MRK.cz - stále na rybách - ryby a rybaření

MRK.cz - Stále na rybách

candát na grilu s citronovým máslem

Diskuse k rybímu receptu candát na grilu s citronovým máslem

Autor diskuse: KOLIBŘIK ®14.3.2010


CO MÁTE RADĚJI CANDÁTA ČI JÍNÉHO DRAVCE

A)CANDÁTA 70%
B)ŠTIKU 5%
C)OKOUNA 15%
D)SUMCE 10%

Od 26.3.2010 hlasovalo 20 čtenářů.

Nemůžete zapisovat do této diskuse, protože nejste zaregistrován nebo přihlášen.

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

N Rybovrah 1 - ® Pá 10.8.2012 19:30:36
Dobrý recept ale je vhodnější před jakoukoliv úpravou na pánvi, filátka obalit hladkou moukou a před vložením do oleje oklepat. Při pečení se utvoří kůrčička a vše chuťově podstatné zůstane uvnitř. Hlavně ho tam (na pánvi) nesušte moc dlouho stačí mu cca 2 min. z každé strany v závislosti na velikosti (výšce filetu). Věřte mě, candátů jsem sežral víc než kachen.
N migrific - ® Pá 10.8.2012 18:57:23
recepty výborné, no nic, už " jen " chytit toho candáta
N S&F - pescador - ® Pá 10.8.2012 18:31:22
Dělám podobně ale s citronovou nebo pomerančovou omáčkou.
Citronové máslo je ale taky výborné na přelití vařeného candáta ve víně ... Candát je ale prakticky výborný na všechny způsoby.
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 18:25:24
Shafi >> tenhle recept vřele doporučuju
N Shafi - ® Pá 10.8.2012 18:10:54
GRUPA >> On třeba ne, ale mě se sbíhají sliny:)
N GRUPA - ® Pá 10.8.2012 18:07:02
mirmen >>
Člen #23301 nenalezen
On už si to asi nepřečte.
Ať ti to hrrčííí.......
N mirmen - ® Pá 10.8.2012 17:53:53
KOLIBŘIK - >> trochu "osekaný recept " pro rychlou přípravu bez shánění ingrediencí jsem použil nedávno.
- lžice Kotányi, špetka bílého pepře, špetka soli, vše jsem zalil bílým vínem ( 3 dc Chardonei ), protřepal, přilil 3 dc slunečnicového oleje ( olivový jsem neměl ), vše znova protřepal, přidal šťávu z citronu , marinádou potřel podkovy z candáta, 1,5 hodiny v chladničce
- mňam

Díky za inspiraci.
N Slaughter Maniak - ® St 31.3.2010 20:35:46
určitě candát... akčoliv okoun je taky luxusní, ale nedosahuje u nás takových pěkných rozměrů jako candát tudíž je jeho přípraprava složitější....každopádně jakákoliv ryba na gilu je jasnou motivací proč být členem ČRS.....na grilu používám jen sůl, pepř a čerstvý rozmarýn....při podávání samozřejmě citrón....
N WhatWouldGeezesCatch - ® St 31.3.2010 20:33:57 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> bravo, tecu mi sliny
N bart.bm - ® St 31.3.2010 20:31:25 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
Musel jsem hlasovat pro okouna ikdyž candát je co se týče kulinářství jedna z favoritních ryb okoun nad něj přece jen malinko vystupuje o))
N bart.bm - ® Pá 26.3.2010 10:41:43 - SKVĚLÝ ZÁPIS, DĚKUJI!
KOLIBŘIK - >> No kamáráde tak tohle je jiné kafe.Candát už ať v jakékoli úpravě je vynikající.Výběr koření je taky úžasný a slibuje i požitek pro nosík o)) Americké brambory jako příloha je taky dobrá volba.Akorát bych je doplnil při pečení česnekem o))

[ Nejnovější | << Novější | strana 1 ze 1 | Starší >> | Konec ]

[ otázky | všechny ]

Co je nového - všeobecné
Akční nabídky
Všechny slevy a akce
akce, rybareniNash pouzdro 12 ft Double Rod Skin

Za 2.277
Obal na pruty Nash 12ft Double Rod Skin - Inovované pouzdro na dva pruty, které kvalitou předčí všechnu konkurenci. Praktické a kompaktní pouzdro, které pojme dva kompletně sestavené pruty i s podběrákem, vidličkami a dalším příslušenstvím.

akce, rybareniNash Key Cray Cultured Boilies 20mm

Za 324
Speciální boilies vyrobený technologií.Základem těchto neutrálních nástrah je vždy vnitřní neutrálně vyvážená kulička, která v dlouhodobém procesu, který trvá celých 6 dní, je postupně a opakovaně obalována do unikátní tekutiny a prášku, čímž vzniká mimořádně atraktivní vrstva

Oznámení - obecné
Vložit oznámení

Na toto místo můžete sami vložit své oznámení ostatním čtenářům MRKu.

Kalendář akcí - obecné
Seznam závodů
Výsledky závodů
Všechny výsledky
Doporučujeme e-shop
Rubrika E-shopy
Chyť a pusť Chyť a pusť

Obchod Chyť a pusť vám nabízí široký sortiment rybářských potřeb. Vyzkoušejte nás a zařaďte se mezi tisíce spokojených rybářů, kteří si...