gratinovaný kapr s hříbky,čerstvou zeleninou a brambory

Autor diskuse: KOLIBŘIK - Profil , 17.2.2010

retrívr - Profil | Út 25.5.2010 13:01:22

Kolibřík - dík za recepis.Jen podle Tebe ten svůj upravím.Já dělám kapříka velmi jednoduše /tedy venku, doma zase jinak/.Dělám jej staženého v alobalu/také dusím/,naříznu a do dírek máslo-hodně,pak kmín a k tomu ty brambory.Vylepším to o Tvé ingredience, zvláště houby to je moje.

GRUPA - Profil | Út 25.5.2010 12:55:38

KOLIBŘIK >> Přesně tak jak jsi napsal, sto lidí, sto chutí, sto kuchařů, sto svíčkových, sto kaprů, sto receptů...........................:-))

meteor - Profil | Út 25.5.2010 11:44:38

KOLIBŘIK - >> jj, ten recept vypadá dobře - sice možná trošku přeplácaný, ale určitě ho vyzkouším :-) a kdybys (do budoucna?) mohl k receptu přihodit i foto výsledného papání, tak bych se taky nezlobil :-) že by se napapala i očička.

vajo - Profil | Út 25.5.2010 11:39:15

Nikomu se nezavděčíš. Někdo žere ruský vejce, někdo americký brambory, další zase čínský nudle nebo německý buřty, komu se to nelíbí ať si ...............

foxxx - Profil | Út 25.5.2010 11:29:30 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KOLIBŘIK - >> Jak by řekl Zdenek Pohlreich "Kruciprdel,ještě tomu chybí argentina,sejra a kečup":-)
Recept vypadá podle mně dobře a zajímavě...

KOLIBŘIK - Profil | Út 25.5.2010 11:23:58

GRUPA >> Ahoj.Já nerad a nikdy své recepty nikomu nutím a nevnucuji.Za prvé to je nevděčné a staré příslový,,STO LIDÍ STO CHUTÍ,,.tam je ta délka toho gratinování poměrně dobře nastavena k váze ryby a teplotě ve které rybu upravuji.A harmonie a skloubení chuti čerstvých hříbků s paprikami je při délce ůpravy velice zajímavá.Já ti to poslal coby odborníkovi a jsem rád že jsi se vyjádřil jak jsi se vyjádřil.Doporučuji si to vyzkoušet a ohodnotit osobně.V praxi je to o něčem jiném.

Pellon - Profil | Út 25.5.2010 11:19:12

Vypada to velmi zajimave a jde to pouzit i na vetsiho nasadaka, kterych nachytam celkem dost tudiz tento recept nebude dlouho lezet jen na papire ale bude vyzkousen i v praxi.

KOLIBŘIK - Profil | Út 25.5.2010 11:12:42

Lee-Haney >> Dej si panáka at máš lepší náladu.Lítáš tady z jedné diskuse do druhé.A nebo si přečti jak se loví se srkačkami když se ti to tolik zamlouvá a netahej mi nesmysli di diskusi o vaření.

Iwík - Profil | Út 25.5.2010 11:11:58

KOLIBŘIK - >> teda mňam :))
vypadá to pěkně ;)

Lee-Haney - Profil | Út 25.5.2010 11:09:29

KOLIBŘIK >> aby ses měl čemu divit.

KOLIBŘIK - Profil | Út 25.5.2010 11:05:53

Lee-Haney >> A proč nám to píšeš

Lee-Haney - Profil | Út 25.5.2010 11:01:45

vydrák - ® Ne 21.3.2010 18:13:03
Takový blaf jsem tady dlouho neslyšel...

Joe Smoker - ® Ne 21.3.2010 18:36:26
Nechápu proč se obhajuješ kvůli takové blbosti....

