Diskuse k článku: TOKS big four international

Diskuse k článku TOKS big four international

Autor diskuse: vectif - Profil , 29.9.2011

vectif - Profil | Po 31.10.2011 11:20:52

TAV >> ahoj, díky za příspěvek. podle mého je to celé způsobené tím, že celou soutěž řídí daleko v usa za stolem jeden amík, který nemá o evropském způsobu rybolovu moc vědomostí. jsem s ním v kontaktu již delší dobu. na začátku roku budu spouštět projekt, který bude přejímat celou evropskou část toksu. vše je již dohodlé. aby měl projekt řádné parametry, měl by mít své ambassadory v každé zemi, kteří pro něj pracují. já jsem se vydal touto cestou a již nyní mám několik zajímavých lidí, kteří se soutěží a její propagací pomohou. Celý "opravdový" rozjezd soutěže je naplánován na rok 2012. Do celého projektu vstoupí mnoho dalších sponzorů, ceny budou mnohem zajímavější. Budu moc rád, když zůstaneme v kontaktu a každou pomoc určitě ocením. Pokud je to možné, ozvi se mi na mail david@edproduction.cz

TAV - Profil | Po 31.10.2011 0:06:12

vectif >> Víš, já tomu potenciálu osobně moc nevěřím. Sleduji ten projekt dlouhou dobu a opravdu nevím, do jaké míry tomu propagace v médiích (která navíc pravidelně probíhá od začátku soutěže - viz Carpworld) může pomoci. Zatímco ostatní kontinenty docela šlapou a šlapaly už dřív, tak "Eastern Region" je z dlouhodobého hlediska hodně mrtvý. Osobně jsem se naposled aktivně zúčastnil někdy v roce 2009 a moc se toho od té doby nezměnilo, co by mě přimělo znovu vložit úlovky. Sice byli jednu chvíli přihlášení současně třeba Veltkamp s Hoogendijkem, ale žádné fotky buhví proč nikdy nevložili, takže se žádný zajímavý souboj nekonal. Co se týče těch cen, k ideálnímu fungování to má zatím také daleko. Já třeba vyhrál týdenní pobyt na jezeřu v Jihoafrické republice a když jsem ze zdravotních důvodů nebyl schopen jet, nemohl jsem si ani vybrat jinou cenu (dneska už je volný výběr z relativně "většíhoL množství cen, ale kromě 1-2 moc atraktivní nejsou). Ale samozřejmě, vše se dá vychytat, jestli se projekt rozběhne trochu akčněji, rád se znovu aktivně zapojím.

vectif - Profil | St 12.10.2011 12:50:07

ahoj, článek o toksu bohužel vyšel zrovna ve chvíli, kdy se předělávali celé stránky. nyní je spuštěna aktualizivaná verze tak se na www.bigfourcarp.com můžete podívat. Pokud jde o sporné fota, obávám se, že jsme přetiskli váhu v lbs, ta jedna ryba je opravdu sporná. Na druhou stranu jsem si jistý, že celý průběh soutěže je velmi férový. Ke sporným úlovkům se okamžitě ozve někdo z poroty. Článek jsem zde umístil, protože věřím, že má celý projekt velký potenciál. V zahraniční na něj jsou nadšené reakce a v následujích měsících vyjde celá řada článků v předních světových médiích. Mohu zmínit třeba Angling International. Sám jsem celém projektu nabídl svoji pomoc v propagaci v rámci evropského regionu. Když nic jiného, tak je to šance pro kapraře poznat na dálku spoustu zajímavých lidí - kaprařů z celého světa a především, nic vás to nestojí. Díval jsem se, že se nakonec pár lidí z Čech i SK přihlásilo. Doufám, že začnete nahrávat své úlovky. Za sebe mohu slíbit, že v od ledna 2012 se soutěž rozjede opravdu ve světovém měřítku, se skvělými cenami a maximálně férovými pravidly. V současné době nejsou řádně odděleny některé soukromé revíry, se kterými nelze soutěžit. Vítězům se kromě cen dostane i mezinárodního uznání v rámci článků publikovaných v předních světových kaprařských časopisech. Je to určitě zajímavá motivace jak pro jednotlivce, tak pro firmy, které je na výpravy zásobují. Pokud by jste měl kdokoliv jakýkoliv dotaz, můžete mě kontaktovat na mail, který je na konci článku.Řád vám na vše odpovím. Zatím přeji všem hodně úspěchů.

sio - Profil | Út 4.10.2011 19:17:02

Něco pro kapraře. V US jaksi kapry nikdo neloví.
http://siking.wordpress.com/2010/07/10/vanoce-ve-ve​gaci

Aďo - Profil | Pá 30.9.2011 21:31:48

rommi >> rybacku si kazdy vychutnava [po svojom a preto sa tomuto konicku aj tolko ludi venuje.
PS: co ma spolocne z rybackou tyzdnove bivakovanie na brehu jazera, alebo spanie na lehatku?

rommi - Profil | Pá 30.9.2011 11:28:48

Aďo >> nic v zlom, ale co to ma spolocne s rybackou? donaska do bivaku, fotogaleria ryb...rybarina se v prd... obraci....

Aďo - Profil | Pá 30.9.2011 6:35:33

Cloud >> V Anglicku ma kazdy kapor zo sukromaku vlastnu fotogaleriu. Staci si ho odfotit a foto porovnat z jeho najcerstvejsimi fotkami z fotogalerie. Vahu uz nebude tazke urcit, ked kapor je vazeny niekolko krat do mesiaca. :-)
PS: Na sukromakoch funguju aj take veci ako je objednavka jedla az priamo do bivaku, len je potrebne vytocit tel cislo a povedat cislo stanoviska. :-)))

Fishky - Profil | Čt 29.9.2011 15:52:00

Mě se hrozně líbí to titulní foto u článku, to je boží, jinak těm závodům vůbec nerozumím a váhy u ryb mi taky moc nesedí - asi foto vyřazených ze soutěže? :-))

Marula - Profil | Čt 29.9.2011 12:17:26

A to tam závodí v chytání 12 kg kaprů? Bělice! :)

Milhauz - Profil | Čt 29.9.2011 9:16:27

Já teda nevéím ale ryba na čtvrté fotce mi nepřijde jako 9.49 kg ale třeba je to tím že to není předpážko :)

Cloud - Profil | Čt 29.9.2011 8:45:58

Pěkný článek.
Líbí se mi i ta férovost rybářů při závodech v USA.To až se zúčasní pár teamů z ČR tak jasně musí vyhrát. :-)
A jinak obdivuji odbornou komisi,která podle fotek dokáže přehodnotit váhu sporné ryby.
Taková komise by se měla podívat i na některé fotky třeba i zde na MRKu,to by byl pak mazec. :-))