Penzion Helena - rybářská rekreace

Adresa:
V Rovinách 605/38
Praha 4 - Podolí
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Praha

Druh: kemp, ubytovna

V našem rodinném pensionu poskytujeme ubytování v 8 dvoulůžkových a v 1 jednolůžkovém pokoji, dle dohody je možno připravit pokoje vícelůžkové. Všechny pokoje jsou vybaveny sprchovým koutem. Střed města, Václavské náměstí, je vzdáleno od našeho pensionu 10 minut , metrem - trasa C ze stanice Pankrác. Ke stanici metra je spojení autobusem č. 188 z Kavčich hor /2 zastávky/. V přízemí pensionu je kavárna, kde se podávají snídaně ubytovaným hostům a dle dohody je možno připravit i večeře. Hlídané parkoviště je vzdáleno cca 400m v podzemních garážích hotelu Panorama.
anglický text - English:

In our family Boarding-House "Pension HELENA" we provide accommodation in 8 double rooms and in 1 single room, an extra bed can be requested in 3 double rooms. All rooms are equiped with bath-shower and toilet.The City centre, Wenceslas Square, is 10 minutes away from nearby Pankrac undeground station,
4 stops, taking the C-line. Easy connection by bus No. 188, 2 stops to undeground station. Your car will be parked on the street or underground at the nearby Panorama hotel /approx. 400m away/. In the ground floor of our Pension is a small and cosy café with 20 seats, breakfast is going to be served there. There is possible to arrange the supper for our guests. We also offer the possibility of the City Tours and the visit of famous castles outside Prague.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Praha (6 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

6,0 km - Berounka 1 (H) - MP
2,5 km - Botič 1 - MP
7,3 km - Botič 2 – ÚN Hostivař - MP
7,4 km - Rokytka 1 - MP
7,2 km - Vltava 4 (H) - MP
3,6 km - Vltava 5 (H) - MP
2,5 km - Vltava 6 (H) - MP
6,0 km - Vltava 7 (H) - MP
5,7 km - Vltava 7 A - MP
3,6 km - ŘÍČANSKÝ POTOK 1 - MP