Rekreační areál Vysoká Srbská - rybářská rekreace

Adresa:
Vysoká Srbská 98
Hronov

Kraj: Královéhradecký

Druh: kemp, ubytovna

Rekreační areál se nachází 1 km od obce Vysoká Srbská, která se pyšní bohatou historií, která se datuje rokem 1254. V současnosti je Vysoká Srbská kvalitním zázemím pro všechny turisty z blízkého okolí. Nesmíme opomenout také nádhernou okolní zvlněnou krajinu, louky lemované lesy a protkávané potůčky. Určitě se vydejte na místní nejvyšší kopec, odkud je nádherný výhled na Krkonoše.

Vysoká Srbská je také ideálním výchozím bodem k výletům do Teplicko-Adršpašských skal (komplexu pískovcových skalních měst, pískovcových věží a romantického jezírka, po kterém se můžete i na loďce svézt) a do oblíbených Broumovských stěn (romantické skalní útvary, rokle a nádherné vyhlídky, to vše zasazené do panenské přírody). Milovníky historie zaujmou zříceniny hradů Adršpach, Střemen a Skály, nebo nádherný gotický kostel Nanebevzetí Panny Marie v Polici nad Metují, či Broumovský klášter a muzeum.

Rekreační areál je situovaný na absolutně klidném místě, v údolí lemovaném lesy. Prostorným travnatým pozemkem protéká průzračný potok, ve kterém můžete pozorovat i pstruhy. K dispozici je zde také fotbalové hřiště, pingpongový stůl, prostor pro rozmanité míčové hry, ohniště s posezením.V okolí areálu jsou ideální podmínky pro turistiku, cykloturistiku, jízdu na kolečkových bruslích, skalní lezení a sběr hub, borůvek, malin. V centrální budově je jídelna, která se dá využít i jako společenská místnost (či tělocvična v případě sportovně či tanečně zaměřených kolektivů

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Rychnov nad Kněžnou (37 km).

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

9,9 km - Stěnava 1 - MP
9,9 km - Úpa 3 - MP
6,1 km - Jívka 1 - P
7,4 km - Metuje 4 - P
1,4 km - Metuje 5 - P
1,3 km - Metuje 6 - P
5,6 km - Metuje 7 - P
13,4 km - Olešenka 1 - P
6,1 km - Olšavka 1 - P
0,1 km - Židovka 1 - P