GRUPA - Profil | Út 25.5.2010 10:53:39

KOLIBŘIK - >> nejsem sice kritik na slovo vzatý, ale kombinace paprik a hříbků, mi pod rybou příjde jako nepříliš šťastná volba a 2,5-hod na rybu a brambory je taky dost dlouhá doba. Nemůžu ale s určitostí říct, dobré/špatné, protože jsem neochutnal....:-)

Lauri - Profil | St 24.3.2010 7:50:52 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

KOLIBŘIK - >> Recept vypadá výborně, nejspíš si to zkusím udělat, protože jsem při čtení dostal chuť na kapra. jen mi připadá teplota 160°C na na takovou dobu dost vysoká. Když dělám rybu na pánvi, tak ji peču cca 5minut z každé strany. NO nic zkusíme uvidíme, dík za recept.

malamut - Profil | Ne 21.3.2010 18:53:47

vydrák >> ano, od tebe.

vydrák - Profil | Ne 21.3.2010 18:50:47

malamut >> jo,jo.

malamut - Profil | Ne 21.3.2010 18:46:18

Joe Smoker >> + vydrák: nemyslím, že bláboly o C&R a o ochraně kapra patří do diskusí k receptům na úpravu ryb, od toho je tady dost místa jinde, kde se můžete seberealizovat.

vydrák - Profil | Ne 21.3.2010 18:38:12

Joe Smoker >> No jasně.

Joe Smoker - Profil | Ne 21.3.2010 18:36:26 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

vydrák >> Před třením? Copak jsem magor? Dřív než v květnu neberu nic,ani šupinku. Ale to asi každej kdo má v hlavě mozek. P.S. - Pokud jde o moji kapří spotřebu,tak za rok cca 5 kousků,mezi 50 - 55 cm,něco šupík,něco lysák. Všechno neberu,nejsem řezník,jsem kuchař :-))))))).

vydrák - Profil | Ne 21.3.2010 18:31:05

pepa-č >> Abys to věděl,vííš!

pepa-č - Profil | Ne 21.3.2010 18:24:34 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

vydrák >> 18:13:03 a proč nám to říkáš?

vydrák - Profil | Ne 21.3.2010 18:23:00

Joe Smoker >> Ještě že jsi nenapsal pro prvního chyceného.To by jsme Tě ukamenovali.:-)

Joe Smoker - Profil | Ne 21.3.2010 18:18:54 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

No,máš zajištěn můj vděk. Myslím,že jsi mi připravil návod,jak uspořádat velice důstojnou tryznu pro prvního letošního ponechaného kapříka ;-))). Děkuji i jeho jménem :-)).

vydrák - Profil | Ne 21.3.2010 18:13:03

Ryby nejím,ryby pouštím.Jím hovězí a vepřové,taky drůbež a králíky,holoubata a kůzlata,prostě vše,co se na venkově chová.Ale ryby ne,ze zásady ne.

bart.bm - Profil | Ne 21.3.2010 18:07:27 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

Dík za pozvání.Určitě to musí chutnat výborně ale bohužel já kapra moc nejím.Jednou dvakrát do roka si ho dám ale to na grilu a musí to udělat známej a to se pak i olizuju za ušima o))).Sním jakoukoli jinou rybu ale tuhle zrovna nemusím.Není to dáno tím že jsem kaprář ale tím že každý vždycky chtěl odemě rybu ale vykuchanou vyfiletovanou a stáhlou a za mejch mladších let těchto lidí bylo dost jelikož mám velkou rodinu.Takže jsem řek že buď si to udělaj sami nebo nic.A maso z kapra se nevyrovná candátovi,štice nebo okounovi.Co si budem nalhávat.No ale pokud by mi byl naservírován tak bych ho určitě vyzkoušel.

Čendík - Profil | St 17.2.2010 7:34:46 - SKVĚLÝ ZÁPIS!

To bude určitě mňamka - už při čtení se mi sbíhají sliny ! Určitě to vyzkouším. Dík za recept.