Diskuse k článku: Dvouhodinový lov

Diskuse k článku Dvouhodinový lov

Autor diskuse: J.Dufek - Profil , 5.2.2012

pupidole - Profil | Po 19.3.2012 20:08:51

ahoj právě ted sem dočetl tvé články o kaprech jsou motivující a skvělé,mám nutkání vzít dovolenou a vyrazit,jenže tý je málo lov velkých tresek letos se už blíží.tak zdar

digi.sedlik - Profil | St 29.2.2012 12:57:37

Zdravim J.Dufek je kaprař srcem a duši vi co piše.Davam 1.Jen tak dal.Vic takovych članku a videi.

marius - Profil | St 15.2.2012 21:33:20

Chytám ryby něco přes 40 let, a ve svém dědečkovském věku jsem objevil i internet a stejně tak rád si i o rybařině něco přečtu /i v nějakých cizích jazycích /a ono se toho převratně mnoho nového vymyslet nedá. Mnozí by tu chtěli každý týden spolehlivě originální video, pár novinek a triků, vše naservírováno bez reklam, bez placení. Snad každý i ten největší trumbera přeci musí vědět, že to není možné.Sympatické jsou přeci i články, které něco opakují, srhnují nebo třeba upozorňují podrobněji na jeden způsob lovu. A myslím, že i tento článek takový je.A že upozorní na jednu návnadu, že má na hlavě čepici s logem? To je zločin? Těžko. Myslím ale, že by velmi pomohlo, kdyby pisatel, který se zřejmě opravdu důkladně zaměřuje a dobře vyzná v lovu kaprů , srovnal např : výběr místa + "konvenční" návnada / kuku, pečivo.../ a boilí / třeba jeden prut tak a druhý jinak/. Dostalo by to "šťávu" a možná i ubralo vítr neplodným kritikám.

meďo1 - Profil | Út 14.2.2012 13:12:59

Normalne sa mi nedalo nevžit do tvojej situacie. Pekný clanocek, pozitivne hodnotim. Petrov zdar

Vendys 65 - Profil | Ne 12.2.2012 20:57:50 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Ahoj.Slušně napsaný článek pro slušné kolegy kolem vody.S chutí jsem si ho přečetl v těchto mrazivých dnech a proudil jsi ve mě chuť si zase jít sednout k vodě.Hodně štěstí a mnoho krásných ůlovků a času strávených u vody.Sice tě neznám chlape a líbilo se my to.

jak.23 - Profil | Pá 10.2.2012 19:22:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

přesně, přesně...tomu nelze zabránit...tak jim nechme aspoň tu možnost vše hanit od monitorů, když je to tak baví....jsem letos dokonce slyšel při jedné debatě rybářů na FOR FISHING - ŽE KAPRAŘ PRO NĚ NENÍ RYBÁŘ....být mi ještě X-náct, tak se ohradím a vyplýtvám takové množství energie abych jim to osvětlil.....a to právě nemá cenu, škoda energie na zbytečném místě.....třešnička na dortu tomu byla, že o stánek dále se pečlivě zajímali o kaprový program jedné firmy....takovým se opravdu jen smát......ps. už se těším na další příspěvek z rychlovek a hlavně neposer ty fota, abys tu nevyvolal další vlnu nevole :D :D :D

ozon - Profil | Pá 10.2.2012 10:06:37 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Podla mna vynikajuci článok a tych ludi čo tu nadavaju nechapem asi sa im nikdy nepodarilo to čo tebe..travia pri vode tyzdne a nedosiahnu to čo ty za dve hodiny:)teším sa na dalsie taketo clanky lebo sa s nich možem niečo naucit!

T.Karel - Profil | Pá 10.2.2012 9:24:32 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

J.Dufek - >> Ahoj Jardo nenech se otrávit řečma . Kdo tě zná tak ví ,že jsi rybář s velkým srdcem a že to co píšeš jsi prožil . Ty stovky hodin strávených za každého počasí u vody jasně mluví o tom že v rybařině není nic zadarmo. Měj se krásně.

milhouse91 - Profil | Čt 9.2.2012 22:40:47

J.Dufek >> nemohu s tebou nic jiného než souhlasit :)

Blumik - Profil | Čt 9.2.2012 20:29:55

J.Dufek >> Přesně tak,moje řeč.

J.Dufek - Profil | Čt 9.2.2012 20:15:52

Blumik >> Dík, tenhle svaz rypáků, který tady rejou do kde čeho a kde koho, ve mě vzbuzuje pouze úsměv.

J.Dufek - Profil | Čt 9.2.2012 20:13:13

Jaroch >> To jsem rád:-).

Blumik - Profil | Čt 9.2.2012 19:34:58 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

J.Dufek >> Pěkny članek,ktery obvzlašť teď v zimě potěši.Fotky byly vysvětleny a překlep opraven.Něco podobneho, jsem zažil u vody i ja na 3 hodinovem rybolovu a proto vim o čem je řeč,ikdyž kapři nebyli žadni obři,ale přesto jsem prožil nadherny den u vody.Přeji Ti dalši uspěchy a doufam ,že se s nama, co tady radi čtou,poděliš s dalšimi přispěvky a nenechaš se otravit a odradit zapornymi ohlasy.(1)

Jaroch - Profil | Čt 9.2.2012 19:25:44 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

J.Dufek >> Děkuji .
Až teď se mi článek líbí a může mi být i inspirací :-)
A ty fotky co se lidem nelíbí neřeš , vždyť je jedno co je tam za fotku . Hlavně v dnešní době , kdy je skoro pod každou fotkou u článku napsaáno : ilustručační foto .
Pro mne je důležitější obsah .

