Penzion TRATTORIA - rybářská rekreace

Adresa:
Huzová 296
Huzová
web: www.dopenzionu.cz/mesto/p...

Kraj: Olomoucký

Druh: kemp, ubytovna

Penzion TRATTORIA byl otevřen v říjnu 1993 po rozsáhlé rekonstrukci klenbových kamenných sklepů. Původně byl tento objekt postaven začátkem 19. století jako ledárna, kam se v zimě navážel a skladoval led z místního rybníku a v létě se rozvážel do místních i okolních řeznictví a hospůdek.

Penzion s restaurací a vinným sklepem Trattoria je umístěn ve vesničce Huzová u Rýmařova v podhůří Jeseníků, v lesnatém prostředí přírodního parku Sovinecko.

Penzion svým vybavením a jedinečnou polohou je přímo předurčen pro pořádání škol v přírodě, kurzů (jazykových, počítačových a.p.), seminářů, školení a výjezdních zasedání pracovníků menších firem. Pobyt v penzionu je ideální pro aktivní i relaxační dovolenou rodičů s dětmi.

Ve stylovém prostředí kamenných kleneb vinárny Vám připravíme tabuli jak pro rodinné oslavy, narozeniny, promoce, svatby, tak pro přátelská setkání spolužáků nebo oslavy Silvestra.

V zimním období je velice příjemné ochutnávat vína z naší vinotéky před krbem ve vinárně.

V jarních, letních a podzimních měsících vám zapůjčíme horská kola, na kterých můžete projet okolní památky po vyznačených cyklostezkách. Pro odvážnější máme k dispozici koně, na kterých můžete podniknout vyjížďky po okolních loukách a lesích.

Součástí penzionu je letní terasa s grilem, za penzionem je venkovní ohniště s posezením. Ihned u penzionu je vlastní parkoviště pro 10 osobních aut.

V červnu 2006 byl 100 metrů od penzionu slavnostně otevřen nový sportovní areál. Součástí areálu je travnaté fotbalové hřiště, tenisový kurt a víceúčelové hřiště pro nohejbal, volejbal, košíkovou a další sporty.

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Olomouc (25 km).

Stravování: snídaně.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

6,4 km - Oskava 2 A - MP
8,7 km - Babice 1 A - MP
7,2 km - Rýmařovské nádrže 1 A - MP
3,4 km - Oslava Šternberská 1 A - MP
6,9 km - Sitka 2 A - MP
7,8 km - Bystřice Hanácká 4 - P
8,7 km - Oslava Šternberská 1 - P
3,4 km - Podolský potok 1 - P
4,2 km - Sitka 2 - P
5,7 km - Trusovický potok 1 - P

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry