Sportlife centrum s.r.o. - rybářská rekreace

Adresa:
Lesní 12
Rumburk
web: www.dokempu.cz/kempy/cr/u...

Kraj: Ústecký

Druh: kemp, ubytovna

Sportlife Centrum se nachází v nádherném prostředí Českého Švýcarska. K dispozici jsou venkovní a vnitřní sportoviště jako je víceúčelová sportovní hala s umělým povrchem Conipur. Hala je připravená na florbal (originál mantinely, branky a časomíra k dispozici), tenis, volejbal, nohejbal, sálový fotbal, házenou, badminton. Čtyři bowlingové dráhy, dva squashové kurty, čtyři ping-pong, šipky a fitness centrum. V areálu tři kurty na plážový volejbal, tenisový kurt (antuka), volejbal (antuka), nohejbal (antuka), francouzské koule (pentanque), st. tenis-betonový stůl, minigolf, ve večerních hodinách vše pod umělým osvětlením. Koupaliště čtyřicet krát padesát metrů, hloubka 1,8 metrů, včetně filtrované vody a sociálního zařízení. Od 15 června do 15 září je pod dozorem plavčíků. Velký dětský hrad.
Dále pak možnost on-line bruslení, využití cyklostezek cca šedesát km, hypostezky, dobře značené turistické stezky, běžkařské tratě, sjezdové tratě vzdálené od areálu cca dvanáct km.
V blízkém okolí se nachází atletický stadión, krytý zimní stadión, krytý plavecký bazén , umělý fotbalový trávník ve Varnsdorfu a v Dolním Podluží. Město Krásná Lípa vám umožní adrenalinový zážitek lezením na horskou stěnu. Na ranči Malevil vzdáleném od nás 25 km si zahrajete golf.

Možnosti ubytování: chatky

Sezóna: Od 1. ledna do 31. prosince.

Nejbližší město: Česká Lípa (29 km).

Vybavení: sprcha, pitná voda, teplá voda.

Stravování: snídaně.

Volný čas: možnost koupání, tenisové kurty, ohniště, hřiště.

Podrobnější informace o tomto ubytovacím zařízení naleznete v katalogu Dokempu.cz - online průvodci kempy ČR a SR, který je zdrojem výše uveřejněných informací.

Interaktivní mapa

Rybářské revíry v okolí

3,5 km - Jiříkovský potok 2 - MP
3,7 km - Křinice 2 - MP
0,4 km - Mandava 3 - MP
5,7 km - Rekreační rybník - MP
4,3 km - Jiříkovský potok 1 - P
4,1 km - Křinice 1 A - P
3,0 km - Mandava 2 - P
4,4 km - Rožanský potok 1 - P
4,9 km - Nová - MP
2,3 km - Racek - MP

Rybářské prodejny v okolí

8,1 km - Iva Šmídová - Combat
18,8 km - Richard Popadinec-Prodej a...

Soukromé revíry v okolí

Nenalezeny žádné revíry