Soutěž na Ebru 2

Diskuse k rybářskému videu Soutěž na Ebru 2

Autor diskuse: Martin M. - Profil , 24.2.2018
100 nových příspěvků od Vaší poslední návštěvy.

NMartin M. - Profil | St 11.4.2018 0:54:47

Pedro1 >> to mne nutis jit na tenky led, coz mi neni prijemne... to se ti vrati ;-)

Je to zbytecne vyhrocene, ale obecne asi takto - muzes rict, ze se ti to nelibi, aniz bys dane veci rozumnel, to je ok a tam lze pouzit prirovnani, jestli se ti libil film v kine, ikdyz sam neumis nic natocit. Ale pokud chces tvrdit, ze to je blbost, ze ty bys to umel lepe, nebo ze i bez vyzkouseni je jasne, ze to nebude fungovat (apod.), tak prirozene at uz chces nebo ne vaha tveho tvrzeni je primo umerna kreditu, ktery sis do te doby mezi ucastniky diskuse vyslouzil - jak velka autorita v dane problematice pro ne jsi. A nekteri jsou v tomto, rekneme, az prilis sebevedomi, a nebo je jinych autorita jen ciste virtualni a silne podporena anonymitou. A nebo mozna skutecne umi a maji nachytano, ale dobrovolne chteji byt anonymni a nic neukazat - pak ale jejich hlas je roven zacatecnikum a meli by to tak prijmout.

Pavel ma pravdu, ze MRK opustilo mnoho uzitecnych lidi, kteri nechteli tolerovat, ze jejich nazory jsou znevazovany lidmi, kteri se jim v realu nemohou rovnat, ale za klavesnici jsou silnejsi a nebo jen vytrvalejsi. Tohle vydrzi jen nejodolnejsi jedinci a vetsinou jen diky masivni podpore pratel, kteri se za ne v diskusich postavi. Pokud sem prijde i vynijkajici rybar a spravny clovek a neco napise do diskuse, tak se v tom mnozstvi lidi najde vzdy par idiotu, kteri mu budou chtit dokazat, ze je stejne hovno, jako oni, tak at nedela machra. Anonymove budou mit mensi zabrany. Pokud se rozumni uzivatele nepostavi dostatecne rychle na jeho stranu, tak odejde a uz se nevrati. A v tomto nekdy bohuzel "stare zdrave jadro MRKu" selhava, drive se to darilo lepe, dokud lidi jeste hledali spravnaky do sve party. Dnes jsou party tak velke, ze pomyslny nabor je zastaven a novacci si musi poradit sami. Nekteri radeji ani nezacnou psat, kdyz si prectou podobne stvave diskuse, jako je tato.

takze - zruseni anonymity neni mozne, je zbytecne se o tom bavit. Nelze dostatecne snadno odlisit, kdo je a kdo neni anonym, a pro zajmovy web to ani neni nutne. Na MRKu by to melo smysl pouze pro bazar a to jeste jen mezi prodejcem a zakaznikem, ostatni jejich prava jmena videt nemusi.

Ale podle mne primarne Pavlovi nejde o anonyminu, ale ze jeho schopnosti hodnoti nekdo, kdo brani vlastnimu hodnoceni. Je snadne plivat na lidi z balkonu, kdyz vis, ze oni na tebe zpatky nedoplivnou. Ale zkus to udelat, kdyz stojite vedle sebe.

NMartin M. - Profil | Út 27.2.2018 11:26:00

abcdddd >> sorry ale za tyhle kecy si te davam do ignorovanych uzivatelu, cimz ztracis moznost psat do mych diskusi.

Nmascha - Profil | Út 27.2.2018 16:06:47

Strakoš.sumci >> Vydatná diskuze, jen co je pravda...

Tak abych se taky zapojil, i když sám videa vlastně skoro nedělám a o vláčce vim zlomek (myslim si totiž, že nevadí, že mnoho špičkových fotbalových trenérů nikdy nedalo gól, mnoho špičkových filmových recenzentů nenatočilo film a mnoho vynikajících znalců ženského světa nemělo mezi nohama díru...)

Ty videa se mi docela líbily. Docela. Je na nich zajímavá lokalita. Líbí se mi filozofie předvádění lokality a postupů, které příliš neovlivní české revíry. Protagonisti mi nejsou nesympatický. Reklama mne tam neobtěžuje, chápu, že tam musí být a není tam jak pěst na oko. Sám bych si ponálepkovanej dres na ryby nevzal, ale nedráždí mě. A nepřijde mi divný, že to Strakoš před publikací neviděl. To je při filmování normální, že rozhoduje producent, nikoli protagonista.

Co mi tam vadilo - jsou to dva díly, který by se daly střihnout na jeden (a snad bude ještě třetí?). Dlouhý, bez dramaturgie a progresu. Absence dramaturgie je to nejpodstatnější. Nemyslím, že je nutný připravovat podrobný scénáře a jet podle nich. Ale vzít kameru a říct si "Hele, teď pojedem na ryby, něco pochytáme před zapnutou kamerou a něco tam jako budeme povídat, vždyť máme zkušenosti, abysme to nějak zaimprovizovali" to nestačí. To dělá rozdíl mezi dobrým a špatným videem - to dobré má dramaturgii, to špičkové scénář. Tohle to nemělo buď nic, nebo pokud ano, tak moc špatný. Jestli se má někdo z tohohle videa poučit a v něčem zlepšovat, tak je to tohle. Dobrý video mám mít nějakou ucelenou myšlenku, ideálně pointu. Nějakou gradaci, příběh nebo sdělení. Tady to bylo jen video, jak Lojza a Pepa spolu chytaj ryby. A já se ptám, není to málo Antone Pavloviči? :-D
Čus bus, držim palce na další videa!

NPV - Profil | Čt 12.4.2018 17:35:27

A najednou je ticho po pěšině. Ti kdo tam byli a jsou, včetně mě - byl jsem tam dvakrát, asi vědí kde je sever.
Nevím, kolik stojí nástražka na sumce v podobě "místní tresky" (Dyslektik copyright), bo sumce jsme tam nechytali, ale nástražky na tyto "místní tresky" se tehdy, když jsem tam byl se prodávaly dokonce za 1EUR/kus a chytal na ně každej druhej.
A když jme se snažili argumentovat u majitelům kempů ( nebylo to u Strakoše), že tahle všeobecná masařina místních candátů povede k jejich decimaci, tak nám bylo řečeno, že tahle voda je prakticky nevytěžitelná. Což je samozřejmě blbost a úbytky větších candátů tomu jasně napovídají.
Na závěr: když jsem tam dvakrát viděl, co se tam děje tak mě tam už nikdo neuvidí.

Nsupinna - Profil | Po 26.2.2018 21:24:02

abcdddd >> No tak se zeptám i bez tvýho svolení.
Nechcej jít už do hajzlu?

Nmartcv - Profil | Po 26.2.2018 20:59:58

abcdddd >> ty musíš mít neskutečný komplex, se dívím, že můžeš sám se sebou vůbec žít

NIllex lover - Profil | Ne 25.2.2018 11:38:21

Strakoš.sumci >> Jééžiši a co čekáš? Samou pochvalu? Vždyť jen stojíte na loďce, škubete prutem, navíjíte a očividně pohrdáte vším co chytíte... radost z úlovku už ani nepředstíráte (ale tomu se v té rybí kaši půlmetrových candátků ani moc nedivím) ... všichni víme že to je reklamní video určené pouze k tomu aby přijeli další ''těžaři'' a naplnily bedny. Promiň mi to ale to video je vážně hrozné...

