Treska s rýží

Diskuse k rybímu receptu Treska s rýží

Autor diskuse: standas - Profil , 20.6.2015

marmyš - Profil | So 15.8.2015 17:22:23

sven >> Zkus aspoň jednou do toho salátu dát smetanu(sladkou) a nechat tak dvě hodiny odstát. Co půlhodina zamíchat. To chytne daleko lepší chuť. Někdy později to můžeš inovovat zakysanou smetanou,nebo do něj nakrájet třeba kabanos na kostičky.

sven - Profil | So 15.8.2015 17:14:59

marmyš >> pozdě,..... už jsem to prásknul do sebe :-)
Pálivost jsem dohnal vyšší dávkou pepře :-))) Ale příště to určitě vyzkouším. Salát bodnul, nechali jsme ho nejprve v lednici vychladit. Díky za inspiraci :-)

marmyš - Profil | So 15.8.2015 17:05:20

sven >> Paprika musí být,kvůli pálivosti.Sem se v poledne přejedl,pivem sem taky nalitý jak žok,takže na večeři bude okurkový salát a šmitec.

sven - Profil | So 15.8.2015 13:40:28

marmyš >> Jojo, dělám to stejně, jen bez té papriky. Někdy jsem tam přidal i okurku..

marmyš - Profil | So 15.8.2015 13:10:30

tuzemak >> Příště vyzkouším,ale mám dojem,že se bude s tím pepřem přebíjet.

tuzemak - Profil | So 15.8.2015 13:07:24

marmyš >> a kmín ti tam chybí,bez toho nejní ten salát ech.DDDD

marmyš - Profil | So 15.8.2015 13:04:18

sven >> Já měl salátu misku vrchem,ale pořád sem chutnal.......

marmyš - Profil | So 15.8.2015 13:03:25

sven >> Dík,ten salát: rajčata,cibulka, sladká+pálivá paprika. sůl,cukr,pepř,ocet.

sven - Profil | So 15.8.2015 12:40:10

marmyš >> Noo, vypadá to hodně dobře :-)))
Možná by si mě na tu rýži i zlomil :-)
Áaale ten rajčatový salát mě dostal.... už jsem ho tak dlouho neměl, že slintám, jak bernandýn :-))
V tom pos...ným horku to musí být úplný balzám.. Ingredience mám, vychlazená rajčata v ledničce... Dneska bude :-)) Díky

marmyš - Profil | So 15.8.2015 12:32:48 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

sven >> Taky jsem dost zkostnatělý na nějaké experimentování,ale občas vyzkouším. Tady je ta treska s rýží.

sven - Profil | So 15.8.2015 12:26:14

marmyš >>
Já na ty candáty, nějak letos nemám štěstí... Konzultoval jsem recept s mistrem Babicou a ten radí, když neumíš chytit candáta, tak hoď na pánev kapra.. a když nemusíš rýži, tak hoď do hrnce pár brambor.. :-)))

marmyš - Profil | So 15.8.2015 12:10:45

sven >> Musím šetřit 15 táců na uhlí na zimu.To víš,že bych s radostí candáta pustil a v Kauflandu si koupil pangasse:-)

sven - Profil | So 15.8.2015 12:04:31

marmyš >> Denně čerstvá ryba :-)) Plno všelijakejch vitamínů, tím nemůžeš nic pokazit :-)))

standas - Profil | So 15.8.2015 11:40:06

marmyš >> to je jasný že Okoun je nej :-)

marmyš - Profil | So 15.8.2015 11:34:42

standas >> Úterý+středa byl candát,ve čtvrtek okouni,doufám že se z těch ryb nepo.....:-) aspoň porovnám kvalitu.

standas - Profil | So 15.8.2015 11:30:19

marmyš >> tak doufám že si pochutnáš :-)

marmyš - Profil | So 15.8.2015 11:20:50

standas >> Právě mi na lince rozmrzá filet z tresky(dostal jsem),tak to zkusím a dám vědět.

standas - Profil | So 15.8.2015 10:47:14

marmyš >> ne jen se to smíchá v té pánvy s tou rybou a je to.

marmyš - Profil | So 15.8.2015 9:53:33

standas >> Tak pro mě to teda jasný není. BigD měl dotaz:
Tu rýži s treskou pak ještě zapékat?
Tak jak,ještě zapékat?

standas - Profil | So 15.8.2015 8:31:28

Bursaman >> Dát tam můžeš co chceš ale myslím že nejdříve vyzkoušej tento recept jak je a pak uvidíš.:-)

Bursaman - Profil | So 15.8.2015 0:36:36

standas - >> Hmmmm, zajimavy recept, rozhodně vyzkouším. Já osobně bych tam přidal nějakou omáčku, (sladkokyselou atd.) jak používají Asiati když dělají kuřecí maso s rýží a zeleninou. Jinak díky za zajímavý recept.

standas - Profil | So 20.6.2015 22:52:54

BigD >> nebylo nic :-(

BigD - Profil | So 20.6.2015 22:23:58

standas >> jj- to by byla důstojná náhrada!!
Co na Jihu- nechytils tam nějakého?

standas - Profil | So 20.6.2015 21:35:43

BigD >> doufám že brzo nahradím Tresku Candátem :-))

BigD - Profil | So 20.6.2015 21:27:18

standas >> OK- díky!
Já moc rád dělám kapra na přírodně s rýží jen s kmínem, pepřem a solí, po vyjmutí v tom výpeku rozpustím kousek másla a přeliji to. Je to bašta!

standas - Profil | So 20.6.2015 21:17:30

BigD >> Koření je na zvycích a chuti každého. Já dávám jen papriku a pepř.Jinak je to napsané myslím jasně. :-))

bremic - Profil | So 20.6.2015 20:48:29

standas - >> ahoj, tohle rychlé jídlo doma docela frčí akorát rýži dělám s kari.

BigD - Profil | So 20.6.2015 20:20:10

Nazdar inženýre!
Buď tak hodný a doplň mi to- jak porcuješ před pečením, nebo je to vcelku? Jaký olej, jaké koření, jak dlouho pečeš? Tu rýži s treskou pak ještě zapékat? Co k tomu doporučíš za pitivo?