské potřeby
10,7 km - Velkoobchod s krmivem a ryb....
1,4 km - Petr Šmíd

Soukromé revíry v okolí

4,2 km - Sedlec u Mikulova
9,4 km - pískovna Zaječí
19,0 km - Františkův rybník
9,2 km - Dyje 6 - Věstonická nádrž