NPV - Profil | Pá 13.4.2018 10:54:11

Strakoš.sumci >> na rozdíl od tohoto, jak píšeš neználka, tyto zkušenosti mám. Na můj post ohledně toho, že se tam chytá běžně na živé ryby což je tam zakázáno (nepíšu úmyslně rybičky, protože se tak děje i v případě lovu sumců na candáty, což rozhodně rybičky nejsou). Zatím jenom čtu samý kecy okolo jako např. kolik se tam uloví velkých candátů atd. jsem zatím nedostal jasnou odpověď. Nezlob se na mě, ale Tvoje odpovědi s fotkama celkem velkých candátů mi připadají jako odpovědi nějakého politika. Přesně v intencích vtipu: jak se pozná dobrý politik? Tak, že tě pošle do prde*le takovým způsobem, že se tam budeš dokonce i těšit...

NPedro1 - Profil | St 11.4.2018 12:43:52

Martin M. >> Dík za názor.

EDIT:Jen pro lepší pochopení,co jsem měl konkrétně na mysli.Přečti si Strakošuv příspěvek v čase
St 11.4.2018 11:44:14
Prostě jsem přesvědčen,je to tak,hotové vyřízené,já to prostě vím - přitom blbost jako břeh (copy Mildas).
Když mu teď bude oponovat kdokoliv bez komplet vyplněné karty,hromady fotek,bla,bla,bla,...,napíše že to tak není neboť dotyčný nedokázal (fotkama a vyplněnou kartou),že tomu rozumí a může na to mít svůj názor.
Stejně jako když si v hospodě přisedneš k někomu ke stolu,začneš se bavit o tom že země je placatá,vedle sedíci chlap podotkne že je kulatá a Ty mu vpálíš,že jestli nemá svoje vlastní fotky z vesmíru,nebudeš se s ním bavit,protože tomu nerozumí - neprokázal těma fotkama že to viděl.

Je to stejný jako když sem napíšu,že Strakoš je hovno vláčkař,neboť za 15 let na Rebru nebyl schopen chytnout candáta přes 80 cm.A tyhle chcípáky které tam chytá tam nachytá i moje bába s jednou rukou.
A klidně můžu argumentovat tím,že jsem od Strakoše neviděl fotku jediného slušného dravce z ČR svazovky (ten jeho pronajatý soukromák se mezi svazovky nepočítá).

NVladoBa - Profil | St 11.4.2018 11:03:44

Martin M. >> Martin, na tvojich videach a praci tu na mrku som odchovany, to ako vystupujes na verejnosti vo mne vzbudzuje respekt a uctu. Musim ale povedat, ze tato diskusia vypada ako disputa niekde v pohostinstve 3. cenocej skupiny a je to pokial chapem spravne kompetencie sefredaktora aj tvoja zasluha. A rad si to s tebou vydiskutujem tu verejne alebo aj formou sukromnych sprav. V mnohom co si uviedol v poslednom pripevku mas pravdu, myslis ale ze reakcie a prezentacia pana strakosa su tym liekom a navodom ako robit veci lepsie? Ved otvorene provokuje a to casto sposobom dost nevyberanym. Reakcie a pritomnost blbcov ako nietorych beznych uzivatelov mrku som schopny vytesnit, nie vsak ak su to priamo akteri mrku. Sam tu hodim stale menej co sam pre seba vyhodnocujem ako skodu. Na teraz by som len tolko. Nech sa dari.

NFRANK71 - Profil | Út 10.4.2018 19:24:17

Strakoš.sumci >> nejsem kritik, ale zajímalo by mě koho myslíš těmi, ,,co v rybařině něco dokázali,,. Jmenuj jen ty co jedou dle pravidel, ty polopytláci mě nezajímají. Děkuji.

NStrakoš.sumci - Profil | Pá 6.4.2018 19:43:28

Straspytlik69 >> Myslim ze jiz neni moc lidicek kteri by se zde chteli nechat urazet a zesmesnovat: -(.MM neco v tomto smyslu napsal i v diskuzi. Malo kdo je ochoten neco natocit! Myslim, ze nekolik malo rejpalu je pricinou toho, ze videi je mene:-(((( Zamysleme se! Kdyz nekdo dela neco spatne, tak by melo dojit k rade k ne k zesmesnovani spineni a urazkam!! Za dalsi jsem presvedceny o tom ze kritizovat by meli ti co nam tady ukazali ze maji sve zkusenosti z danou rybolovnou technikou atd. Asi dostanu zase sodu:-(. Ale co uz:-(.

Nkubsta - Profil | Po 26.2.2018 21:32:00

abcdddd >> ted se nechci nijak zastavat strakoše, jsou to vaše žabomyší války, ale kurva baví tě to furt rejt ? Nevim kolikátý ebrovideo to je, ale snad pod každym na tuhle vaši debatu dojde... mysli si svoje xkrat si to už napsal.... tak se na to vykašlete...

NMartin M. - Profil | Ne 25.2.2018 11:07:35

MISO* >> pokud bude s kym, protoze odhodlani vsech pristich dobrovolniku klesne k nule.

Nekdy bych fakt strasne rad vedel, co kdo v zivote delate za biznis, a mohl se k tomu take verejne v diskusi svobodne vyjadrit, jestli vam jde o muj pozitek z vasi cinnosti nebo o prachy.

NMISO* - Profil | Ne 25.2.2018 10:23:35

"je to vokoun? Jó, vypada to na vokouna, kope jak vokoun. Á...je to candát!...koncime, musime si dát tocený, klientum nakrmit a vyvezt pruty"...

dpc zozente si niekoho kto o toceni filmov nieco vie. je to jak ti dvaja v tych presivakoch co tu bolo video, Simčo & Co., hned som si na to spomenul ;-)))
pomohlo by aj keby tocil len hrouzek, strakos mu to kazi ;-))) sorry.

uff ale som zly ;-))) ani kartu nemam.

NStrakoš.sumci - Profil | Ne 25.2.2018 8:26:07

venybit >> Vitaj. Myslim ze jsem v nekterem predchozim videu upozornoval na to ze vlacku nechceme tocit v CR a to z duvodu na ktere tady poukazujes. Natacime ve Spanelsku kde se drave rybe dari lepe nez kaprikum plotickam atd...Ja osobne jsem ale presvedceny ze ve vetsine svazovych vod v CR je malo dravcu ne na zaklade vlackaru ale spise na zaklade toho ze organizace hospodarici na techto vodach drave ryby vysazuji v minimalnich poctech. Hlavnim duvodem je nakupni cena. Tak ze se ve velkem sazi kapr aby byly uspokojeny pupky radovych clenu organizace. Ze par reviru kde hospodari srdcari se ale jeste najde.

Nc.13 - Profil | So 24.2.2018 21:51:47

venybit >> Co je to kaprove pásmo? To přesně vystihuje princip i důvod tvoji odpovědi (to pásmo je cejnové), prostě kaprar, který se zasije na týden do bivaku a všichni ostatní mu vadí případě jim závidí.
Ano jsou mezi námi hovada, ale ty jsou mezi kaprari, vlackari, sumcarina atd. Soudit to podle pár jedinců, tak konkrétně kaprari by měli od vody vypadnout jako první..... ale to jsme trochu odbočili.
Proč porovnávás Ebro a Labe, to je úplně něco jiného! Byls tam někdy,ze tomu tak rozumíš?

NPedro1 - Profil | Čt 12.4.2018 21:40:23

Ja fakt nevim,jestli se mi to zda.Fotka vychrtle 75,info ze se na vode o rozloze XY tisic ha pochyta kazdy rok dost candatu nad 80 cm,dale ze se za dobu kempu chytla jedna ryba 90 cm,pak info ze rybu 97 cm tam nekdo chytnul na rybu,která je zakázána a nakonec info,ze se Strakosoj slušní candati 15 let vyhýbají.
Takhle vypada peklo.
Za deset let tam budou candati do 50 cm a bude se brecet,ode jsou Ti větší.

Ani nevim proc to pisu,nemám vyplnenou kartu,fotek malo,hovno tomu ruzumim.

A odpověď na otazku ohledně pytlaceni (lovu na rybu) žádná.Jaké překvapení.

