Penzion u Veselých - rybářská rekreace

Adresa:
Pec pod Sněžkou III/222
Pec pod Sněžkou

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Nově zrekonstruovaný stylový rodinný Penzion u Veselých s nádherným výhledem i domácí kuchyní v klidné části Pece pod Sněžkou. Pokoje se soc. zařízením, polopenze, WIFI, stolní tenis a kulečník, dětský koutek, terasa. Penzion se nachází v Peci pod Sněžkou v části Velká Úpa přímo proti dolní stanici lanovky na Portášky. Leží 300m od hlavní silnice, od které je oddělen pásem lesa. Přístup po silnici, v létě parkování přímo u penzionu, v zimě pak 300m odtud. Penzion je vhodný pro pobyty rodin s dětmi, firemní akce i školní výlety.

V penzionu je 14 velkých pokojů, převážná část je dvoulůžkových (některé jsou tří a čtyřlůžkové), vybavených vlastním sociálním zařízením(sprcha, umyvadlo, WC). Pro hosty je připravena stylová jídelna s barem, k dispozici jsou klasické nápoje i archivní vína. K posezení s přáteli slouží i klubovna s kulečníkem, pro malé děti máme dětský koutek. V penzionu jsou k dispozici šipky i stolní tenis. Standardně poskytujeme ubytování s polopenzí, snídaně formou švédských stolů, večer pak klasická česká kuchyně (polévka, hlavní jídlo, zákusek či ovoce).

Dolní stanice lanovky na Portášky je vzdálena pouhých 300m od penzionu. SkiPort Velká Úpa nabízí kromě sedačkové lanovky (délka 1456m) vlek Hofer (905m) a vlek Modřín (530m), technický sníh i noční lyžování, lyžařskou školu i školku pro nejmenší a dvě půjčovny lyžařského vybavení. Do Ski centra v Peci i na Černé hoře Vás za chvilku zadarmo dopraví skibus přímo k pokladně. Pro běžkaře se nabízí mnoho rozmanitých cílů na upravovaných tratích včetně Výrovky či Luční boudy.

V letním období nabízíme jak turistické výlety, tak jízdu na horských kolech po krkonošských stezkách. V okolí penzionu je řada dalších možností sportovního vyžití: projížďky na koních, 18-ti jamkové golfové hřiště, bowling, krytý bazén

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Jablonec nad Nisou (24 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rekreace v okolí

0,2 km - Pension U Pece
0,4 km - Penzion POMNĚNKA
0,1 km - Penzion Relax
0,2 km - Chata Měchurka
0,5 km - Penzion Javoří mlýn
0,1 km - Penzion Slovanka

Rybářské revíry v okolí

12,0 km - Labe 38 - MP
11,9 km - Čistá 1 - P
12,8 km - Labe 39 - P
12,8 km - Labe 39 A - P
11,7 km - Líčná 1 - P
2,3 km - Malá Úpa 1 - P
9,7 km - Malé Labe 1 - P
8,3 km - Úpa 5 - P
2,2 km - Úpa 6 - P
0,4 km - Velká Úpa 1 - P

Rybářské prodejny v okolí

16,8 km - Rybářské potřeby IKA
17,0 km - Rybářské potřeby Řehák...
13,1 km - Hobby-g
17,4 km - Rybářské potřeby Aleš Mošna
17,4 km - NO LIMIT SURPLUS

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry