Diskuse k článku: Někdy je i celý červ prostě moc

Autor diskuse: Milan Tychler - Profil , 28.6.2013

vanvan - Profil | Út 2.7.2013 10:01:33

A je to tady! Táta si ze mě vždycky dělal srandu že nej kapři jdou na půlenej mák! :-)Jinak ale za jedna jak jinak! Díky!

Rybinoha - Profil | Po 1.7.2013 22:46:30

vypadá to dost nechutně

tym - Profil | Po 1.7.2013 7:03:11

rysTR >>
Nikdy jsem to neskladoval. Čerstvé je čerstvé, ale pokud bych to udělal, asi bych volil zamrazení.

rysTR - Profil | Ne 30.6.2013 18:20:53

Zaujal mě nápad namixovat červy a používat jako posilovač.V té mé malovýrobě mám červů někdy až dost, hlavně v létě,když tam dám nějakou tu ploutev z kapra nebo štiky.Pak ani nevím, co s nimi.Moc by mě ale zajímalo, jak tento posilovač skladovat.Jde to zmrazit, nebo stačí lednice? Musí se to přece víc rozkládat než červi v celku. Nebo stačí přidat nějaký prostředek-třeba alkohol?

PoolBilly - Profil | So 29.6.2013 11:53:16

Velmi pěkně napsáno,další skvělá rada z tvojí kuchyně jak ty ryby přelstít díky máš za jedna.

Looki - Profil | So 29.6.2013 11:21:24

Je fakt,ze v chladne vode chytam na jednoho cerva (na 16-18 hacku),ale tohle jsem jeste nevidel.
dobry napad.co bude priste...lov na jedinou patentku (nebo jeji čtvrtku)?

FOUSATEJ HAT - Profil | So 29.6.2013 9:09:25

Je to hodně užitečnej článek, už jen proto že to vypadá, že zima bude celej rok :-)

MAXXSKATER - Profil | Pá 28.6.2013 22:34:33 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Tak takto jsem teda ještě nikdy nechytal, ale určitě to vyzkouším hlavně z jara nebo na podzim. Je to pro mě stejná novinka jako ten lov pouze na kukuřičnou šlupku. Zkrátka člověk se v té rybařině pořád učí něčemu novému. :-)) Hodnotím za 1, díky za další fajnovej článek a už v tuto chvíli se těším na další. :-)