Diskuse k článku: Rybaření s rodinou

Diskuse k článku Rybaření s rodinou

Autor diskuse: Johan K. - Profil , 20.8.2014

Delta9 - Profil | St 6.5.2015 14:43:39

Inspirativní! Dělat to, co má člověk nejradši, být tam, kde to má nejradši a s těmi, které má nejradši! Také to zkusím, vyrazit s rodinkou

Stroff - Profil | Út 2.9.2014 13:15:04

Ja mam tedy jednu slecnu v listopadu ji budou 2roky a manzelka stale pracuje nekdy i o vikendech.a proto jezdim jen ja a moje male zlaticko,je fakt ze jezdime skoro kazdy druhy vikend od patku do nedele.Jelikoz jsme bez auta tak hodne jezdime vlakem a nebo kdyz poprosim souseda s velkym autem,s princeznou si to u vody neuveritelne moc uzivame a je fakt ze cele skoro leto jsme stravily pod stanem a princezna nebyla ani jednou nemocna,pani doktorka je u vytrzeni kdyz se dozvedela ze takto jezdime pod stan a naprosto s tim souhlasila a konstatovala ze je to jen dobre pro malou:-)).Jelikoz manzelka je stale v praci tak se tesime az jednou taky pojede s nami i kdyz to uz asi nebude ono :-))

kut - Profil | So 23.8.2014 13:17:49

Já mám dvě holky a občas se mnou chytají,manželka si čte a chystá bufet.A na dovolenou jezdíme s vozejkem a rakví,vozím totiž i kola atd. a nemusím se dívat co nechat doma.S rodinou si užiješ a ještě to spojíš se svým koníčkem a obě strany jsou spokojeny.Ať se ti daří.

klobonek - Profil | Pá 22.8.2014 14:00:01

Doufám, že se taky dočkám synátora a budu s ním jednou jezdit na ryby. Co se týká článku, jsem trošku zklamanej, že je článek zaměřen spíše na rybolov než na zážitky s manželkou a juniorem, které jste na výpravě prožili. Nadpis článku to totiž evidentně slibuje :-)

bydlík - Profil | Pá 22.8.2014 12:17:25

udělal jsi to nejlepší co šlo,jen tak dál a časem budete chytat ryby třeba všichni...

peeta@carp - Profil | Pá 22.8.2014 11:55:31

Ide ma roztrhat ked mam desat dni dovolenky a ja s rodinou musim ist do Tatier alebo Bojnic. Zvlast ked som bol pred manzelstvom na rybach 365dni za rok. Ona to nepochopi. Deti prokrmijem boili a peletami nech len rastu a rastu aby sa dalo cim skor k vode)))

aleš vavřina - Profil | Čt 21.8.2014 21:24:30

LudvaBrno >> taky bych neměnil, být pořád na rybách by mě taky nebavilo, nejlepší je od všeho trochu....

LudvaBrno - Profil | Čt 21.8.2014 19:48:14

aleš vavřina >> Mluvíš mně z duše kolego, jak se říká "jedno dítě, žádné dítě" (já teda mám "jen" dvě;-)). Navíc zrovna moje manželka není na rybaření, takže si beru pár dní dovolené a chodím bez rodiny s kamošem. Ale těch dní je skutečně jenom pár, protože musí zbýt dovolená pro rodinu, tchýni, neteře, synovce, Vánoce, Velikonoce...:-). Ale neměnil bych.

aleš vavřina - Profil | Čt 21.8.2014 8:45:46

Hochu zvykej si... - až bude ještě druhý prcek, tak toho místa na rybařinu bude zase méně. Požadavek na tvou osobu bude naopak násobný - no nic moc. Nakonec to skončí tak, že budeš mít "rodinnou dovolenou" a "rybářskou dovolenou" - teda já jsem to tak zavedl a tento model se osvědčuje. Ale asi to bude i tím, že založením jsem vláčkař. Jen na chalupu dělám vyjímku, kdy do kufru balím i batoh, vestu a jeden prut s navijákem (a prut do rezervy). Do rezervy z toho důvodu, že při balení věcí na rodinnou dovolenou je rybářské vybavení až na posledním místě. Jednou se mi stalo, že při snaze o rychlé zabouchnutí dveří narvaného auta se prut dal do pohybu a já jsem pak ze zámku dveří auta dostával vlisované první očko prutu a prut byl "poupraven" do skladnější cestovní verze. Jo a buď rád za model auta co máš, např s Fabií či Rapidem bys na tom byl hůř.

bobco - Profil | Čt 21.8.2014 7:22:42

Dawemaster >> presne. Ale smudlo je cely tatko;-)

Dawemaster - Profil | St 20.8.2014 19:27:14

Rybaření s rodinou je náhodou paráda. Já beru našeho ročního prďolu na ryby prakticky od narození. Venku ho to se mnou baví a vydrží u vody od rána do večera. Přítelkyně s námi jde někdy taky ale nevydrží většinou u vody moc dlouho,takže většinou nechá nás chlapy,ať si poradíme po svém :-). Přes noc jsem malého ještě nebral a letos už se k tomu ani nedostanu ale příští rok už určitě nějakou víkendovku zkusíme. Článek je dobrý,akorát mě mrzí,že je zaměřený spíše na rybaření samotné,než na "Rybaření s rodinou" jak hlásí nadpis. Čekal jsem,že tu bude mnohem více společných zážitků a veselých historek s malým a se ženou (a že na rybách není s prckem a ženou o veselé zážitky pražádná nouze :-D) než to,v jaké dálce, na jaké koule jsi chytal a jaké návazce jsi použil. Článek je spíše o technice chytání a rodina zůstala jaksi někde pozadu,což mě trošku zklamalo.