NExPr3v1t - Profil | Čt 12.4.2018 18:41:46

Strakoš.sumci >> abys tedy nemel pocit, ze te sidim, ja tu kritiku rozvedu. Ja spatruju v rybarine kouzelnou nadheru, prirodu, vsemozne druhy kras, ranni romantiku, dobrodruzne pribehy a tak dale...a to je to co mi v tom vid9eu chybi stejne jako u pornofilmu...kamera, strih, to nehodnotim, to sam rozhodne lip nezmaknu, ale obsahove to je proste jen a pouze pro urcitou skupinu, ktera resi jak a cim je lepsi mlatit o dno a chichota se tak trosku nevtipnejm forum...ma to asi takovej poetickej rozmer jako maji dvanactileti chlapci...lepsi?

NExPr3v1t - Profil | Čt 12.4.2018 17:54:44

Strakoš.sumci >> to skoro vypada, ze nemas rad nazory ostatnich...takhle nasrat jsem te nechtel, jen jsem napsal, co si myslim...pokud se te to dotklo, muzes se klidne vyjadrit i jinak nez fotem karty, ale to necham na tobe, me mas za vola a pritom jak to davas najevo ho ze sebe delas tez...tak ja zase jdu...a moc jsi me nepochopil, je to jeden z duvodu proc nedavam cislo, adresu a jmenu kazdymu vemenu, ktery nechape nadsazku...

NPedro1 - Profil | Út 10.4.2018 22:11:03

Martin M. >> Hele ja Te na jednu stranu chápu,ale když se třikrát nadechnes,fakt mas pocit že to co tady Strakos předvádí je v pohodě?Vyplněna karta,když jsi nenatocil nemůžeš kritizovat,výborní rybáři co sem napíšou,......,jsem přesvědčen o tom,ze to jenom nechceš vidět,nemas fotky,nechytas,nemáš v kartě jmeno,nejsi,........
Tohle je fakt dohnany do strašného extrému z jeho strany.

NPedro1 - Profil | Út 10.4.2018 13:06:38

Klepi >> Trojka bude jenom pro Ty kteří tady chválí,mají vyplněnou komplet kartu včetně čísla sociálního pojištění,alespoň několik desítek fotek ryb na MRkoprofilu a potvrzení z národního výboru,že rozumí vláčce.

NStrakoš.sumci - Profil | Ne 8.4.2018 12:49:45

Me nejmenovani nenaserou:-) ja uz jsem u vody a beruuu:-)

Npoldeci - Profil | Ne 8.4.2018 10:58:27

MISO* >> on je presvedčením narcis,nikdy to nepochopí

NMISO* - Profil | Ne 8.4.2018 10:43:15

Strakoš.sumci >> uz som sa ti to tu minule snazil vysvetlit ale asi si to nepobral. Na to, aby si o niecom vyslovil svoj nazor, aj velmi kriticky, nemusis byt expert v predmetnej oblasti. Kolko si videl zlych akcnych filmov, komedii, cital debilnych knih a clankov, videl priserne umelecke diela? na to, aby si povedal, ze je to kokotina, ze sa ti to nepaci a toto a tamto je na tom zle nemusis byt filmovy reziser, mat natocene filmy, spisovatel a mat napisane knihy ani maliar a mat svoje obrazy. Kapiš??
ja mam naopak dojem, ze ty utocis na kazdeho, kto ti napise kriticky nazor.

NMB - Profil | Ne 8.4.2018 10:17:03

Martin M. >> nemyslím si že je to amatérsky natočené nebo sestříhané....ale když jdeš točit video ty tak už víš co chceš říct, natočit, zdůraznit atd...máš scénář , máš naplánované co a jak...máš zkušenosti a hlavě na to máš čas.......tady to jak už strakoš říkal byla tak trochu hurá akce....ale žádný učený z nebe nespadl a za pár roků bude strakoš hérečka aj se scénářem :)

NPedro1 - Profil | Út 27.3.2018 17:21:23

Pepa z depa >> Zeptá se autora videa,jestli se mu bude líbit.Když autor řekne že ano,musí se líbit.Kritika není na místě,když se mělo líbit.

NHrouzek - Profil | St 28.2.2018 18:26:01

candoši na granulách....:-) na fotkách nebudou vypadat nemocně Dalasu... Čím vypašenější, tím zdravější, podobně jako u kapra... to bude radosti, jen co s vláčáky?

NMISO* - Profil | Út 27.2.2018 9:10:21

Strakoš.sumci >> v niecom mas pravdu, v niecom sa mylis. suhlasim, ze urazat a pisat ako kokot je nepekne a hlupe. Ale nesuhlasim s tym, ze kritizovat moze len ten, co v danej oblasti nieco vyznamne dokazal a pod. Urcite si cital nejake hlupe knihy, videl zle filmy alebo uplne presrany futbalovy zapas alebo iny sportovy vykon, pripadne nejaky politicky akt. A nadaval si jak pohan a mudroval a kritizoval. Robime to vsetci. A pritom si nikdy ziadnu knihu nenapisal, film nenatocil, futbal hrat nevies lepsie ako reprezentant a politike nerozumies. Je to prirodzena vlastnost. To, ze kritizuju anonymni mudrlanti musis brat ako fakt a zbytocne sa nad tym nerozculovat, to je proste virtualny svet a jeho uskalia. Odpovedat na to nema zmysel, ak to nepovazujes za nutne, len prilievas ohen do ohna a davas oponentovi nahravky na dalsie smece. Z kritiky si zober to, co ta moze posunut a na ostatne sa vyser.
Prezentovat videa verejne je velky risk. A nie kazdy to zvladne. Ak pustis video do sveta a potom napises, ze si ho vlastne ani predtym nevidel, je hlupe, sorry. Nie kazdy dokaze napisat knihu alebo spravit dobre video. Na to nestaci mat kameru. Dnes si kazdy mysli, ze staci kupit kameru a moze tocit filmy a videa. Omyl. Na to treba mat aj talent, schopnost vystupovat na obraze a nevyzerat pri tom trapne, video by malo byt dopredu dobre pripravene, mat dany "scenar" a ostatne veci co k tomu patria. Nestaci len hocico natocit a zostrihat. Potom to dopadne ako vase videa a kopec ostatnych podobnych, ktorych su dnes na internete tisice. Nie kazdy je herec, moze byt pritom super rybar. A Vam prave tieto veci vo videach uplne chybaju. Da sa to naucit, ale chce to cas, schopnost sa ucit a dobru volu. A aj tak sa to kazdemu nepodari...

NMartin M. - Profil | Po 26.2.2018 23:10:52

Pedro1 >> ja tomu moc nerozumim, proc tohle lidi delaji. Kdyz jsem pred lety natocil par videi o kaprarine, prestoze nejsem kaprar a znam mozna tak 10% z toho vseho, tak mi to snad nikdo o hubu neomlatil - a urcite to nebylo odborne lepsi nez tento film. Pokud by to stejne dnes natocil nekdo neznamej, tak to zde neuveritelne schyta. Publikum je narocne a touha ukazat hvezde, ze neni zadna hvezda, je asi moc silna - obzvlaste pokud jsi s akterem mel sporu uz pred videem.

Jinak jestli nekomu vadi, ze video natacime s komercnim partnerem, tak at si zapamatuje, ze vsechna videa na MRKu jsou nejakym zpusobem reklamni. Minimalne si v nich delame brandbuilding znacek MRK.cz a MM :)

NPedro1 - Profil | Po 26.2.2018 22:25:30

Martin M. >> Vidíš?Psal jsem Ti to prvně před XY lety.At se vykasles na videa o vlacce,ze to nestojí za nic a soudný člověk si akorát tuka na čelo.A pak jsem Ti to psal skoro u každého dalsiho.
Přitom ostatni videa jsou ve většině případů fajn,protože to dělá někdo,kdo o tom něco vi.

