24hodinové rybářské závody

Diskuse k mini článku 24hodinové rybářské závody

Autor diskuse: chytruska - Profil , 7.8.2015

venybit - Profil | Pá 4.9.2015 22:11:30

Jozef K. >> dodocreative - 3.9.2015 9:59:58 >> Tak to jsi chytil asi jen zrovna špatné závody / špatné sousedy. Já tedy za ta léta na závodech již všechny znám. Jezděj na ně vesměs ty samí lidé, takže jsem tam prostě s 50 kamarády . Určitě se nenech odradit ani se ničeho neboj. Když budeš jezdit po svém okolí pravidelně, tak zachvilku také ty lidi poznáš a uvidíš , že se jim dokážeš i rovnat.

dodocreative - Profil | Čt 3.9.2015 9:59:58

venybit >> Ahoj. Vdaka za pripomienky a rady. Mne sa z kresla chyta pohodlnejsie ako z vozika :). Mam sportovy vozik skoro bez operadla a sediet na nom pri vode, prakticky bez pohybu, je namahave a unavne. Ostatne veci mam na dosah ruky a celu rybacku sedim pohodlne. Dlhy podberak samozrejme mam. Bez toho by to neslo. Rybar si predsa musi zdolat a podobrat rybu sam :)

Na pretekoch som bol zatial iba raz (chytam prvy rok) a odchazal som so zmiesanymi pocitmi. Vedla mna boli dost arogantni rybari. Jeden dokonca nadadzoval cez moje zakrmene miesto.
A pri napomenuti na mna zavolal rybarsku straz, ktora povedala nech si to vyriesime medzi sebou.
No urcite sa toho nebojim a buduci rok pojdem znovu.

venybit - Profil | St 2.9.2015 23:24:23

Jozef K. >> dodocreative - 7.8.2015 17:14:32 >> Proč nemáš na běžných závodech šanci? Já jsem také na vozíku a v pohodě drtím normální závodníky. Téměř nikdy neodjíždím bez ceny. I pár pohárů si každý rok přivezu. Vubec se toho nemusíš bát. Na každých závodech se pro tebe najde místo kde můžeš chytat. Koukám že přesedáš na lov z vozíku do křesla. To není moc dobré , z vozíku se chytá lépe a zůstáváš více mobilní. Mám pár míst kam jezdím na ryby i sám . Mám 6m podběrákovou tyč a vyndám s ním rybu do 10kg. Není potřeba se něčeho bát. Vždy na každých závodech se o mě pořadatelé a rybáři postaraj ,vždy najdou dobré místo a když je potřeba tak i pár prkének na podložení vozíku. Nic víc nepotřebuju , věci mám kolem sebe v dosahu, když nedosáhnu pomůže třeba podběrák nebo vydlička ,musíš si trošku poradit. Ale opravdu nevím proč by jsi neměl na normálních závodech šanci. Však to je v rukách , nohy nejsou potřeba.

dodocreative - Profil | Pá 7.8.2015 17:14:32

Skoda, ze nieco podobne neorganizuje SRZ Zvolen.
Tiez som na voziku a na beznych pretekoch nemam sancu.