J.Dufek - Profil | Čt 9.2.2012 14:57:22

Jaroch >> Ano máš pravdu, až teď jsem si toho tiskařského šotka všiml. Nechám opravit.

Kolda28 - Profil | Čt 9.2.2012 10:05:35

Hezky clanek, uvital bych mozna vic podrobnejsich informaci o časech lovu, zvolenych nastrahach atd. At ti to hrci !!!!

Jaroch - Profil | Čt 9.2.2012 9:55:48

J.Dufek >> Nechápeš že mně jsou nějaké fotky ukradené ?
To že u článků jsou fotky pouze ilustrační je mi jedno .
Jde mi o obsah článku a to že jsi svou školáckou chybou celý článek poslal do jiné dimenze , než jsi sám původně zamýšlel .

J.Dufek - Profil | Čt 9.2.2012 9:36:05

Jaroch >> J.Dufek - Ÿ Út 7.2.2012 12:44:07
Fotek kaprů k článku jsem dodal daleko víc, takto úspěšné dvouhodinové lovy jsem zažil několikrát a fotky byli dodány správně. Aha, Martin už to za mě osvětlil, dík.

Jaroch - Profil | Čt 9.2.2012 8:13:08

J.Dufek - >>Napíšu to tak jak to cítím já .
Článek jsem si přečetl a měl formu , tudíž byl čitelný , odkud jsou fotky je mi ukradené ,
Ale co mi není jedno , tak to že pochlebovačům poplácáváš po rameni a rozhazuješ jim poděkování ale nejsi schopný opravit tu zásadní chybu !
Ačkoliv jsi byl na ni několikrát upozorněn .

Pedruna - Profil | Čt 9.2.2012 6:27:23

J.Dufek >> Můžu si přečíst diskuzi třeba desetkrát, článek to samé, ale pořád mě na tom se?e, že fotografie v článku nejsou z popisovaného lovu. Proč? To už dnes nikdo neocení fotky s pěti kilovými kapry? Nebo proto, že by se pak psalo, že Jarda Dufek dává na net fotky s malými rybami a Jarda by ho přestal sponzorovat? Jak by to asi vypadalo, kdyby byly v novinách články a reportáže a k tomu fotky z úplně jiné "akce".... To mi nedává smysl. Proto mi podobné články vadí. Když popisuji lov s pětikilovými kapry, měl bych dávat fotografie pětikilových kaprů. Až budu chytat 15ky, tak budu dávat zase je....

Proto v tom vidím pouze reklamu pro ty, kteří se nehoní za rekordy ale za masem a řeknou si: "Hele, vždyť oni na to chytají i menší ryby, honem si to musím jít koupit!"

xpeedee - Profil | Čt 9.2.2012 0:19:08

Sven >> Zdravím, nejdříve bych chtěl říci, že moje prvotní reakce neměla nijak potlačovat tvé právo na svůj názor a na jeho vyjádření! Jen jsem chtěl doplnit tvé vyjádření o můj pohled - stejně jako ty jsi reagoval na článek.....(sakra proč mám problém s tím, že mé reakce jsou brány jako osobní útok....musím zapracovat na formulaci a stylu příspěvků:D)

Jen jsem ti chtěl říct, že to rozhodně není tak jednoznačné, jak píšeš ty - tedy přiznání pytláckých praktik...(stejně tak to není vyvráceno, jak posléze píšeš! Ale já jsem ještě asi dost naivní a tak věřím, že většina lidí to nepochopila jako nabádání k chování, které by bylo v rozporu s RŘ...)

A nakonec, jestli jsi mě tou poslední větou zařadil ke carp grupě, tak ti mohu s klidem v duši říci, že v tomto způsobu lovu opravdu neshledávám ani nejmenší osobní potěšení...

vikicz - Profil | St 8.2.2012 23:15:42 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

......Jardo ,,hezké čtení...super...1*

Hrdobec - Profil | St 8.2.2012 22:28:59

Pedruna >> Nezlob se na mě ale jestli si myslíš že se dá dneska někam přijít k rybníku a jentak si chytit 15ti kilovýho kapra během pár hodin tak jsi blázen.Leda si domyslet i toho prvního a pak bejt slavnej, ale to určitě autor zapotřebí nemá.

bobco - Profil | St 8.2.2012 21:51:46

Pedruna >> Uplne suhlasim.Autor clanku by sa mal nad sebou zamyslet A to ze sa mu taketo nieco darí pravidelne je uz uplna kravina. NA KLAMANIE JE TREBA DVOCH! JEDNEHO CO KLAME A DRUHEHO CO MU TO ZERE.

burgy - Profil | St 8.2.2012 20:42:14 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

J.Dufek - >> super článek, gratulace k tak překrásné vycházce a jen tak dále. Sám už také vyhledávám místa k lovu kde se chytá blízko nepřístupných míst a kde je svatý klid a pohoda, ryby nejsou hloupé a tyto místa také vyhledávají a nám nezbývá než se jim přibližovat zpravidla nepřístupným terénem, někdy si říkám že je to až extrém jaké podmínky podstupujeme jen abychom byli rybám blíže a měli klidný flek bez ruchu ostatních rybářu,kolemdoucích atd. závěrem ještě jednou gratuluji, nad diskuzí co se tady vede mi nezbývá jen kroutit hlavou jaké chytráky zde máme.

Červené karty: malamut