Nechces udelat taky muskarske,at je pres zimu pořádně veselo?:-)

NPolčis - Profil | Po 26.2.2018 21:33:22

abcdddd >> Udělal si ze sebe debila,toť můj názor.
Měj se:-)

NStrakoš.sumci - Profil | Po 26.2.2018 21:19:58

Opet nejde nereagovat! Vazeni citatele. Candat je na Ebru ryba ktera nema zakonem urcenou zadnou miru. Tak jako u nas napriklad plotice. Ve chvili kdy sedi plavackar u vody chyta plotku za plotkou byt i ve velikosti okolo 10 cm je to v poradku! Ale kdyz na Ebru vlacime candaty kterych tam je vic nez plotic jsme vtu chvili hovada :-))) vsichni zvas co v zivote pochytali candaty z vetsi hloubky vite ze hranicni hlouka kdy candatum muzete ublizit vytazenim k hladine je cca 15 metru a vice. Pak muze dojit k tomu ze candat vyvrhne mechyr a pri pusteni se nemuze potopit. Coz se ani jedne rybe v nasem videu nestalo. Zaberu pustenych candatu a otevrene tlamky myslim bylo vic nez dost.

NPolčis - Profil | Po 26.2.2018 21:09:56

Tu se to rozjelo😂😂abecedo nic proti,ale už musím...skoro v každé diskuzi se snažíš ukázat velikost svého žaludu a bez přínosu jen jebeš a následně napadáš:-)))
Tím nechci říct,že neumíš chytat,že některé tvé názory nejsou správné...

Nmartcv - Profil | Po 26.2.2018 20:56:54

abcdddd >> věděl jsem, už podle věčných reakcí nejen na mě,že jsi kkt...ale že až takovej

NStrakoš.sumci - Profil | Po 26.2.2018 20:14:36

abcdddd >> Naposledy ti pisi! Naprosto myslim vazne co jsem napsal! Rukama a kempem mi prosly hromady klientu a kazdy kdo me zna osobne a muze to byt i muj konkurent vi ze ja do vetru neplacam! Co reknu za tim si stojim! Za dalsi - nevidim jediny duvod se schazet s nekym o kom ani nevim jake je jeho jmeno! Kdyz u budu v Blave na Dunaji na rybach, tak urcite nebudu ztracet cas tim ze bych si nekde daval s nekym schuzku. Ty me tady neustale verejne urazis! Pritom nemas koule se verejne ukazat:-(! Urcite nebylo v mem zajmu aby jsi jezdil do Prahy za mnou! Jen jsem podotknul, kde me ty a tobe podobni muzete najit v pripade ze by jste meli v umyslu veletrh navstivit! Vsimnul jsem si v jedne z diskuzi ze se navazis i do Dalase:-(((. Je az neuveritelne kde se v tobe bere takova drzost!!! Az zazijes byt jen 10 % z rybariny co tento srdcar tak pak si poustej pusu na spacir. Dokud nebudu znat tvou totoznost a nedolozis priste vyvraceni mych nazoru vlastni zkusenosti, neni v mem zajmu s tebou ztracet cas!!! Strakoš.

NP!F - Profil | Ne 25.2.2018 0:07:55

venybit >> na riešenie komplexov z vlastnej neschopnosti sú lepšie prostriedky ako mrk. Píšeš také pičoviny, že to nič iné byť nemôže. Teda okrem psychotropnych drog...

NGTdpcfix - Profil | So 24.2.2018 22:36:22

Jako ja ne ze by chtel bych hnusnej a nebo rypal ale nejak jsem nepochopil o cem to video je:(
pri takovem poctu a hojnosti ryb by nebylo by lepsi trosku zkusit rybu selectovat?
dyt toto nemuze nikoho bavit nebo jo?
jinak natoceny to je hezky coz vo to.

Nvenybit - Profil | So 24.2.2018 20:12:11

A pak se diví že nikde nejsou dravci, copak mají při tom počtu rybářů a kvalitě vláčecího vybavení nějakou šanci? Kolik jich nepřežije tento masakr? Sladkovodní dravec opravdu není ryba vhodná pro sportovní rybolov. Snad to všem těm vláčkařům jednou dojde , že dravci nejsou pro zábavu. Nevydrží to. A dokud si je bude moci každý odnášet po dvou deně u nás, tak tu nikdy žádnej nebude. Vláčkařů jsou tisíce, a s dnešním vybavením bez ukovku od vody nejdou, je to jen otázka času ,ale něco chytí pokaždé. Protože dravci nemají proti dnešní moderní vláčce sebemenší šanci. Dravci by se měli lovit jen v případě ,že si ho chci odnést, ne pro zábavu. A počet kusů k ponechání by měl být omezen.

NPedro1 - Profil | Po 16.4.2018 21:07:54

poldeci >> Tak ten tydlifon za tisíc éček potvrdil Tve podezření.

NStrakoš.sumci - Profil | Pá 13.4.2018 10:26:37

Je super jak člověk který má nulovou zkušenost s lokalitou Ebra, zde píše moudra na základě toho, že loví ryby úspěšně několik let na našich vodách. Já bych nikdy nehlásal o revíru svůj názor, pokud sním nemám vlastní zkušenost!!!! Všichni víte, že candoš 70 cm plus není na horní přehradě nějaká mega vzácnost. Kde jinde má našinec možnost si tak to zarybařit????

NDalas - Profil | Pá 13.4.2018 9:34:19

Knapík >> Myslím, že si ani neumíme nikdo představit, kolik tun ceček tam musí denně požrat ta armáda sumců. Přehrady jsou hluboké, členité, plné ukrytů, kde se rybář háčkem vůbec nedostane, hektary prastarých zatopených olivovníků, borovic, jsem přesvědčený, ža stále tam musí být megacečka, jen je nikdo nechytne, nebo jen náhodou. Ale moje myslet znamená houno vědět, pravda je , že ted se chytají nějak menší, za rok to může byt jinak. Dokud byl Pepa Hupák na spodní , tak si dojel na ty svoje dvě, tři 80 ky, někdy 90 ku, kdy se mu zachtělo a nikdy nefňukal, že by nebyly, nebo že by byli čím dál menší. Ted před měsícem tam mraky lidí totálně vyhořelo, nechytalo se skoro nic, ale to je taky dobře, to k tomu patří. Že tam jezdí čím dál víc lidí vyloženě filetovat všecko, co se pověsí, se mi taky nelíbí, ale co nadělám, pořád si myslím, že to je zlomek, co zbaští sumci. Ten candoš na fotce je fakt škaredý,hubený ,za to snad strakoš nemože, no kdyby to byla baba, tak je akorát, nemože byt všecko tlustý))

NStrakoš.sumci - Profil | Čt 12.4.2018 20:18:44

Martin M. >> Marti myslím, že oba víme, že na Ebru je candátů solidnějších velikostí hodně. Je pravdou, že nám se je pochytat na vláčku při natáčení nepodařilo. Není to tak dávno, co jsem v nějaké diskuzi vložil i vcelku dost fotek candátů z loňské sezóny které jsem měl v telefonu. Je také pravdou, že candáti na Ebru nejsou takový pupkáči jako na některých revírech v Č.R. I když čas od času se chytne i na vejšku solidní ryba. Sám jsi to i u nás zažil a vím, že přívlač není zrovna tvá oblíbená disciplína, ale jsem si jist, že rybačka to nebyla vůbec špatná:-) Přikládám fotečku kterou mi poslala Kačka od Hrouzka dnes ráno. Fotka nic moc, ale je vidět, že candát nemá určitě 65 cm:-))))
Všichni tady ví, že na Ebro by nejezdila taková kvanta lidí kdyby se tam chytali pouze malincí candošci. Jen asi není o čem plkat :-(. Respektuji i názor člověka který tu psal, že byl z Ebru zklamaný, že už tam nepojede atd. Já bych na Lipno už taky nikdy nejel:-). Jsem zvaný na všechny možné revíry v Evropě a stejně nikam nejedu. Každému se líbí někde jinde. Seděl jsem před pár dny na rybách se stréčkem Dalasem. Popisoval mi Pád jako svoji srdcovku, že to tam má moc rád atd. Já tam nikdy nebyl a jsem si jist, že s největší pravděpodobností, tam ani nikdy nepojedu. Stejně jako do Švédska na štiky a tak bych mohl pokračovat. Každý má své oblíbené vody a revíry. Jen mě trošku zaráží tvrzení od lidí kteří na Ebru nikdy nebyly, že tam jsou jen candátí prťata. Paaaa

