Autocamp Zadní Třebaň - Ostrov - rybářská rekreace

Adresa:
Zadní Třebaň
Zadní Třebaň
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/s...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

Autokemp je vybudován na malebném ostrově, který se nachází uprostřed řeky Berounky ve skalnatém údolí Českého krasu, v blízkosti nejznámějšího českého hradu Karlštejn a přibližně 25 kilometrů od hlavního města České republiky Prahy.

Na ploše ostrova 7 ha nabízí camp ubytování v 19 chatkách (dvoulůžkové až čtyřlůžkových), upravené travní plochy pro stanování, el. přípojky pro karavany, nové sociální zařízení se sprchovými automaty a zastřešenými venkovními kuchyňkami. Přímo na ostrově v blízkosti ubytovacích kapacit je stylová country restaurace, která nabízí teplou kuchyni, známé plzeňské pivo a víkendové country večery s živou hudbou. Areál campu se nachází v klidném a tichém prostředí uprostřed zeleně, poskytuje dobré podmínky pro koupání v řece, rybaření a vodní sporty. Pro další sportovní vyžití jsou na ostrově k dispozici volejbalová a nohejbalová hřiště, hříště pro malou a velkou kopanou a dětské hřiště. Svoji polohou je camp vhodný jako tábořiště pro vodáky, díky sportovištím, zvláště fotbalovým hřištěm je vhodný pro oddíly kopané, které zde pořádají soustředění.

Možnosti ubytování: stany, chatky, karavany

Sezóna: Od 5. května do 9. září.

Nejbližší město: Praha (24 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Volný čas: možnost koupání, ohniště, hřiště, dětské hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

8,5 km - Berounka 1 (H) - MP
0,4 km - Berounka 2 (H) - MP
5,8 km - Bojovský potok 2 - MP
11,0 km - Voznice 2 - MP
1,8 km - BEROUNKA 3 - MP
10,0 km - LITAVKA 1 - MP
7,5 km - Bojovský potok 1 - P
9,7 km - Radotínský potok 1 - P
0,4 km - Svinařský potok 1 - P
6,7 km - Kačák 1 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry