Diskuse k článku: Triky a nápady

Diskuse k článku Triky a nápady

Autor diskuse: Martin Maťák - Profil , 5.12.2004

pohodak | St 15.11.2006 15:29:47

ahojte povie mi niekto co to je ta srkacka dakujem nerozumiem tomu napi na POHODAK33 zavinac AZET.SK

Kubbbbas - Profil | Pá 3.11.2006 8:13:11

Také hodnotím 1. Za takové články moc dík.

Martin M. - Profil | Ne 24.7.2005 15:55:00

petrson> Ano, tak jak je na fotce. A dekuji :-)

Petrson - Profil | Ne 24.7.2005 15:50:32

>> MM > skvělé praktické rady; něco takového jsem měl na mysli absencí návodů v diskuzi k otázce Co vám chybí v ryb. časopisech. Po praktickém úspěšném vyzkoušení nelze než se připojit k ostatním se známkou 1. Mám jen otázku - nastražuješ kolínko tak, jak je na fotce - se špičkou háčku venku?

xycht | So 23.7.2005 23:27:41

Dávam taky za 1....u tohohle autora ani jinou známku dát nelze, protože umí

Myšob - Profil | Pá 29.4.2005 13:41:03

Moc pěknej článek, chválím sice pozdě, ale přece. Moc mě potěšil, protože zjišťuju, že jsem nějakej" přehightechovanej" a chytat na kolínko jsem už zapomněl. Ještě že někteří z nás ještě uvažujou. Moc dík!!

Martin M. - Profil | Ne 19.12.2004 22:36:38

Tady je detail spojeni krmitka a obratliku. Fotil jsem to ted na rychlo, tak prosim omluvte, ze na obratliku neni uvazan navazec a dalsi detaily ;-)

Blochin - Profil | Po 13.12.2004 9:23:28

přidal bych se ke Gudaskovi a sebe uvedl jako příklad> například já jsem ty montáže nepochopil. Určitě je to díky tomu že jsem v TSI skóroval velice nízko co se týká prostorové představivosti, ale třeba je nás takových víc. Takže shrnutí: výborný článek, takový pro "labužníky", ale ty nákresy tam prostě chybí.

gajdik - Profil | Pá 10.12.2004 12:05:59

Veľmi zaujmavý článok.Hodnotím 1

Gudaska - Profil | St 8.12.2004 9:27:30

Dávám 1, tak by měly články vypadat. Jedinou připomínku: Podle mého názoru by měla být každá zmiňovaná montáž alespoň zhruba rozkreslena. Článek může číst někdo, kdo si "včera udělal papíry". Většina píšících o montážích podvědomě předpokládá, že čtenář to má až po jejich vylepšení zcela zmáknuté.

Ladys' | Út 7.12.2004 22:09:19

Dávám jednušju za toho žervíka v makaronu:)

Many - Profil | Út 7.12.2004 11:46:16

Hodnotím rovněž 1.Je to o něčem.

Patan - Profil | Út 7.12.2004 4:52:31

Diky za inspiraci, pekny clanek, ktery nelze ohodnotit jinak nez 1.

osprey - Profil | Po 6.12.2004 8:42:13

Pěkný, ohledně federu jsem řešil problémy s krátkými návazci také a vyřešil jsem je zatím teoreticky dvěma dalšími způsoby, ale celý podzim vláčím a tak to čeká na jaro na odzkoušení. Můj první dojem je, že v jednom případě tvá metoda bude lepší, ve druhém přinejmenším daleko rychlejší.
Na kuhyňskou alchymii se pomalu chystám, takže díky za inspiraci.

Robert(původní) - Profil | Po 6.12.2004 9:10:00

Místo marmelády lze přímo použít pektin (to je ta pojivá složka marmelády), a to hlavně v případech, kdy marmeláda není k dispozici (některých supermarketových sr...ček bych se bál) nebo neladí s dalšími chuťovými přísadami. Hodně pektinu je také v nedostatečně zralých jablkách nebo angreštu. Také by stálo za zkoušku místo pektinu použít želatinu.

Kato | Ne 5.12.2004 22:22:25

Tak za 1, pěkný článek, ale mohlo by toho být víc.. :) Díky

whitefish | Ne 5.12.2004 17:16:48

Marťo, výborný článek. Přečetl jsem s velkou chutí. Dívám se na rybařinu podobně jako ty, jen nejsem ještě tak daleko. Díky.

miki | Ne 5.12.2004 16:45:25

MM: Opravdu dobré. Žádné žvatlání kolem, ale jen samé konkrétní informace, podložené vlastní praxí. Kéž by všechny články byly takové. Dávám 1.

xycht - Profil | Ne 5.12.2004 13:50:28

Moc pěkně napsaný - nemůžu dát jinak než 1 :-)