Diskuse k článku: Jak nejlépe uvařit kapra nad 70 cm

Autor diskuse: Jan Opatřil - Profil , 3.5.2008

valcha186 - Profil | St 22.2.2012 11:38:39

Hagen24 >> Co jsi udělal pro to aby v tom vašem rybníce bylo více větších kaprů ? Já to dělám tak, že si je vychovám a pak si je tam dám a chodím se na ně dívat. Ty si dáš 1800 Kč a chodíš je masírovat. Jeden kapr 10 kg je 850 Kč,kolik jich koupíš a dáš je tam, pro potěšení druhých ?

Butchi - Profil | St 22.2.2012 11:37:38

Šorfík >>
Přesně tak. Jak ho můžou ti hajzli uvařit a sežrat.

Vždyť se to ani žrát nedá, lepší je s tím hnojit. Mrkve jsou pak o 20% větší.

valcha186 - Profil | St 22.2.2012 11:29:15

Martin M. >> Jan Opatřil - >> Líbí se mi, jak se každý považuje za rybáře, ochránce velkých ryb a při tom přemýšlí, jak by s nimi vyčůral. To je echolot, složitě míchané lektvary, jak jenom toho kapra oblbnout. Co chudáci kapři, což takhle dát jim do vody protirybářská torpeda a každého takového jako rybáře by mohli odstřelit. To by bylo najednou u vody slušných rybářů. Kdo z vás chytá na háčky bez protihrotů, kdo uznává rybu a nedře ji v rukou aby se s ní mohl vyfotit ? Kdo na dírkách seká 50x50 cm aby mohl pohodlně chytat a ryby se po skončení mohly podívat na ten blbý svět. Kdo použije desinfekci po chycení atd. Tak se nepohoršujte nad tím, že někdo velkou rybu sní. Já ji jím také, jikry, mlíčí v těstíčku, zbytek nakořením, nechám odležet a povařím v páře. Lehce, aby šly kosti od masa. Máme děti, není problém s kostmi. Jak je jednouché dát 1800 a pak chcít chytat samé velké ryby. Je to bez starostí. MO mají možnosti si takové ryby koupit, už jsou a nebo si je vychovat. Je třeba si ale tvrdě připlatit. Chtěl bych u vás stát a jenom se dívat, jak uznáváte rybí život. Bez pípáků by bylo chyceno asi prd. Teď se čertěte.

malamut - Profil | St 22.2.2012 10:39:37

Šorfík >> tak ty to máš taky pěkně hozený, si s tím kdyžtak skákni....

Šorfík - Profil | St 22.2.2012 10:33:45

Ten kdo si nedokaže vážit velikoho kapra a ho jenom uvařit a sežrat nejni rybář ale zasranej masař ten nemá z rybářeme nic společneho a jen ostatním dobrým rybářům dělá ostudu to je můj názor nazdar .

jarda 2004 - Profil | Po 30.8.2010 0:20:46

To je komedie kvůli pár řádkům až se člověk nestačí podivovat.

dvorák - Profil | Po 30.8.2010 0:18:25

Co se tu děje,kapr už není ryba k snědku??!!

Sava - Profil | Ne 29.8.2010 23:58:59

Bereš kapry nad 70cm, žereš je a ještě tady chceš radit jak je vařit?? Strč si to do pr.... Už ať je tady K70 a míň lidí jako ty!!!

majki771 - Profil | Pá 15.1.2010 21:40:55

to je hnus

Hagen24 - Profil | Ne 3.1.2010 13:00:48

mame tu rybnik 9ha a v tom sou jen 3 takove ryby nad 70 cm jako sorry ale ten co zere kapry nad 70 je masař preji takovejm aby si jiz 70 kapra nikdy nechytli..!!!! sam osobne bych si od vody neodnesl ani 60ku i kdyz jim rad ryby!!!!

womi - Profil | Čt 24.12.2009 7:04:27

co to je,proboha?! Za tohle by měl někdo dostat elektrický křeslo,taková hovadina!!!

trombonista - Profil | Pá 31.7.2009 11:39:39

skoda citat,nema to hlavu patu,pomaly ani myslienku... :(

Hašlerky - Profil | Út 20.1.2009 11:47:20

Já jsem rád když mi takovej kapr zabere.Ryba byla vrácena vodě jako všechny moje ostatní.

Hašlerky - Profil | Út 20.1.2009 11:44:40

Podle mě by se kapři nad 65 měli pouštět.U některých soukromých revírů už to funguje a doufám že se to ještě zlepší.Jinak nic proti.Je to o lidech a ty jen tak někdo nezmění.

sven - Profil | Ne 16.11.2008 22:36:07

Ale fuj přátelé ! Ne ty písmena, ale ta písmena . Písmeno - rod střední ,vzor město. Oba zpátky do školy !

Velrybář Martin - Profil | Ne 16.11.2008 21:40:35

Vkarel-to je moje věc jestli sedim u počítače nebo se učim do školy.(sám nevim jak se mi povedly
ty velký písmena uprostřed slov, rozhodně to nebylo úmyslně!!)

Vkarel - Profil | Ne 16.11.2008 17:25:27

Velrybář Martin >> Radši se uč do školy, místo toho sezení u počítače. Ty velké písmena uprostřed slov mají nějaký hlubší význam?

Bosanac - Profil | Ne 16.11.2008 17:24:43

mirmen >> Diky za recept a inspiraci , bude se hodit .

Velrybář Martin - Profil | Ne 16.11.2008 17:15:49

pustit!!!brÁt kapra nad 70 ??! ste se asi posra... (masaŘi!)

sliver - Profil | Ne 16.11.2008 16:37:41

Pes má dietu. Kapr je dobrá dieta - pro psa( Ale mi taky chutná).

mirmen - Profil | Ne 16.11.2008 16:32:51

sliver - samolibý vůl >> sliver >> óóó, děkuji za inspiraci , Mistře .. získal jste následovníka

mirmen - Profil | Ne 16.11.2008 16:31:47

boyscout >> hmm, bude mít zdravého psa :-)

sliver - Profil | Ne 16.11.2008 15:42:48

mirmen >> dělal jsem tak okouna, candoša, štiku, pstruha a kapra. Z ryb, které nemají svalové kůstky, dávám filety do půlky sklínky, z ryb s kůstkama porce jaké chceš, taky do půlky sklínky.Přiklopíš víčkem, postavíš do hrnca s vodou ( trochu, jen ať vydrží po dobu varu ) a poprvé si zkus některé sklínky podle sebe ochutit. Šťavnaté jsou všechny ryby dost. Čím míň soli a čehokoli, tím líp. Víčka ne jak okurky , ale volně jako pokličku, vzniklá vlastní pára ty ryby udělá a vlastní šťáva tam zůstává.