NStrakoš.sumci - Profil | Čt 12.4.2018 19:54:48

ExPr3v1t >> Ale to přece není pravda:-) Mě názory druhých vůbec nevadí. Jen očekávám, když se mnou chce někdo vést diskuzi, tak chci vědět povětšinou s kým mám tu čest. Například u Miša mi ani nevadí, že nemá vyplněnou kartu. Tento pisatel mě v mnoha věcech poradil co dělat jinak. I když sním hodně nesouhlasím jsou věci v kterých má pravdu. MB se neschovává veřejně mi napíše co dělám špatně a beru si z toho co potřebuji změnit do budoucna. O tobě nevím nic na tvé kartě jsem se ničeho nedočetl a tak můj postoj k tvé osobě je jednoznačný. Nechci s tebou diskutovat. Myslím, že to je pouze na mě s kým si tu budu psát a s kým ne.

NMartin M. - Profil | St 11.4.2018 21:48:19

LosPafkos >> a tebe?

NMB - Profil | St 11.4.2018 13:07:23

Strakoš.sumci >> ahoj,
taky ve sto procentech tu ruku nenamočím i když na to myslím a snažím se to dělat ....

ale je rozdíl když to udělám u vody kde mě nikdo neviděl.....nikomu neukazuju své ,,pochybení,, nejdu tím nikomu za vzor atd.....jen já si pak můžu vynadat........ a je rozdíl když to ukážu ve video které sleduje tisíce lidí...

taky nejedu vždy přes vesnici 50km ale vždy budu říkat že člověk co si to porušení ještě natočí a zveřejní je ,,doplň si sám,,

jako Hrouzek když točil video o přívlači....a vesele háže wobler s trojhákama bez lanka.....ale pak točí video o sumcích a i když se to stane jednou za X let tak všechno používejte na 100kg sumce...co kdyby přece....

jak jsem psal kdo nic nedělá nic nepokazí a je fakt že i při běžné komunikaci přes písmenka vzniká mrtě nedorozumění a když se jedná o ,,kritiku,, tak to je ještě horší

NPedro1 - Profil | Út 10.4.2018 22:17:10

Martin M. >> A jeste jedna věc.Jak se tady píše,ze sem lidi radši nechodi,nebo nepisi,protože je tady furt nekdo negativni,....,kdyz se pak bavim.v realu s lidma,tak mi řeknou,ze na MRK nepisou protože takovy sracky nema smysl komentovat a hádat se,nehodnotí nesmysly v ML,nepisou negativni reakce protože jim to prijde jako hazeni hrachu na zeď,prostě na to nemají naturu.Takže misto toho aby byl Strakos rád za věcnou kritiku,kope kolem sebe.Ti lidé kteří sem tu kritiku napisou,tem by měl poděkovat.Protože pak jsou stovky/tisice lidí,co si řeknou "kunda" a nikde to nijak nekomentuji.

Ndoktor multiplikator - Profil | Út 10.4.2018 22:10:41

Strakoš.sumci >>Nemusim vsetci co nemame vypisane karty a vieme o co go :))

Premna sa tu rochnite s potlapkavacmi po rameni ked to potrebujes :) v konecnom dosledku prd platne.

Miso ti poradil ist do sukromneho vlakna, ale to by si si tu nemohol verejne robit reklamu, ze ?

A este daj tu obohratu pesnicku o tom ako ti zavidime a tak dale :))

Npoldeci - Profil | Út 10.4.2018 19:42:59

FRANK71 >> ho pochop kym nenatočíš video,nenapíšeš knihu ,nezoderieš tri foťáky na fotkach tak si mimo,nikdy si nič nedokázal....a samozrejme vyplnenu kartu,ak by mrk nevymyslel tento nezmyselny dotazník tak by si to mal o niečo lahšie,možno by stačilo chodiť 2xročne na r.vystavy a hneď si z party tých skusenejších😀

NBachy - Profil | Út 10.4.2018 19:36:56

Strakoš.sumci >> A zohledňuješ nějak i vliv času? Ono jako chytit v ČR např. 5 candátů za 200 docházek není to samé, jako je chytit za 10 vycházek.
Pak je ještě dost rozdíl, jestli někdo chytá pro relax nebo "táhne na bránu".
No a samo ještě vliv revíru, protože není revír, jako revír.
Atd. :-)

NStrakoš.sumci - Profil | Út 10.4.2018 19:18:47

doktor multiplikator >>U nás, když se někdo nazývá, jak ty píšeš ritolizec:-)
Tak to znamená, že daná osoba leze někomu do řiti. Žádám tě tedy!!! Ukaž mi, ty mou osobu urážející schovanej zbabělče, komu jsem tady kdy lezl do řiti???
To je přesný příklad toho, co mě tady na vás, tak strašně štve. Schováváte se za to, že diskuze je tu volná a, že si tady každý může psát co chce. S tím já nikdy souhlasit nebudu. Vaše příspěvky vedou neustále a pouze k tomu, že rybáři ať začínající nebo pokročilí do diskuzí převážně z obav ponížení a zesměšnění nevstupují a to z důvodu vašeho chování. Znám velké množství špičkových rybářů, kteří by byli pro tento web na rozdíl od lidí jako jsi ty velkým přínosem. Jenže ti tady nejsou ani zaregistrovaní, nebo sem vůbec nechodí. Nevadí mi když mi někdo napíše, že to či ono dělám špatně, naslouchám kritice rád. Je to důvod k zamyšlení a k dalšímu rozvoji. Jen očekávám kritiku právě v rybařině od lidí, kteří v daném odvětví něčeho dosáhli. Mají patřičné zkušenosti a s tím spojené výsledky. Na místo toho, aby mě tady uráželi osoby, které se schovávají za možnost anonimní veřejné diskuze!!!

NMISO* - Profil | Út 10.4.2018 18:59:13

Strakoš.sumci >> ok, uz ta nebudem obtazovat. Ignor je moja nocna mora ;-)

Ndoktor multiplikator - Profil | Út 10.4.2018 18:32:08

Strakoš.sumci >> fakt neuveritelne aky obmedzeny ritolezec si :))))

NMISO* - Profil | Út 10.4.2018 18:00:18

Strakoš.sumci >> zase...aspon je chalan srandista. Keby to bol kkt, tak si do karty vymysli meno, napise rozpravky a da nakradnute fotky. Potom by si si ho asi vazil...a on by ta krasne natahoval. Zistovat o niekom nieco z karty je hlupost. Ved tam nie je ziadna autentifikacia. Toto je verejne forum a nie uzatvorena skupina vyvolenych. Uroven je rovnaka ako u hociakeho verejneho fora kam moze prispievat kazdy debil. Uz to pochop. Svojimi reakciami im len nahravas na dalsie smece. Ak ta to vytaca, sprav si privatne vlakno a pozvi tam len preverenych ludi. A mas pokoj. Myslim to v dobrom. Aj ja pisem do niekolkych privatnych vlakien tu na mrku kde viem s kym sa bavim a taketo nieco ma nemoze vytocit. Pa. Miso.

