Penzion JESTŘÁBKA - rybářská rekreace

Adresa:
Jestřabí Lhota 47
Kolín 2
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Středočeský

Druh: kemp, ubytovna

UBYTOVÁNÍ ... v Penzionu JESTŘÁBKA

Penzion JESTŘÁBKA nabízí ubytování v moderně zařízeném soukromém prostředí rozlehlého rodinného domu s 10 dvoulůžkovými a třílůžkovými pokoji s možností přistýlky.

Pokoje jsou standardně vybaveny vlastním sociálním zařízením (WC + koupelna), kuchyňskou linkou včetně vybavení, ledničkou s mrazákem, jídelním stolem a židlemi, postelemi s povlečením, šatními skříněmi ...


Součást ceny za ubytování

K dispozici je v ceně ubytování WiFi připojení na internet zdarma, venkovní bazén a minipláž, zázemí ke grilování a venkovnímu posezení a parkování uvnitř objektu penzionu. Nabízíme výhodné ceny pro dlouhodobé ubytování.


Okolí penzionu

V okolí penzionu (cca 100m) je přímo v obci Jestřabí Lhota dostupný kulturní dům s restaurací a vinným sklípkem (celoroční zajímavé akce, disco, plesy a taneční zábavy).

Vzdálenost penzionu od Kolína je cca 6km, vzdálenost od automobilky T.P.C.A. cca 2km, v okolí obce Jestřabí Lhota jsou nově vybudované cyklostezky v Polabí vhodné pro cykloturistiku a in-line bruslení ... a mnoho dalších zajímavostí a památek v okolí.


Tipy na relaxační činnost a odpočinek

Pro ubytované hosty půjčujeme horská kola, in-line brusle, doporučíme ideální tipy na výlety v okolí do zajímavých lokalit, mezi něž patří i lázeňské město Poděbrady, kam se lze dostat po nově vybudovaných cyklostezkách. Můžeme na podnět našich hostů zařídit i půjčovnu rybářského náčiní pro rybolov v okolních rybnících, nebo zapůjčit houbařské košíky pro návštěvu okolních lesů Labské kotliny.


Okolí obce Jestřabí Lhota

V okolí obce Jestřabí Lhota je také mnoho možností ke koupání v přírodních rybnících, ale i v uměle vytvořených koupalištích vzniklých předchozí těžbou písku, jako jsou již hojně navštěvovaná koupaliště v nedalekých obcích Hradišťko I., Veltruby a Velký Osek ... všechny jsou v dosahu do 3km až 5km od Penzionu JESTŘÁBKA.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Nymburk (19 km).

Vybavení: bez bariér.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

8,0 km - Penzion Pod Věží
8,1 km - U Rabína
7,7 km - Drahomír Klauda
8,2 km - Motel Oseček
8,0 km - Penzion Falconi
8,1 km - Pension Inspirace ***
8,2 km - Steak Land

Rybářské revíry v okolí

7,0 km - LABE 22 - MP
7,2 km - LABE 23 A - MP
7,2 km - LABE 24 A - MP
6,3 km - LABE 24 A –- TŮNĚ A PÍSKOVNY - MP
5,3 km - LABE 24 D - MP
7,2 km - LABE 24 E - MP