Diskuse k článku: Viděno ze sektoru

Diskuse k článku Viděno ze sektoru

Autor diskuse: Piškotus - Profil , 7.7.2004

Azbest - Profil | Po 21.2.2005 22:05:10

Tak hele osobo.Ode mne máš jedničku a pravda je už jsem to četl kdysi a líbilo se mi to.Ty psát umíš a tenhle druh košatosti na škodu není.Pochvalně Tě poplácávám po rameni:-))

zubáč | St 14.7.2004 12:15:07

Pěkný článek a dobrý návod nejen pro závodníka, ale pro každého feedristu, který je ochotný poučit se i z chyb ostatních, občas také vyběhnu na nějaké "sranda" závody, buď plavačkové nebo feedrové, takže vím, že je to hlavně o atmosféře a napětí.... Občasný adrenalín neuškodí, například takový super cejn na prutu ... Gratuluji ...

rasto | Út 13.7.2004 10:55:51

Pekný článok o love na feeder-pretekoch. Sám som sa ako divák zúčastnil Majstrovstiev sveta v love rýb na udicu - LRU. Bola to super atmosféra.

Tond@ | Ne 11.7.2004 18:12:08

Článek je moc hezky napsaný,takovou tou lidovou češtinou jen bych pro příště vynechal slovo "neb" těch je tam příliš a kazí celkový dojem.

Medeo - Profil | Pá 9.7.2004 15:30:06

Hezky popsané závody. Nenapsal bych to lepe. Závod určitě nebyl pro nazdárky. Kvalita zúčastněných + stav vody v den závodu byly opravdu těžké překážky. Závody opravdu doporučuji vyzkoušet každemu. Ja sám jsem třeba zjistil, že me závodění vůbec nebere a nikdy už me nikdo na závody nedostane. Ruchu a honicky mám v práci dost a na ryby chodím relaxovat, ale zkusenost to byla výborná. Děkuji za lekci :o))

siro | Čt 8.7.2004 16:22:47

Pěkný,piškot.
Slovy klasika "na vojně se mění situace každým okamžikem" a tom že tonto závod byla docela hutná řež není pochyb(svědčí o tom i počet "bezrybek").Největším zvratem proti tréningu bylo místo a aktiv. ryb.Zatímco o trén. šla ryba vyloženě v břehu,o závod již do břehu nenajela:o(
Odchytal jsem jen díky změně taktiky.Co se ale nezměnilo bylo trhání,trhání a zase trhání.
Ke konci 2.kola kdy jsem konečně začal čapat cejny,stejně jako Vencův týmový kol. (měl sekt. vedle mne)pustili vodu a už jsme neudrželi zátěž v požadovaném místě kde ryba šla.
Vencovi i Jirkovi H.ještě jednou gratuluji k pěkným lopatám(Jirkův cejn měl odhadem tak 68cm(neměřen) a 3,18kg).
Ps:s těma vázkama by to chtělo něco udělat,sakra;o)