NExPr3v1t - Profil | Út 10.4.2018 13:36:25

Tak já nevim. Hodnotit kvalitu zpracování se mi nechce, jelikož neodpovídá obsahu. U porna taky nikdo nedává cenu za kameru...horší je podle mě bezduchý obsah, respektive pohled na dva nezábavné kámoše (čti moravsky), co chytají a říkají nezajímavé věci..tak trošku úplně zbytečný...
To muselo dát takový práce a přitom je to taková blbost...

NMISO* - Profil | Ne 8.4.2018 10:39:06

Strakoš.sumci >> preco stale dookola tocis o tvari a identite...ja na teba neutocim, neschovavam sa, pisem proste svoj nazor. neporovnavam sa, nic si dokazovat nepotrebujem, lepsie video som nikdy nespravil a nespravim, lebo na to proste nemam, neviem to. Lepsie ryby som nenachytal, na ebre som nikdy nebol. tak o co ide??? nemam pravo napisat svoj nazor?

NMISO* - Profil | Ne 8.4.2018 10:28:15

Martin M. >> prax je jedna vec a talent a schopnost sebareflexie druha.

NMartin M. - Profil | Ne 8.4.2018 9:58:26

MISO* >> tak tohle urazi jiz i mne. Videa toci profi kameraman, ktery jen pro nas natocil cca 200 filmu a venuje se tomu cca 30 let. Zivi se tnatacenim a chce mit za svou praci zaplaceno - jako kazdy jiny, kdo pracuje. Nekdo to skutecne muze delat zdarma jako konicek, ale nebude to delat zdarma pro komercni projekt jen proto, ze se to lidem libi, a zcela urcite takovou dobrovolnou spolupraci ukonci po ostrejsi kritice od cizich lidi (to nevyvratis). Pro predstavu nase naklady na tech 200 videi jsou nyni cca 2-3 miliony Kc a navratnost z reklamy ve videich zkusis asi odhadnout sam, ze bude zlomkova. Jiste by se nasel i levnejsi kameraman, ale tvrdit, ze to co tento kameraman vytvari je amaterske, to silne prehanis - proc to nenapises pod moje videa, ktera tocime uplne stejne?

Npoldeci - Profil | So 7.4.2018 20:08:52

Strakoš.sumci >> nadavam ti niekde?...na chvíľu si daj od mrku pokoj,moc to vsetko prezivas

NStrakoš.sumci - Profil | So 7.4.2018 19:18:58

poldeci >> Na rozdil od tebe ty srabe ja se neschovavam. Kdyz tady neco napisu tak verejne a ne schovany jako posera:-(! Ty jsi presne jeden ztech o kom jsem zde psal v poslednim komentari. Kafrat, spinit, sesmesnovat dokonce i poucovat to ti jde skvele. Nikdy jsi neukazal ani karaska ale tulat do klavesnice budes furt. Hrdnina nevidany!

Npoldeci - Profil | So 7.4.2018 19:05:31

Strakoš.sumci >> už prestaň s tým tvojím vyplakávanim !

NStrakoš.sumci - Profil | So 7.4.2018 18:52:52

aguirre >> Ja dokola nic ale netocim:-) videa byly natoceny v lonskem roce v cervnu behem jednoho tydne nebo spise behem 4 dni za max cca 20-30 hodin. Jinak jsme nic dalsiho v jiny termin pro mrk nenataceli. Jak jsem podotknul- neni moc tech kteri na zaklade zdejsich aninimnich rejpalu by byli ochotni natacet pro tento web videjka. Reakce maximalne jedne desitky neprejicich hochu jsou hlavni pricinou toho, ze nabidky s novymi videi se sem nehrnou:-( Samo ze velky podil na tom ma i to ze techniky lovu na feeder a plavanou nejsou nevycerpatelne. Nekolikrate jsem MM rikal ze je neuveritelne kde ty napady stale bere. Je to frajer o tom zadna!!!! Kdyz by sem nekdo byl ochoten dat video tak je lincovan za reklamu! Vite vubec nekdo jake jsou naklady na cca 25 minutove video? Kdo to zaplati kdyz se nikde neukaze zadna reklama? Ma nekdo z vecnych kritiku vubec poneti kolik stoji kameraman na den s kompletni technikou potrebnou k nataceni? Kolik stoji sestrihani jednoho videa? Kolik ma samotny rybar naklady spojene stim aby nejake video natocil? Myslim ze je to mistnim hrdinum u rite! Dal se k dane problematice jiz vyjadrovat nebudu. Uz jen budu ocekavat od tech co spini praci druhych ze sami prijdou s necim lepsim! Jedu na ryby zdar Strakos!

Naguirre - Profil | So 7.4.2018 17:26:36

Strakoš.sumci >>
Uz to tocis dokola a MM by ti mal dat preto cervenu kartu:-)
Navyse, vztiahol si tu poznamku o malo videach mrk na seba, ale tak to nie je. Sorry, ale ludom chybaju videa od MM a TYMa. A dovodom, ze Martin zvacsuje prestavky je podla mna jeho vyhorenie a uz ziadne nove napady. A sam nechce znizovat kvalitu svojich videi.

Nkubas. - Profil | Út 27.3.2018 17:27:29

Pedro1 >> Jaká kritika? Myslíš závidění ne :-)?

NPepa z depa - Profil | Út 27.3.2018 17:14:08

Jarda Š. >> jak zjistí jestli se mu video líbí nebo ne?

NBachy - Profil | Út 27.3.2018 17:11:52

Strakoš.sumci >> Testování je ukázání konkrétních vlastností. Chtěl jsem, aby ses nad tím pozastavil, máš tam na to prostor a mohlo by to být koření dalších videí, další reklamy, dalšího rozvoje naší zábavy. Vercajku Ti určitě prošlo rukama dost, o tom žádná, ale bylo by škoda, kdyby jsi to testoval jen " předvedením " lovu. Protože v tom případě takhle testuje pruty každý rybář v čr a navíc tam bys určitě nachytal i na tyčku od smetáku. :-)
Co se týče videa jste i vy profesionálové, tak by bylo dobré k tomu tak přistupovat. Takové to: " máme na to hodinku, tak uvidíme co stihnem..." nevím jestli je dobrá cesta, jestli mi rozumíš. Jen jsem Ti chtěl napsat svůj dojem. Celé diskuze jsem nečetl, ale co jsem viděl, tak ten dojem mělo víc lidí. Jsem rád, za to co děláte, ale zpětná vazba není na škodu, myslím...
Jinač fajn, že Tě to baví, mě by to bavilo asi jen chvilku... Ať se vám tam daří.

NJarda Š. - Profil | Út 27.3.2018 16:18:41

Bachy >> Když se ti jejich videa nelíbí, tak na ně nekoukej. Je fakt, že se hodí hlavně těm, co do Španělsky jezdí, ale lze si z nich něco vzít i pro chytání na českých ÚN.

NBachy - Profil | Út 27.3.2018 11:16:14

Strakoš.sumci >> Ty umíš i testovat?

Jinač nedá mi to a musím vám napsat něco k videu. Je z toho moc cítit jakási rozežranost. Já chápu že chytat pořád takové ryby tímto stylem člověka znudí, ale mohli byste se nad tím zkusit zamyslet. Koukněte se třeba na videa Martina Maťáka o feedru. Taky umí chytnout lehce spoustu ryb, ale prezentuje to tak, že se na to rybář podívá rád znovu. Dívat se na vás je s prominutím jako se dívat na rozežrané děcko. Jsem zvědav jak dlouho vás to bude bavit. Přeji příjemný Lov. :-)

NMB - Profil | Pá 2.3.2018 15:48:30

Dalas >> chápu v práci tě kopla kráva a doma jsi to svédl na candáta....tak jsi ho zabil hajzla kopacího a k obědu se celá rodina jen olizuje

Dobře to děláš :)

Nsliver - Profil | Pá 2.3.2018 11:32:33

Strakoš.sumci >> ten já mám a na ty ebročudly bude až moc silný 😂

Npoldeci - Profil | Pá 2.3.2018 8:49:14

Kalužmistr >> a to čakáš iba na strakosov suhlas?

