SK MŠENO - rybářská rekreace

Adresa:
Boleslavská - stadion 398
Mšeno
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/s...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Autokemp se nachází ve sportovním areálu SK Mšeno. Které je výchozí branou do CHKO Kokořínsko. Ubytování je možné ve vlastním zařízení nebo v ubytovně s kapacitou 33 lůžek, v převážně čtyřlůžkových pokojích. Pro rodiny jsou k dispozici dva apartmány které mají vlastní vchod. Ubytovna prošla v lednu roku 2011 celkovou rekonstrukcí. Levné ubytování je možné v 6 stálých karavanech (17 až 19 lůžek) které jsou napojeny na el. energii a vybaveny plynovým vařičem. V roce 2008 proběhla celková rekonstrukce soc. zařízení. V roce 2010 pak byla dokončena venkovní úprava budovy a v roce 2013 výměna všech oken. Ideální výchozí místo pro turistiku i cykloturistiku. Centrum obchodů 1 km, koupání 1,5 km od kempu na koupališti ve Mšeně. Součástí je i restaurace Stadion kde je možnost zajistit stravování a posezení jak pro ubytované hosty tak pro návštěvníky Kokořínska.
KEMP POSKYTUJE TYTO SLEVY: 40 Kč za osobu/noc na karty KČT - eurobeds ; ÖTK-Österreichischer Touristenklub; NFÖ-Mitgliedskart-naturfreunde österreich; FGV-Cart - fichtelgebirgsverein; 10% z ceny na kartu FRE TIME - dokempu

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 4. dubna do 10. října.

Nejbližší město: Česká Lípa (29 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, tenisové kurty, ohniště, hřiště, dětské hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

10,8 km - BĚLÁ 1 - MP
14,6 km - LABE 14 A - MP
12,5 km - Liběchovský potok - MP
14,0 km - Bělá 1 (Bělský potok) - P
6,0 km - Jizera 3 Strenický potok - P
1,4 km - Košátecký potok 1 - P
8,8 km - Pšovka 1 - P
12,4 km - Liběchovský potok 2 - P