Prodejna -Niklova Rybářská speciálka

Havlíčkova 847, Kolín
okr. Kolín,
tel.: 602 630 868
email: prodejna@nikl.cz
web: www.nikl.cz

Prodejní plocha: 400 m2
Počet míst k parkování: 15

Popis cesty, spojeni s MHD

Prodejna se nachází v Kolíně v Havlíčkově ulici číslo domu 847 a sousedí se společností Colognia press zhruba 100m za benzinovou pumpou Luk oil po levé straně ve směru na Havlíčkův Brod. Je přímo naproti veliké továrně Kopos.

Popis, sortiment

Základní popis: Prodejna je zcela nově otevřená, v provozu zhruba měsíc. Je situována do jedné veliké prostorné a vzdušné místnosti o rozloze více jak 400 metrů čtverečních. Personál tvoří pouze zkušení rybáři - Karel Nikl,Honza "Carpkiller" Hubka, Honza Dadák nebo Láďa Jeník, kteří Vás vždy rádi a ochotně obslouží a poradí Vám.

Popis sortimentu: a prodejně seženete kompletní sortiment firem Karel Nikl, Vision Baits, Carp´r´Us, Korda, Mack2 a Leon Hoogendajk. Dále zde také najdete výrobky značek Kryston, Awa-shima, Shimano, Daiwa, Mivardi, Owner,Colmic, Flajzar, Carpsounder, Chub, Solano, Plano, Rapala, Salmo, Carpo, Diem, Power Pro, Humminbird a mnoho dalších. Jak již z výše uvedených značek vyplývá, prodejna se nespecializuje pouze na kaprařinu, ale i na sumcařinu, plavanou, přívlač a mořský rybolov. Do budoucna samozřejmě i základy muškařiny. Dále nabízíme náš rolovací servis. Přímo na prodejně si můžete zakoupit mražené boilie Karel Nikl, Imperial Baits nebo Vision Baits. Narolování boilie je možné i na zakázku, dle přání a receptu zákazníka. Prodejna samozřejmě nabízí i živé nástrahy a navíjíme jak vlasce, tak i splétané šňůry nejvyšší kvality.

Systém slev: Pro stálé zákazníky plánujeme věrnostní karty. Slevy na velké nákupy poskytujeme standardně.

Akční nabídka:
 Právě v těchto dnech si lze na našem e-shopu vybrat ze zlevněného zboží od firmy Mack2, které je nyní za opravdu bezkonkurenční ceny.

foto prodejny
foto prodejny
foto prodejny

Provozní doba

Pondělí - 8:30 - 17:00
Úterý - 8:30 - 17:00
Středa - 8:30 - 17:00
Čtvrtek - 8:30 - 17:00
Pátek - 8:30 - 17:00
Sobota - 8:30 - 12:00
Neděle - zavřeno

Rozsah sortimentu

Plavaná -
Kaprařina -
Feeder -
Muškaření -
Přivlač -
Sumcařina -
Mořský rybolov -
Outdoor -
Na splátky -
Věrnostní slevy -
Žive nástrahy -
Půjčovna -
Komise, bazar -
Povolenky -
Platba kartou -

Interaktivní mapa