NStrakoš.sumci - Profil | Út 27.2.2018 16:21:09

mascha >> Myslím, že máš v hromadě věcí pravdu pravdoucí. I já jsem osobně zde napsal, že čtyřku nepovažuji za žádnou pecku:-). Myslím že následný díl který přijde bude co se týče informací zajímavější. Co by mohlo být u dalšího dílu zajímavé je ještě kamera. Ta se Břéťovi myslím hodně povedla. Děkuji za tvůj názor. Pa Strakoš.

NStrakoš.sumci - Profil | Út 27.2.2018 15:53:06

Dave1989 >> Hola;-). Dekuji za tvuj nazor. Doporucuji nas zpusob lovu ozkouset na svazovych prehradach v CR. Hlavne na podzim na velkych hloubkach. Myslim ze zaberu a nasledneho ulovku docilis. Po Strakos.

NStrakoš.sumci - Profil | Út 27.2.2018 14:45:26

c.13 >> Martas vitaj. Ja uz pana identitu znam. Poslali mi o nem jeho krajane potrebne informace. Myslim ze tento clovek plny zloby si podrezava pod sebou vetev jak tady tak i v beznem zivote. Ale dost uz o nem:-). Jinak dekuji za tvou podporu.

NF16 - Profil | Út 27.2.2018 12:34:57

Stewik >> než jsem si to zvětšil, tak jsem tu kotvu hledal jako blázen :-))) beztak je za zahraničí :-)

NStrakoš.sumci - Profil | Út 27.2.2018 12:18:51

Stewik >> v cr mam na lodi podobnou elektrickou kotvicku:-)))

NStrakoš.sumci - Profil | Út 27.2.2018 11:06:35

MISO* >> Hola. Dělám to nerad ale reaguji i když nevím s kým se vlastně bavím:-(.
Jsem přesvědčený o tom, že kritizovat práci druhých, by měl pouze ten člověk který v daném oboru má aspoň částečné znalosti a zkušenosti. Já mám vcelku přesné info v s.z. co je pan abcd... za člověka a jaký má v Bratislavě rybářské výsledky!!! Jsem tady veřejně napadán touto osobou beze jména , že taháme candáty z osmi metrů. I když jasně prokážu, že to nemá na zdraví puštěné ryby žádný vliv, jsem opět atakován, že lžu. Dále jsem urážen, jestli mám na kempu mrazící bedny na filety a podobně. Nikde jsem se nedočetl a nebylo mi prokázáno, že mé názory na danou tématiku jsou mylné. Jen stále dokola jsem veřejně urážen. Knihy které mě nezaujmou po pár řádcích nečtu. Podívej se třeba na můj fejs profil. Nikde neuvidíš, že bych někdy komentoval naši politickou situaci nebo bych se vyjadřoval ke sportovním výsledkům hokejových zápasů a podobně. Myslím, že když dané problematice nerozumím a nejsem její součástí, zdržuji se komentářů. Před pár dny mi kamoš říká- to se naši předvedli na olympiádě v hokeji cooo??? Já se k tomu vyjádřil- No mi by jsme jim tam ukázali!!!! :-))) Tím jsem mu jasně naznačil, že mi by jsme udělali akorát na ledě ostudu!!! A to si myslím, že na základě dlouholetého přátelství s top hokejistou Jardou Bednářem i hokeji trošku rozumím. Píšeš, že virtuální svět je takový a že se nervuji zbytečně. Že lidi beze tváře a jména můžou psát co chtějí. Druhé tak bez postihu můžou veřejně urážet a zesměšňovat. Já s tím v žádném případě nesouhlasím a je mi z toho blivno! Píšeš že je mé riziko pustit do světa video které jsem do předu neviděl. Já si myslím, že když MM jako představitel mrku a můj dlouholetý kamarád usoudí, že video může spustit- jsem sním v tu chvíli za jedno. Mrk je v jeho kompetenci a on rozhoduje o tom co na titulek vloží. Zaregistroval jsi kolik registrovaných členů mrku mělo k videím negativní komentář??? Myslím, že napadání naší práce je převážně ve všech dílech stále od stejných osob. Kolik jich asi je??? Řekněme 5-10 max??? Všiml jsi si někdy kladných komentářů a příspěvků, že si nemám anonymních zbabělců a rejpalů všímat??? Jen pro zajímavost- první díl tady na mrku měl známku 1,57. Druhý díl 1.40. Třetí díl 1,79.
Přitom z tvého příspěvku jasně vyplývá, že nic neumíme nemáme talent a videa nestojí za nic.
Podle ohodnocení uživatelů mrku to asi tak děsné jak píšeš nebude:-)).
Měj se. Pa Strakoš.

NGTdpcfix - Profil | Út 27.2.2018 8:14:39

Murphy61 >> mas pravdu...jsou lidi kteri jsou nenarocni a toto jim fakt staci...

NP!F - Profil | Po 26.2.2018 23:24:12

Martin M. >> Martin, ty si spravil video o chytani kaprov a na pripadne poznamky si reagoval skromne a v pohode, Strakos viac menej na akukolvek kritiku reagoval ako besny jezko... Cast kritikov to vzdala a prestala komentovat, druha cast naopak zacala rypat naschval, ono sa paradne hada s niekym, co startuje na prvu cistu.

Nabcdddd - Profil | Po 26.2.2018 21:05:37

Strakoš.sumci >> Ale prd, zase klames. Napis, ze je to reklamne video, a budem ticho, ak to nie je reklamne video tak si osol bagrovat podmierecne zubace z 8 metrov, kvoli comu? Aby sa par uboziakov na mrku potesilo pohladom na 35cm zubaca cez zimu? Nebud smiesny.

NStrakoš.sumci - Profil | Po 26.2.2018 19:47:59

Pitrs84 >> Hola. Odradit se cca dvema rejpalkama urcite nenechame. Radi si precteme pripominky co delat jinak atd. Prispevky napriklad od MB jsou pro me velkym prinosem. Pokud to cas dovoli tak urcite pozadame MM jako zastupce Mrku tak i Bretu jako kameramana o natoceni dalsich videi. Je mi jasne ze me narknou nekteri clenove mrku ze propaguji kemp, i kdyz z naseho kempu myslim nebyl na zadnem videu ani zaber. K bropagaci kempu zde na mrku mame reklamni odkazy. Myslim a jsem v podstate presvedceny o tom ze na zaklade videi propaguji hlavne prehradu Meqinenza. Jestli nekoho nase videa zaujmou urcite da vetsinou do vyhledavace na googlu rybareni na Ebru na ne nazev nasich web. stranek. Jinak prehrada je na tolik zarybnena, ze moznosti co natacet je hromada. Pa Strakoš:-).

NStrakoš.sumci - Profil | Po 26.2.2018 16:16:22

supinna >> Ahoj. Presne to me na diskuzich tady na mrku stve ze vseho nejvice. To ze nekdo je frajer pouze za pocitacem a ve skutecnosti se neodvazi ani ukazat svou identitu. Myslim ze kdyz chci nekoho o necem poucovat a chci ho presvedcovat o sve pravde, mel bych take dolozit ze me tvrzeni je podlozeno vlastni praxi a zkusenostmi. A ne ze budu pouze tvrdit ze druha strana placa hlouposti o studnach atd. Moooc by me zajimalo kolik trofejnich okounu ti co narkli mou teorii v zivote ulovili! Navstevuji radu prehrad v CR kde je solidnich okounu vetsi mnozstvi. Starousedlici na techto vodach jsou naprosto stejneho nazoru jako ja. Ale tady se najde hrdina beze jmena a bez jasneho prokazani ze jeho tvrzeni je necim podlozene a muze me tady verejne urazet:-(! Ja neustale jak na Ebru tak na nasich vodach diskutuji se spickovymi rybari a neustale se snazim priucit novym vecem. Sem na stranky mrku hromada top rybaru nechodi prave proto ze jim je z mistnich anonimnich zbabelcu blivno! S blondakem nejsme zadni top kamosi ale zname se myslim dobre! I jsme spolu kdysi resili toto tema a i on prohlasil ze za nim jeste nikdy nikdo neprisel svuj nazor rici do oci. A nejhorsi je ze rada jeho nej kritiku mu dnes leze po tom co pokoupil rybarske kramy neuveritelne do rite! A to z duvodu aby mu mohli napriklad dodavat sve zbozi! Pa Strakos.

