Vila Barbora - rybářská rekreace

Adresa:
Hořičky čp. 77
Hořičky
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Vila BARBORA je nově zrekonstruovaný penzion, který Vám nabízí komfortní a levné ubytování v Krkonoších v obci Hořičky nedaleko Ratibořic a Babiččina údolí. Nachází se v jedinečném prostředí krkonošsko-orlického mezihoří. Na své si u nás přijde celé spektrum hostů: okolí penzionu přímo vybízí ke sportovnímu vyžití nezávisle na ročním období, milovníci přírody se mohou pustit do objevování přilehlého Babiččina údolí nebo vzdálenějších adršpašsko teplických skal a neméně příležitostí v okolí najdou i obdivovatelé historických památek, za zmínku stojí například Náchodský zámek.

Času stráveného u nás nebudou litovat ani hosté, kteří si k nám přijedou jen odpočinout a na výlety do okolí nemají chuť. Přímo pod penzionem se nachází Barunčina vyhlídka, která nabízí panoramatický pohled na téměř všechna atraktivní místa okolí. Součástí penzionu je i dětský koutek, zahrada s možností grilování a sauna ke zregenerování vašich sil.
Nejčastěji se o Barunčině vyhlídce hovoří v souvislosti s jedním z nejznámějších českých děl napsaného Boženou Němcovou - v legendární knize Babička. Po návštěvě Starého Bělidla, Mlýna, Ratibořického údolí a Zámku je povinností každého, kdo Babičku četl, navštívit i malebné prostředí Barunčiny vyhlídky s jedinečným výhledem do celého rozlehlého okolí. V tento okamžik si pak každý dokáže plnými doušky vychutnat krásy východočeského kraje.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Hradec Králové (29 km).

Vybavení: bez bariér.

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,5 km - Labe 34 - MP
7,4 km - Labe 35 - MP
10,7 km - Metuje 1 - MP
9,2 km - údolní nádrž Rozkoš - MP
8,2 km - Úpa 1 - MP
3,5 km - Úpa 2 - MP
3,5 km - Úpa 3 - MP
5,0 km - Úpa 4 - MP
3,5 km - Běluňka 1 - P
8,5 km - Metuje 4 - P