Nsupinna - Profil | Po 26.2.2018 15:53:15

Strakoš.sumci >> Reaguju na Tvůj zápis z neděle v. 8,55. Samozřejmě, že nikdo na stánek nepřišel říct svůj názor do očí. A to tam určitě nějaký procento I-hrdinů prošlo.. To je přece stará věc- Před časem to vypadalo, že JV nemůže ve zdraví přežít FF, co bylo v éteru ochránců etiky. a - skutek utek. Letos byl nejhrdinštější čin, papír od svačiny s přiblblým nápisem, nalepený na Alzákovi...

NPedro1 - Profil | Po 26.2.2018 12:33:22

Jen více takových videí a jen více a více tuzemských lovců,co si z nich vezmou co nejvíce.

NMB - Profil | Po 26.2.2018 9:25:55

Strakoš.sumci >> Ahoj,

když myslíš že ty nedobrané záběry jsou díky tomu že 28g letí moc rychle dolů....co tam dát 10-14g hlavu a zpomalit ten propad?

stejně chytáte kousek od lodi.....a tu 10g hlavu tam nahodíš tak jako tak

Nsliver - Profil | Ne 25.2.2018 21:07:02

Rasto. >> a proč? Ze 100 záběrů kilovych candátů 50 zdolanych rovna se 25 kg filet. Co resis?

NKlepi - Profil | Ne 25.2.2018 20:36:21

Strakoš.sumci >> jak jsem psal na zkrácení času před sezonou super - chytani s nadhledem co do informačního oběmu za mě ok info o tom zda je čeburaška lepší vs jig proběhla a nic moc dalšího jsem vzhledem k názvu Soutěž nečekal jelikož v předchozich videich z ebra jste toho popsal celkem dost. Tak se tešim na dalsí ;)

NDalas - Profil | Ne 25.2.2018 16:22:06

abcdddd >> je vidět, že víte prd, že jste tam nebyli. na Ebru, zvlášť na horní, je běžný, že je usek, kde jsou vlny jak krávy fakt se nedá jet a hned za rohem je klidně kilák rovné vody skoro bez vln. Už fakt nevíš, co napadnout, či zkritizovat..

NStrakoš.sumci - Profil | Ne 25.2.2018 14:07:57

MB >>jo kaprici na vlacku jsou velka zabava:-))

NIllex lover - Profil | Ne 25.2.2018 12:48:19

c.13 >> Moc ti nerozumím... jakože mám jet a natočit to líp? To je to co myslíš? A kdo teda nevyrazí a nenatočí to líp by měl být zticha? Chlape...

Nc.13 - Profil | Ne 25.2.2018 12:37:13

Illex lover >> Jeď, natočil líp.... my ti to tady pak zkritizujem
😁

NIllex lover - Profil | Ne 25.2.2018 12:03:00

Strakoš.sumci >> Jak to příště udělat jinak? No, jde o to co vlastně chcete ukázat. Pokud chcete sdělit, že Mequinenza je fakt plná céček filetových rozměrů a jak snadné je jich nachytat pytel od brambor dělejte to jak to děláte doposud - bude pořád hodně lidí co tenhle druh lovu upřednostňují. Pokud ale chcete i trochu šířit přívlačovou osvětu - ukažtě i něco jiného. Třeba lov basse. Se vší pokorou a bez kejklů. Pokud jsi upřímně chtěl radu, tady ji máš :)

Nmartcv - Profil | Ne 25.2.2018 11:16:49

Strakoš.sumci >> kdyby bylo tolik videí co tu čtu keců, to by ta zima rychle utekla......:-)..
jak píšeš, každej chytrej jak rádio, ale že by něčím přispěl sám na to už koule chybí

Nyarda_1 - Profil | Ne 25.2.2018 10:43:25

Chlapi, trochu respektu k tvůrcům... Chtěli nám zprostředkovat jinou vodu a jiný způsob lovu, že je v tom reklama, celý MRK jede na reklamě, to bych jim nevyčítal. Pokud se vám to nelíbí, no tak máte volbu na to nekoukat. A vyvozující komentář, že vláčkaři můžou za to, že u nás nejsou dravci, to jsem teda šel opravdu do kolen :-)

NMB - Profil | Ne 25.2.2018 10:02:00

Strakoš.sumci >> njn ale to ve videu nikdo nevidí....že makáte 12hodin 7dní v týdnu 8-10měsíců.... :)

Tam je jen vidět jak po dvou hodinách balíte a jste utahaní :)

Drž se rebele :)

NStrakoš.sumci - Profil | Ne 25.2.2018 9:48:54

MB >> Vsechny dily ktere na mrku byly zverejneny se natocily behem trech dni. Kazdy den se tocilo cca 2-3 hodiny. Po nataceni a prijezdu na kemp a vypiti jednoho toceneho pivka se okamzite vyjizdelo s klienty na vodu. Tak ze unava za ty dny byla poradna. Diky vetru jsme byli nuceni se drzet v mistech kde bohuzel velci candati ani okouni nebyli:-(. No co uz je to rybarina. Vetru neporucis. Jinak videa byly natoceny v dobe kdy jsme byli natacet nas kemp a kdyz uz kameraman na Ebru byl strihli jsme techto par zaberu rybariny. Vim ze tento dil nebyl nijak poucny ale ja strih videi nedelam. To si ridi kameraman a kluci z mrku. Video jsem ani pred zverejnenim nevidel. Mylim ale ze v dalsim dile budes ty velky milovnik okounu potesen.

NMB - Profil | Ne 25.2.2018 9:26:34

Strakoš.sumci >> nazdar lumpe....i když tohle bylo spíš jako rebelské ...takové provokaření :)

Nesmím se moc vykecávat....abych zase nebyl nařčen že ti lezu ....tam co dalasovi....

Ty ale čudel šest půlek to jako jo.....co zkusit víc selektovat.....jako chápu že být hodinu dvě bez záběru není zábava....a že si po dvou hodinách házení z křesílka unavený :) ale popřemýšlej :)

NStrakoš.sumci - Profil | Ne 25.2.2018 8:55:52

c.13 >> Martasku nenervuj se:-). Pan aspon napsal svuj nazor verejne a vime hlavne skym diskutujeme. Zatim co vetsina mistnich hrdinu se schovava a pouze do vseho jenom kafra. V jedne diskuzi tady na mrku jsem i vyzval tyto vsechny zbabelce at se za mnou zastavi v Praze na veletrhu. Myslis ze nekdo prisel mi do oci rici svuj nazoz? Leda prd! Jen tady schovani za anonimitou si honi pindiky!

Nminatrix - Profil | So 24.2.2018 20:59:52

venybit >> Takže za vše můžou muškaři a vláčkaři? Být tebou, tak se nepouštím do větších debatních akcí :-))

A prospos, s kamarády jezdíme na určité úseky Labe vláčet. No jak bych ti to napsal, malá rybka - okoun či candoš jasnej. A to v množství, že dva candoši denně k večeři jsou prd.

Nc.13 - Profil | So 24.2.2018 20:18:52

venybit >> co to meleš za kraviny!? Hlavně že máš v kartě, že privlac není nic pro tebe. To vysvětluje kolik toho o tom víš.....